Jeg rejser

Vil du være månedens gæsteblogger?

Jeg har tænkt mig at indføre et nyt koncept her på bloggen – månedens gæsteblogger. Og det skal være en af jer. I behøver ikke selv have en blog og jeres indlæg må handle om alt muligt. Det kan være en historie fra jeres liv, en kig i jeres garderobe, en dag på jeres job, billeder som I tager, rejser I har været på, digte I har skrevet, musik I lytter til, tips til ting man kan se eller opleve i København, hvad som helst. Jeg synes det kunne være spændende at få noget nyt på bloggen, og det behøver ikke være sådan at I har noget helt ekstremt at fortælle, men at hvis I føler I har noget at bidrage med, noget I gerne vil vise/fortælle så ville jeg være taknemmelig for det. Eller hvis I kender nogen der kunne have noget interessant at bidrage med så sig det endelig videre. Det kan være unge som gamle, mænd som kvinder, der er absolut ingen regler. Jeg kan ikke tilbyde jer ikke penge for det, men jeg kan give jer muligheden for at fortælle jeres historie, og har I en blog eller en hjemmeside selv, ja, så linker jeg selvklart til den også. Synes I ikke det kunne være spændende? Hvis der sidder nogen derude der har lyst til at være marts måneds gæsteblogger så send en mail til linegyldholm@gmail.com og skriv ‘månedens gæsteblogger’ i emnefeltet. Skriv hvad I har lyst til at fortælle og vise på bloggen og jeg vil kontakte jer. Jeg aner jo ikke om det her kan lade sig gøre, om der er overhovedet er nogen der skriver. Det er lidt ligesom da man var lille og skulle holde fødselsdagsfest ‘hvad nu hvis der ikke kommer nogen?’. Men ja, nu vil jeg prøve, enten er det et hit eller også er det ikke. Jeg glæder mig til at se om der kommer nogle mails ind, og jeg håber projektet bliver til noget. Jeg vælger dig som gæsteblogger hvis jeg synes det er interessant og relevant det du har at vise. Og uanset hvad så svarer jeg. Nå men det var vist det, send en mail hvis I, eller nogen I kender, har lyst til at være gæsteblogger for marts måned.

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg rejser