Hadeliste

Min Første Videoblog

Hej med jer. Nå, så skulle turen komme til mig. Troede jeg. For hold nu kæft hvor kan jeg bare ikke lave en videoblog. Jeg lavede ti videoer eller sådan noget og det gik helt galt. I dem allesammen. Så i stedet har jeg klippet sammen til jer, grunden til jeg aldrig bliver videoblogger. Det jeg ville sige med videoen, som jeg vist har fået en smule frem til sidst, er tak for al jeres støtte og omsorg, jeg har været så glad for det og rørt over det. Jeg ville have takket jer med en stille og rolig videoblog hvor jeg bare kunne sidde her, sidste dag i min halvtomme lejlighed og være cool, men det kan vi så allesammen nu se aldrig kommer til at ske. Ono ville lege, jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige og ja, det er jeg bare slet ikke god til. Jeg holder mig til de skrevne indlæg. Jeg håber dog alligevel I vil tage godt imod den lidt anderledes videoblog, for jeg kan love jer en ting, jeg gør det fandme ikke om:)
Photobucket

150 kommentarer

 • Laura

  Bedste videoblog 🙂 hvor er du sjov, det er genialt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline F

  Hvor er du grinern! Love it 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Verdens SØDESTE videoblog!
  DU er fandme sød, ja!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  åh, for en vakker skapning du er!!! Håper alt går godt, for “EJ” hvor du er pen og sjarmerende!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Kæft hvor er du smuk når du gaber!

  Skøn videoblog, fik mig til at grine en gang eller ti 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hejsa hejsa. Jeg har fulgt dig i et stykke tid, men har dog stadig ikke skrevet noget til dine indlæg, men da jeg så denne video, så tænkte jeg, at jeg lige ville komme med en lille kommentar! 🙂 Du er min absolut yndlings blogger, og det er du, lige præcis pga. indlæg som denne video! Du har haft en svær tid, og jeg kan perspektivere den til mit eget liv (et lille sidespræng), men når alt kommer til alt, så vil jeg bare lige sige, at du er super stærk, og det er dejligt at se, at du smiler og griner! Ps. Ono gør dig glad, skønt at se! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hahaha.. Hvor er du sjov og fin og rar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • genialt samspil mellem ono og dig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ih, hvor er du dog bare smuk at se og høre på! Mere videoblogging – og gerne med dejlige Ono som statist. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Sofie

  WOW hvor er du smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Maria

  Hold kæft det var sjovt og Ono er da så dejlig 😀

  Du er simpelthen så sød og smuk Line 🙂

  Håber det går bare en smule bedre..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • seriøst??
  hold nu op hvor jeg synes det var sjovt!!
  jeg ser gerne flere af overstående! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Indholdsrig video, det må jeg sørme sige! 😉
  – Men godt klippet og et hyggeligt indslag. Næste gang uden legesyg kat? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Yndig, skøn, herlig er nogle få ord, som beskriver din helt fornøjelige og charmende vlog.. Du er simpelthen bedårende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie L

  Du er sku da noget af det sødeste på den video blog 🙂
  sender god energi og karma i din retning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Okay nu er det 3 gang jeg ser den.. det er ved at være pinligt…
  Jeg er ved at tisse i bukserne af grin HVER gang! du er simpelthen så skøn!
  Selvom jeg ikke kender dig, så er du sådan en man bare har lyst til at være veninde med! du virker som sådan et fantastisk menneske!
  og hvis jeg var til piger – ja så fik du sku ikke lov til at gå ret mange rundt om min seng! lækre dame altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line,

  Elsker det her! Det udtrykker fuldstændig den frustration, jeg selv har været igennem for at lave vlogs (som af samme grund som dig ikke rigtig er blevet til noget). Men stay strong! Ved dine vlogs bliver de bedste af slagsen 🙂

  Kærligst,

  Sarah Mikaela / Framboise Fashion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej!
  Åh hvor er du god, genial idé med den video! Du virker SÅ sød og sympatisk. Og pæn.
  Jeg ærgrer mig bare lidt over, når jeg scroller ned over kommentarerne at der er mange kommentarer der lyder ala “P kommer til at fortryde”(hvilket han nok også gør, men det er en anden sag). Jeg synes måske vi læsere burde fokusere på dig, det er din blog og ikke en blog over dit og P’s kærlighedsforhold 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette J

  Hvor er det bare den sødeste og sjoveste videoblog jeg nogensinde har set. Hvor er du herlig!! Jeg er faktisk tit blevet lidt “skuffet” hvis man kan sige det, fordi de videoblogs jeg før har set ikke virker som naturlige efterfølgere til det skrevne som man i lang tid har fulgt personen ved. Men det gør det hos dig! Du er endnu mere bedårende og hjertelig live, og når jeg, som komplet fremmede, kan sidde og grine og nærmest holde af dig (uden nu at lyde creepy), så må den her video være helt fantastisk at se for dine venner 🙂
  Som nogle andre også har skrevet synes jeg det er rigtig flot at du allerede kan “stille op” og levere ud af dig selv på den måde.
  Og jeg ved godt man ikke må sige det højt og at alting er meget mere kompliceret end som så, men det første der slog mig var: “hvor må det være trist for P at se den her film af yndige dig”, for du virker til at være nem at holde af.

  Thumbs up herfra, LS! Du har kun gode ting i vente så op med hovedet. Og tiden læger alle sår, det gør den altså 🙂

  Glædelig forår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  DU ER FOR SEJ!

  kæft man – hader ellers Vlogs – det her er den BEDSTE og absolut sjoveste jeg har set!

  ps. Ono er også en lækker pelspølle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line-sofie. Jeg har sådan fulgt din blog lidt ”løst” her det sidste stykke tid, men den video dér, hold kæft hvor er den sød!
  Og din kat er bare bedårende.
  Nu er jeg godt nok kun 15 år gammel og har kun lidt erfaring med kærlighed, men kan sagtens sidde og sige, uden tvivl. At det var nok P’s livs fejltagelse at forlade dig og jeg syntes virkelig med al respekt for jer begge, at det var så synd at du havde være væk i rigtig lang tid på den anden side af jorden, så at komme hjem til det rod her, men jeg er også lige blevet droppet af en dreng for et par måneder siden efter et år sammen og jeg syntes virkelig også det her hårdt.
  Føler med dig!

  Xoxo Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ejjjjj nej nej nej nej, jeg sidder alene og griner! Højt! Hvor er det bare den mest fantastiske videoblog, jeg længe (måske nogensinde) har set… Så super kikset og alligevel pisse cool og personlig – jeg er vild med den/dig! Bliv ved med at være dig selv og gøre det, du gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Gud hvor er du bare lige som jeg havde forstillet mig, og så alligevel ikke -helt sikkert på den gode måde 🙂
  Du er simpelthen for sjov (uden at ville være det), køn, energisk og din kat -hvor er han skøn.! Syntes altid det er rart at høreren bloggers stemme, når man har fuldt med i så lang tid (faktisk 2,5 år nu)..
  Tak fordi du har lavet videoen og havde modet. Håber du kommer stærkt igennem den kommende tid, er jeg sikker på du nok skal..
  Mange kærlige hilsner, Jane

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej Line-sofie, jeg ved godt det ikke er det man gider at høre OVERHOVEDET lige nu, men det eneste jeg kunne tænke under den video var “WHAT UP den dame kommer til at score”.

  Jeg synes aldrig du har set bedre ud, lev dét! Du er smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   hvor er du sød. og nej det er jo ikke lige nu man har lyst til det, men det kommer forhåbentlig en dag. du er også smuk, og mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva Christina

  Kære Line Sofie. Jeg sad og spiste med min kæreste ved bordet lige foran jer i dag. Jeg blev virkelig virkelig glad for at se dig, for jeg føler, at du er den blogger, jeg holder mest af. Jeg håbede sådan at du ville kigge over på mig, så jeg kunne sende dig et smil.

  Jeg ved at det ikke går som du havde håbet på lige nu. Men jeg håber det kan være en lille trøst, når jeg siger, at vi er rigtig mange, som sætter pris på, at du skriver om dit liv herinde.

  Da jeg fortalte min kæreste at du var min yndlingsblogger, og at jeg ikke turde sige hej til dig, sagde han at jeg da bare skulle gå hen og bede om din autograf. 🙂 Ved godt at mange bloggere nærmest er blevet celebs, men jeg føler nok nærmere at du er min veninde, og det er tusind gange bedre. Selvom du ikke kender mig, og måske aldrig kommer til det, vil jeg være glad for at følge med i dit liv i (forhåbentligt) mange blog-år fremover.

  Jeg håber, du får det sjovt med at bo hos din bedste veninde. Jeg håber også, at du bliver ved med at blogge. Du har gjort det rigtig godt herinde, siden du kom hjem fra Kina. Jeg hepper på dig. 🙂

  Kram, Liva Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Søde Liva.

   En anden gang må du endelig komme hen og sige hej. Hvor er det en sød kommentar! Tusind tak.

   kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du altså bare smuk! Super sjov videoblog, den kan ikke andet end give én et lille smil på læben 😉

  /Emma Ipsen

  Deltag i min giveaway lige her:

  http://emmaipsen.blogspot.com/2012/03/giveaway.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken B.

  Du steg ret voldsomt på min skala over bedste blogs! Skønt at se dig så naturligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine :D

  DU ER SKØØØØN! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fulgt lidt med hos dig i et stykke tid, og jeg vil ikke lyve – det er nok ikke den bedste videoblog nogensinde.
  Men, som så mange andre har sagt, er den alligevel fantastisk! Og jeg er helt vild med selvironien i din klipning – det er herligt.
  Til sidst vil jeg sige at selvom jeg ikke kender dig, håber jeg du kommer helt ovenpå igen – der er ikke mange ting der er værre end et (hårdt) brud. Jeg kan ikke rigtig hjælpe dig, men jeg kan i det mindste ønske dig en god dag, og sende et lille smil med på vejen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hold kæft hvor P kommer til at ærgre sin røv i laser, når du har fundet en anden om et par måneder. For det lover jeg dig! Du får ikke lov at være alene ret længe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Hvor er du bare meget mere smuk på video :))
  Elsker din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanessa

  Hehe Synes absolut at det er en af de sjoveste video – blogs jeg har set.
  Det er jo ikke super meget du lige får fortalt, men den er super sjovt klippet sammen og er bare smadder hyggelig : D Gav mig i hvert fald et smil på på læben efter en hård dag.

  Vil sig tak for en blog der virkelig skiller sig ud! det er super gode indlæg, god inspiration! blev endelig ved!!! selvom det hele er hårdt for dig lige nu!

  Hilsen Vanessa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hold op hvor er du bare smuk!!
  Elsker din blog søde pige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Hvor er du skøn! Og endnu smukkere “i virkeligheden” end på billeder!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha hvor er det godt !!!!! ultimativt den bedste vlog jeg længe har set !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Du er jo for sej! Og nice! Og vildt smuk! Og shit manner jeg elsker din videoblog ;)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super god videoblog.
  Starten var lidt svag, og så haltede det lidt ca. midt i, men tilgengæld sluttede den helt forfærdeligt…

  Dejligt at høre din stemme 🙂

  Glæder mig til flere videoer
  H.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie

  wow, jeg er sådan helt impressed over hvor smuk du er og hvor sød din stemme er.. du virker virkelig som et mega sympatisk menneske:)
  hav en god dag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sød, jeg håber at tingene snart begynder at gå den rigtige vej for dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • natalie

  verdens sjoveste videoblog 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fulgt din blog i mange år, men kommenterer sjældent. Mest fordi beskeden lidt ville drukne i dine mange andre meget fine kommentarer. 🙂

  Men jeg bliver nødt til at knytte et par ord til din video.
  En video med så lidt handling, men som alligevel viser SÅ meget. Du er sådan en man har lyst til at være veninde med.

  Jeg håber du går gode og lyse tider i møde.
  Here Comes the Sun.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha, super fin video! Dejligt med noget, der ikke er så poleret i bloggosfæren 🙂 Jeg fornemmer at Ono er .. ret hyperaktiv? Han er i hvert fald ikke ved at dø af kedsomhed, som nogle ellers har sagt er tilfældet med indekatte 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy Fryd

  Fantastisk kikset og dermed fantastisk menneskeligt. Hurra for dig 🙂

  Joy Fryd
  http://www.joyfryd.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er jo fantastisk – du er vildt smuk og du virker virkelig til at være en person, der er helt nede på jorden og dig selv i alle situationer; det er fantastisk!

  Jeg er vild med dine lille sammenklipning – det fik smilet frem hos mig (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K og N

  Ærhj hvor er du bare nuttet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Mere af det! Du er en meget smuk pige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Hvor er du dog SKØN! Og ikke mindst SMUK 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cat

  Du er virkelig, virkelig god til at klippe film sammen!
  Som alle andre også har skrevet, så har den her video virkelig made my day – tak! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er lige præcis som jeg troede 🙂 Du er så lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha hvor er du sød:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Hahahaha, you just made my day! 😀
  Hold nu op, hvor jeg elsker at du alligevel lige smider sådan en video op med dig selv, jeg synes du er fantastisk morsom. 🙂
  Og må da indrømme det var sjovt at få en ide af hvordan din stemme lyder. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ej, så mange kommentarer du har fået, men det er jo også forståeligt, når du er så bedårende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klokken er 6 om morgenen, jeg er træt, har endnu ikke lavet lektier og skal møde kl. 9 … Man kunne fristes til at sige, det ikke er verdens bedste morgen.
  Men nøj hvor fremtryllede din søde videoblog dog bare det største smil på mine læber. Jeg synes virkelig, du er noget af det fineste, og du virker simpelthen SÅ sød og sympatisk. (Og fjollet :’D..)
  Og så elsker jeg, at alt på din blog bare gøres helt anderledes, og lidt mere originalt. Ved at kludre lidt i det, har du formået at lave den hyggeligste videoblog nogensinde! For det er jo netop sådan der, man sidder og har det, når man skal tale til et kamera. Og det er så fint, at du har vist tingene, som de er. Det kan jeg virkelig godt lide.
  Generelt kan jeg vist bare virkelig godt lide dig og din blog. Det er yndlings. Jeg håber virkelig, du har det godt, smukke Line Sofie, og at solen skinner en smule på dig igen. Det fortjener du nemlig.

  <3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hvor er du bare søød! – Jeg er selv video-blogger så jeg ved godt hvor sindsygt svært det kan være at skulle filme sådan en video, for hvad skal man sige, og hvordan skal man sige det?
  – Ihvertfald synes jeg at det var en super dejlig video, og din blog er virkelig min absolutte yndlingsblog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  FUCK hvor er du smuk! sødeste og sjoveste videoblog jeg nogensinde har set. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor er du dog smuk!!! Akavet men på den søde måde, Haha. Fantastisk video.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hahaha, jeg elsker det!
  Line, du virker simpelt hen som en helt igennem fantastisk person. Og selvom du har det rigtig hårdt lige nu, så skinner det virkelig igennem, at du har en helt fantastisk ånd/gejst samt en humor og en vidunderlig selvironi, der gør at du nok skal klare dig godt gennem hele livet. Alt godt herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  haha, hold nu op det er er klasse! Du er skøn og din vlog er skøn og dine læseres kommentarer er skønne.

  Jeg holder med dig! Sov godt når du når så langt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MJ

  Du er SÅ SMUK! perfect teeth, perfect eyes…what a perfect face. wow

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Wooow hvor er du sød.. ej hvor er I allesammen vildt søde.. jeg er meget overvældet

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Wow hvor er du smuk! Kan se, at der er andre, der også har skrevet det samme, men du ser endnu smukkere ud på video:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha! Nej nej nej, det er jo genialt 😀
  ‘Hej blogge, hej bloggevenner’, hehe.
  Og hvor er du endnu mere smuk i ‘levende live’ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op Line Sofie. Hvor er du dog smuk. Endnu smukkere i “virkeligheden” end på de billeder du ligger ud. Hvor er det fantastisk, at du kan lave sådan en fantastisk video i en så svær periode i dit liv. Det er inspirerende at se. Har fulgt med længe og bliver helt “trist” når bloggen står stille. Elsker dine ord, dine billeder/videoer og bare at følge med. Du er inspirerende og er 100 % sikker på at du nok skal komme ovenpå før end du ved det!

  knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare SØD med sød på 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det er bare den rareste videoblog nogensinde!
  Kæmpe thumbs up fra mig af! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  ej hvor er det bare verdens sødeste video!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lino

  Hvor har du dog en behagelig stemme. Kan ikke få nok af den (= du skal da’ helt sikkert lave flere video blogs, bare for stemmes skyld) ^^ Jeg kan virkelig god li’ at din personlighed skinner sådan igennem i videoen. Det er meget smukt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare utrolig SØD i den her video. Er vild med at den bare failer totalt og du ikke rigtig får sagt noget, det er skønt fordi det bare er så naturligt! Og Ono…livlige kat…
  Skønt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var en sød lille videoblog og et godt billede på hvordan det egentlig er at lave en sådan video! 🙂
  Er glad for at se dig smile, du er klart smukkest sådan. Under dig det bedste, og håber du kommer godt på plads i din nye lejlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CharlotteP

  Hold nu kæft hvor er du bare gennemført SKØN at se på!
  Keep up the good work, girl 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu op hvor er du smuk i virkeligheden. Normalt plejer det at gå en vej – billeder er betydelig bedre end virkeligheden. Men lige omvendt med dig. Derudover er din stemme meget sødere end hvad jeg regnede med. – det lyder alt for sukkersødt det her, men den skulle du altså have!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine

  Nej hvor er du bare virkelig skøn at se og høre på 🙂 jeg smilte / smågrinte hele vejen igennem. Selvom det er din første videoblog håber jeg sandelig ikke det er den sidste for har simpelthen så meget personlighed at det er helt utroligt. Den eneste blogger som virkelig kan stråle igennem også selvom der er modvind. Selvom det er hårdt at bearbejde den sorg der ligger bag sådan en stærkt forhold så håber jeg det skrider fremad. Nu er det snart forår så alting skal nok blive godt igen..
  Et lille knus til dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHAHAHAHAHAH!!! Cracked me up!! Kæft’ du sjov.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Bedste videoblog jeg nogensinde har set! Haha 🙂 Du lyder jo så sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frances

  Hej.
  Jeg har fulgt med et par år, og jeg har altid ønsket at du ville lave en videoblog, det giver ligesom et bedre syn på bloggeren når man også hører stemmen.
  Og nu er dagen endelig kommet – jubii:)
  Du virker bare så sød! Slet ikke som jeg havde forventet, men alligevel helt som jeg havde forventet:)

  Hav en rigtig dejlig dag:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Hej fine Line (Sofie…Kunne ikke lade være)
  Du virker enormt sød og slet ikke som jeg havde regnet med, men det er positivt ment. Jeg kan huske, at du dengang du startede på universitetet købte en “skole taske”, som jeg var helt vild med (og hvis jeg husker rigtigt, havde Ida købt den samme?). Så jeg vil bare lige høre hvad mærke den er, hvor du har købt den og hvad du gav for den? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej… hahahahahahaha!
  Hvor er du skøn, hold nu kæft op mand!! Jeg smilede hele videoen i gennem og gør det stadig. Det var skide fantastisk altså.. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Line!

  Jeg har fulgt din blog længe, og jeg synes du skal lave masser af videoblogs, for det var da det sødeste og sjoveste jeg længe har set! 😀 og dejligt at få sat en fin stemme på smukke dig! Og ono er da for skøn!!

  Hilsen Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt godt indlæg 😉 Det eneste der manglede var bare at du tog den på kinesisk, det havde givet lige så meget sammenhæng, det du prøvede at sige 😀 Men ligesom de andre, synes jeg også du så godt ud på film 😉
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Line!

  Har fulgt din blog længe, og jeg synes du skal lave masser af videoblogs, for det var da det sødeste og sjoveste jeg længe har set 😀 også rart at få sat en stemme på dig. Og hvor er Ono da for sød!

  Hilsen Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nynne

  ÅÅÅH, du har lige reddet min aften! hjerte
  du er enormt smuk og fin, og ono er bare dejlig.
  rigtig skønt at få sat en stemme på dig, når man har fulgt dig så længe!
  all time fave blogger <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Gud hvor er du dog fantasisk smuk! Og sød at høre på 😀 Altid dejligt at få knyttet en stemme til et velkendt ansigt. Jeg elsker dig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Perfekt 🙂

  Meget bedre end en almindelig videoblog!

  Du ser da så sø’ ud altså 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor ER du bare pæn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ved slet ikke, hvad jeg skal lige, men føler alligevel et behov for at sige noget. Til dig. Du er den smukkeste, jeg nogensinde har set(!!!!!!!), og du virker(er) bare helt fantastisk. Aldrig har jeg ‘mødt’ en som dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Mehner Kristiansen

  HAHAHAHA hold kæft hvor er du herlig!!!

  Og Gud hvor er du og Ono dog bare smukke. 🙂 Godt I har hinanden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hvor er du bare mega smuk at se på og mega sød at høre på!
  Bliver helt glad, for du lyder bare vildt vildt sød! 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida T

  Holy fuck, hvor er du guddommelig smuk, og helt igennem ægte. Kære Line Sofie, jeg er virkelig beæret over at få lov til at følge med hos et så fint menneske som dig, så er det eddermame sagt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ninette

   Samme herfra – din personlighed skinner så meget igennem og du virker så fantastisk <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hehe, sødt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er du dog bare smuk! Og virkelig den bedste videoblog jeg har set nogensinde! Fik i hvert fald et smil frem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, sjov og sød video! Ono og dig er rigtig søde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hold kæft, hvor er du bare skide smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Hold kæft, hvor er du bare skide sød! Tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHA hvor er det sjovt, du er squ da sød at høre på, og hvor er det dejligt endelig at få sat en stemme på den pige man har fulgt så længe 😀

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Line Sofie!
  Hvor er du bare sød! Jeg smilte hele videoen igennem. Det er sjovt, for jeg har altid haft et billede af dig som lidt reverseret eller hvad man siger 😀 Men nu har jeg fået et helt andet indtryk af dig, som egentlig også passer meget bedre. Okay haha, undskyld for den lidt mærkelige kommentar, jeg har været i skole i 10 timer i dag, så mit hoved fungerer ikke helt optimalt.
  Hav en rigtig dejlig aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Nej hvor er du bare nuttet og smuk, og hvor er det bare den bedste videoblog nogensinde. Havde det største smil på hele vejen igennem.
  Respekt for, at du forsøger at komme igennem denne svære periode levende og samtidig eksperimenterer med nye slags indlæg. Jeg synes virkelig du er en sej pige og jeg har meget tilovers for dig.
  Ono og dig er et godt par, han er også mega sød at se på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine T

  Ej TOSSET med din video ! 😀
  Virkelig skøn , og Ono er jo så cute, og du er helt igennem DØD smuk !
  Elsker dit smil og det søde grin 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Det er den bedste videoblog nogensiden, den er jo mega sjov 🙂 Grinede hele vejen igennem…
  Og hvor har du bare det pæneste hår i verden!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line-Sofie!

  Jeg har læst din blog i laang tid, men aldrig skrevet en kommentar – men jeg bliver simpelthen nødt til at på din video! Jeg havde et helt bestemt billede af hvordan du var ud fra alle dine fotos, men du er heelt anderledes end jeg troede 🙂 Det var virkelig mærkeligt at se dig på film. Du virker simpelthen så sød og sympatisk! (ikke at jeg ikke troede det om dig, men altså det er virkelig spøjst at opleve dig “i virkeligheden” 😉

  Nå men det var virkelig en skøn video 🙂 Og så håber jeg at du har det godt, oven på de strabadser du har været igennem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   haha ja jeg kender det godt. Når man har fulgt en blog længe så har man sådan et bestemt billede af stemme, bevægelser osv, og det er aldrig det rigtige synes jeg. Men jeg er da glad for jeg ikke skuffede så 🙂 og mange tusind tak!.. Det var en dejlig kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Nej hvor var den god! 🙂 Det er da den bedste videoblog jeg har set – hvor er du og Ono søde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   haha tusind tak… fra os begge. Nu sover han sjovt nok, men når man skal være lidt alvorlig så vil han sgu lege 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • chrisser

  Jeg grinede fra start til slut! Nok det bedste videoblog jeg nogensinde har set!!! Pisse god humor! Jeg har fulgt dig fra start og du skal nok klare det hele! De nye omgivelser og hverdagen. Jeg hepper fra sidelinjen!
  Btw du burde lave flere videoer, du er godt nok smuk på video!
  God karma og virtuelle kram!
  Chrisser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Tusind tak.. mange virtuelle kram til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara G

  Jeg har bare haft en rigtig lortedag. virkelig. blahhh. Men så så jeg denne her video, og du fik mig simpelthen bare til at smile så meget! Så tak for at gøre min tirsdag lidt bedre…. Du er simpelthen bare så sød og kær, og gudesmuk! omg altså.

  Ha’ en deeejlig tirsdag, og jeg vil altså gerne se flere af de her videoblogs. Det er lidt kært og sjovt at du ikke helt ved hvad du skal sige, hehe 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Sødeste videoblog nogensinde! Den giver et rigtig godt indtryk af dig som person i forhold til de almindelige og mere opstillede videoblogs gør – sejt gået :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Petersen

  Hej Line sofie.
  Det var fandme en fed video, hvorfor: jo, du gør den skide sjov. Synes at det er flot, når man ved at du går en svær tid i gennem at du stadig kan tage lidt pis på dig selv, hvis man kan sige det sådan.
  Jeg er så glad for at følge din blog, og håber snart at der kommer lidt medvind til dig.
  Kram Maria Petersen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   tusind tak, det er jeg glad for du synes!
   Kram!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SMUKKE PIGE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IDA

  haha, hvor er den fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor har din video lige frembragt det største smil på mine læber! Det er jo bare helt fantastisk, når jeg nu skal ud af døren hehe.

  Og kæmp videre, søde. Dit hjerte skal nok heles, selvom det ikke føles sådan altid. Og når det er helet, er det så meget stærkere og smukkere end før 🙂

  Jeg tror på dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvor er du bare smuk og dejlig at se og høre på! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • He he hvor er du sød )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Det er den sjoveste og mest personlige videoblog, jeg nogensinde har set. Du er herlig!

  Det er flot at du kan samle dig så meget, at du kan lave en video med dig selv. Det er 9 måneder siden at min eks-kæreste gik fra mig. Jeg græder stadig hver evig eneste dag, nogen dage mere end andre, andre dage hulker jeg som et lille barn.
  Efter 9 måneder, kan jeg stadig ikke tage et billede af mig selv, fordi jeg kan se på mig selv, hvor ked af det jeg er. Det vil jeg ikke forevige på et billede.
  Så du er en inspiration for mig. Så tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Tusind tak Bolette. Jeg græder også. Hver dag, flere gange om dagen. Så jeg er på ingen måde ovre det endnu. Men det hjælper at hive sig selv op på forskellige måder. Det var bestemt grænseoverskridende at skulle lave den film, men nu hvor den er lavet og I tager så godt imod den, så har jeg det rigtig godt. Jeg er ked af du stadig er så ked af det, det giver mig ikke specielt godt håb kan man sige 🙂 men jeg tror på det hele nok skal løse sig, for os begge to. Tusind tak for din kommentar, og husk nu, nu er foråret på vej, det hjælper altid på humøret!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bolette

   Jeg bliver ved med at sige en bestemt sætning til mig selv, om og om igen, og den har hjulpet mig meget.
   “Jeg skal ikke komme over ham. Jeg skal ligge ham bag mig.”
   For jeg tror ikke på, at man kan komme over en person, som har betydet så meget, og som man har elsket så højt.

   Ja, det bliver dejligt at foråret er på vej. Så smiler man lidt mere.

   Fremtiden skal nok blive god for os begge. Tiden læger alle sår. Det SKAL den. Det håber jeg at den gør.

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er om muligt endnu smukkere “live” end på billeder! Og sjov video… jeg kender det godt selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Tusind tak søde Jeanett!! 🙂 ja det med videoblogs er ikke nemt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg grinede hele vejen igennem. Du er virkelig sjov, og så er du også noget af det pæneste og sødeste. Jeg forstår slet ikke P. Hvis jeg var til piger.. SÅ!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker den! Det er nok den bedste videoblog jeg har set 😉 Og du virker så sød og naturlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Haha, det slipper du altså godt fra 😀 Du fik hvert fald smilet frem på mine læber – tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christiane

  Hvor er du sød! Jeg har været i dårlig humør i dag, men den her video gjorde mig i godt humør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Ihhh hvor er du sød.. I er så søde allesammen, tusind tak!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Den fedeste videoblog jeg nogensinde har set! Hvor er den nice! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  HOLD KÆFT du er blevet lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha griner.. hvor er du bare sød.. så sjov videoblog, jeg synes normalt de er lidt kedelige.. men din er sød, og sjov. og så virker du bare så sød og naturlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare sød og smuk at se på! den video skal du bestemt ikke skamme dig over – det er for fedt!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Kæft hvor er du sød! 😀

  Og meget smuk på video også.. Held og lykke med det hele, er selv lige kommet ud af et meget langt forhold. Kan selv ikke bearbejde min sorg, men håber på tiden hjælper. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   mange tak.. nej det er også svært.. det er virkelig svært.. jeg græder stadig hver evig eneste dag.. ! Held&Lykke med det hele, nu er foråret på vej og vi bliver glade igen Sara ! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hader normalt videoblogge. De er så kedelige, og som regel er der ikke engang et ordentligt formål med dem… Men den her er for sjov!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Haha, best videoblog ever 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sød! Jeg smiler af din video 🙂

  Selvom du måske ikke selv synes det var vellykket, synes jeg, det er meget rart at have set dig næsten i levende live.. 😀

  Held og lykke med flytningen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Shit, det er sjovt:)

  Meget gerne flere af dem!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er den bedste videoblog, jeg nogensinde har set. Hvor er det fantastisk, og er helt pjattet med Ono! 🙂
  Fortsæt endelig med dem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er HELT klart og uden sammenligning den bedste videoblog jeg har set! 🙂 Hvor er du bare sød. Jeg ville heller ikke vide hvad jeg skulle sige. Held og lykke med flytningen og alt det der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha hvor er det fedt… Jeg er netop begyndt at følge din blog og det startede faktisk med at jeg læste dit indlæg hvor du fortalte om dit brud… Det rørte mig simpelthen så meget. Jeg blev så ked af det på dine vegne og samtidig synes jeg det er utrolig flot at du lukker dine læser ind i dit liv på den måde. Jeg er allerede grebet af resten af bloggen og har læst mange af dine gamle indlæg også.

  Selvom videobloggen måske ikke helt lykkedes, synes jeg den er meget sød. Det er også rart at få sat en stemme på bloggerens person, så dem synes jeg godt du kan lave flere af. Evt. besvare en spørgerunde, så har du da ihvertfald noget at snakke om 🙂

  Mvh. fra en ny læser.

  Og held og lykke med det nye sted 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hahha, hvor er du sød, dejlig videoblog 😀
  Og du er altså virkelig virkelig virkelig pæn!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hahaha hvor er det fedt klippet sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg har fulgt dig længe, men kun på sidelinjen uden kommentarer. Men nu må jeg altså sige; Hvor er du dog fin og så sød!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Haha, det er fantastisk – flere af dem!!
  Har set en del videoblogge, og dette er klart den bedste (;

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hadeliste