Kære fuldmåne

Stilhed

Hej alle. Stilheden på bloggen skyldes mange ting. Men mest af alt skyldes den at jeg ikke kan uploade billeder længere. Når jeg har fået uploadet bare et enkelt billeder kan det have taget dage. Det virker simpelthen ikke. Jeg har nemlig rigtig meget at vise jer, men det er bare ikke ligeså sjovt uden billeder, det synes jeg i hvertfald ikke. Men jeg kan fortælle jer at jeg er igang med et spændende projekt og jeg vil afsløre så meget at sige at det er en slags videoblog. Og jeg kommer til at snakke. Der kommer også til at være undertekster, og så vil jeg ikke afsløre mere:) Jeg håber virkelig I gider hænge med derude, jeg ved godt her er lidt kedeligt herinde for tiden, men det er virkelig kun fordi jeg ikke har mulighed for at lægge billeder ind. Men altså, om 5 uger er jeg hjemme og så lover jeg en regelmæssig opdatering igen med alt det jeg plejer og en masse billeder og andet fra Kina også. Jeg skal gøre mit bedste for at der selvfølgelig ikke er stille herinde de næste 5 uger. I weekenden skal jeg til Shanghai og shoppe. Jeg skal både shoppe sko, tasker, tilbehør og julegaver, men jeg skal også have skræddersyet kjoler og jakker. Jeg glæder mig helt vildt. Jeg håber at jeg kan få vist nogle billeder af weekenden, men jeg kan ikke love det. Jeg går herind hver dag og prøver at lægge billeder ind, men uden held. Så ja, jeg vil gøre mig klar til 2 timers klassisk kinesisk og ønsker jer en dejlig dag. Og til jer der stadig læser med, så tusind tak.

15 kommentarer

 • Blir selvfølgelig også ved med at læse din blog – den er super fed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Neel

  Jeg elsker stadig din blog og dine fine ord 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg læser også stadig med, og det bliver jeg ved med. Din blog er skøn, og jeg synes, at du er supermodig, at du giver så meget af dig selv til dine læsere. Respekt for det og for dig!

  Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Herligt at du også lægger undertekster i vloggen, så jeg kan følge med – er nemlig døv 🙂

  & forresten, fantastisk blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg skal i hvert fald nok blive hængende 😉 Hav en fantastisk sidste tid i Kina! og tak for en god blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Kirstine

  Selvfølgelig læser jeg stadig med! Dine indlæg er da de sidste jeg skal gå glip af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Jeg vil aldrig nogensinde stoppe med at læse din blog, Line Sofie. Det var den første blog, jeg startede med at læse, og det er stadig min yndlings! Du formår at gøre noget helt unikt med dine indlæg, og man kan virkelig mærke din kærlighed og person gennem teksterne. Du er meget fascinerende og inspirerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Hvor er du sød J, tusind tak!!! Hav en fantastisk dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes også altid det er en fornøjelse at læse dine indlæg, også når der ikke er billeder.
  Men elsker billeder og videoerne og har det ligesom de andre, at jeg elsker når der kommer nye indlæg. Din blog er en af de eneste jeg virkelig er fuldt ud vild med! (måske det også bare dig, dit liv, billeder og måden at skrive på :D)
  Så jeg følger stadig med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Skal du egentlig til eksamen i Kina? eller fortsætter dit studie som normalt når du kommer hjem? :-)))

  mvh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Jeg skal til eksamen i Kina i alle mine kurser (der er 7) og så skal jeg til 2 eksaminer i januar når jeg kommer hjem i Danmark også. Men så fortsætter mit studie ‘bare’ derefter, altså februar starter 4. semester 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jeg kan kun tale på egne vegne men: SELVFØLGELIG læser jeg stadig med. Du er så fantastisk dygtig til at skrive og tage billeder, og jeg nyder at læse alt hvad du har at sige og vise. Faktisk bliver jeg lidt glad hver gang jeg ser at der er kommet et nyt indlæg(følger på bloglovin).
  Venlige hilsner fra København

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ej havde lige været inde på din blog for at tjekke, om der var kommet indlæg, fordi jeg syntes, at det var lang tid siden, og så 5 min. efter dukker du op på Bloglovin’:) Lyder rigtig fedt med Shanghai, glæder mig til at se dine køb! Og glææææder mig til videobloggen! NYD din sidste tid dernede, jeg er selv på udveksling, og det går så vildt stærkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes bestemt ikke det er kedeligt. Jeg glæder mig til nye indlæg fra dig, netop fordi de er vel skrevet, og man kan mærke at der er brugt tid på dem! så vil jeg hellere vente længere imellem end at du bare poster for at please! 🙂
  xx Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Hvor er I bare søde, det gør mig virkelig glad. Tusind tak!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære fuldmåne