Webshop

189 dage og en bog

 Jeg havde taget en beslutning. En beslutning om aldrig mere at skrive om min kærestesorg. Aldrig mere nævne det på bloggen. Der er gået et halvt år siden jeg kom hjem fra Kina. Siden Patrick slog op. Et halvt år, der på den ene side er gået absurd stærkt, hvor fanden forsvandt det halve år hen? Og på den anden side har været en lang sej kamp hver dag. Èt tungt skridt ad gangen. Men nu er tiden gået. Det halve år er forsvundet. Og hvordan har jeg det så? Bedre. Igen er det det ord det opsummerer allerbedst. Jeg har holdt på en hemmelighed det sidste halve år. En hemmelighed der egentlig ikke har vildt meget betydning, og alligevel har jeg ikke fortalt nogen om den. Ikke jer, ikke min mor, ikke mine venner. Ingen. Jeg har skrevet en bog. Det er ret vildt. Den er ikke færdig, og ideen har aldrig været at den skal udgives eller jeg skal tjene penge på den eller noget som helst i den retning. Jeg gik igang med at skrive den som en del af min helingsproces, en del af min sorg. Fra dag et, selvom jeg havde fysisk ondt i mine fingre. Jeg har skrevet på den næsten hver dag og pludselig er den nu flere hundrede sider lang. Det er ikke en dagbog. Det er en bog om sorg, om at miste. Det er en bog der er skrevet gennem mine vrede dage, triste dage, gode dage, glade dage. Det er en bog der fortæller om rejsen gennem kærestesorg, svigt og tab. Den er skrevet i nutid, fremtid og fortid. Den beskriver hvordan det er at bryde sammen i netto en søndag eftermiddag. Den beskriver hvordan det er at kalde alle kvinder der går forbi dig ‘fisse’ fordi du forestiller dig det er din eks’ nye kæreste. Den beskriver hvordan alle mænd lugter, er grimme og dumme. Den beskriver de små glæder og opture undervejs. Den beskriver hvordan det er at gå rystende i offentligheden og gispe efter vejret. De valg man tager i magt og afmagt. Der er små citater, gamle kærestebreve, store ord, salte tårer. Den er faktisk blevet utrolig vigtig for mig. Den er ikke færdig endnu, fordi jeg er ikke færdig endnu.

Hvad det skal blive til med den aner jeg ikke. Jeg tror jeg vil have den trykt, bare for min egen skyld. Bogen er inddelt i kapitler efter stadiet i mit sind. Jeg fortæller hvordan jeg har gjort for at holde mig selv oppe, hvad jeg har gjort som har fastholdt mig unødigt længe i sorgen. Den bryder tabuet om at starte til psykolog og alle tankerne bag det. Den inddrager råd fra alle de bøger jeg har læst mig igennem det sidste halve år og alle de skodråd jeg også har fået og har bandet langt væk. Alle de gange jeg i vrede har slået i en pude. Og alle de følelser jeg rummer. Den er skrevet i benægtelse, håb, tro, glæde, vrede, sorg, ensomhed. Den er skrevet på tidlige morgener og i sene nattetimer. Den er skrevet på rejser, i weekender, på studiet, under eksamen, på servietter, på restauranter, på mobilen, i bussen, i min seng, på mit gulv, på græsset. Den er blevet noget af det allervigtigste for mig fra denne tid. Jeg har ikke turde at læse den endnu. Den er lang. Den er hård. Den er fyldt med ironi, sjove historier, triste fortællinger, facts, kærlighed, svigt og alt for mange bandeord.

Den er skrevet i min virkelighed og dele af den er fortalt gennem det eventyr jeg har måttet omskrive den forfærdelige virkelighed til. Og I tænker nok, ‘hvorfor er det så forfærdeligt, du mistede en kæreste?’ Og det har I jeres fulde ret til at tænke. Men det svigt, det tab og den smerte jeg har oplevet gennem dette har sat sig dybere fast end jeg nogensinde havde troet. Selv mine værste mareridt kan ikke overgå det.

Og nu er jeg ved at nå til det sted i min bog hvor jeg skal beslutte hvad jeg vil med den. Er jeg klar til at få den trykt i en bog der kan stå på min hylde til evigt minde? Er jeg klar til at slutte den? Er jeg overhovedet klar til at læse den igennem selv? Jeg ved det ikke. Og derfor gør jeg ikke noget endnu. Jeg skriver videre som jeg plejer. Bander over mænd. Deler erfaringer. Skriver dagbogstekster. Fortæller om nye store valg, og fravalg. Skriver alt ned. For det hjælper.

Og nu ved I det allesammen. Ikke nogen hemmelighed der egentlig har betydning. Og alligevel er den noget af det mest betydningsfulde og vigtige for mig igennem det sidste halve år. Og så kan jeg slet ikke forstå den allerede er så lang. Nu vil jeg tage et langt varmt bad. I morgen skal jeg nemlig flytte. Godnat.

60 kommentarer

 • Anna

  Jeg kan godt huske første gang jeg klikkede ind på din blog. Det var cirka en uge før du tog til Kina, og lige siden har jeg ikke kunnet lade være med at følge dig. Det har været en rejse, selv for dine læsere, at følge din udvikling, og jeg siger det her sjældent, men du er genial. Jeg synes det har været (og er) fantastisk at følge dig, dine tanker og ideér, og jeg håber at du udgiver den bog, for der er så mange mennesker der kunne lære af dine tanker, og lære af det du har været igennem. Jeg ved ikke om du læser det her, men uanset hvor hårdt det er, at få sit hjerte knust, så vil du komme ud af det, som et stærkere og bedre menneske. og en dag, vil det ikke gøre ondt længere. husk, at selvom ham forlod dig, så er det i sidste ende ikke dit tab, for det er altså ikke alle og enhver der har det mod, og de 1000 mennesker som følger dig, fordi du er så pisse sej, og sød og ærlig. tak fordi du har delt dit liv med os, det har været så lærerigt. tusind tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Du er simpelthen så ekstremt sej og jeg får mere og mere respekt for dig! -jeg beundrer dig så meget for det du gør, for selvom det nok kan være grænseoverskridende at lægge alt ud, som egentlig er ekstremt privat, så tror jeg det kan hjælpe mange andre, der måske kæmper med problemer/sorger som minder om dine.
  Jeg synes også det er fedt, at du fortæller om den bog du har skrevet, selv hvis du ikke har lyst til at udgive den, for det kan måske give andre en idé til, hvordan de selv skal komme videre og at det rent faktisk kan hjælpe at få skrevet det hele ud. Alt det man ikke tør sige højt, men som bare SKAL ud alligevel.
  Kæmpe respekt herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Du er kommet så langt og hele din udvikling er så beundringsværdig! Har intet andet end respekt at sende din vej.

  På en eller anden måde virker det også så endeligt/afsluttende at du nu nævner P’s rigtige navn, det er en god afslutning synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du får din bog udgivet, så vil jeg meget gerne læse den 🙂

  Uden at det lyder forkert, så synes jeg, at du er et smukt menneske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Én ting er sikkert: hvis den bliver udgivet, så køber jeg den. Det har både været hårdt men også på en måde inspirerende at følge dig det seneste halve år. Jeg har siddet med tårer i øjnene, når du har skrevet noget virkelig rørende, og jeg har smilet, når du har fortalt gode ting, der har gjort dig glad. Vi læsere kan på ingen måde kurere dig med de ting, du går og døjer med, men vi kan hjælpe dig og støtte dig så godt som muligt, og det vil jeg gøre ved at læse din bog – hvis det ellers bliver muligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er virkelig sej! Jeg køber den i hvert fald.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ira

  You look fabulous! Love the picture:)

  http://theprintedsea.blogspot.de/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Marie

  Jeg håber af hele hjertet, at du en dag vil udgive bogen.
  Det kan godt være en underlig tanke, at fremmede mennesker skal sætte sig ind i dine kærestesorger. Men jeg har selv lige mistet min kæreste, og dine indlæg med kærestesorger har hjulpet med, og fået mig til at indse, at jeg ikke er alene om denne forfærdelige følelse. Jeg tror at din bog ville kunne hjælpe mange, som har det på samme måde som du!
  Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Wow. Hvor er du sej!
  Det giver mig inspiration til at starte på min egen bog. Om hvordan det var at miste sin mor i en alder af 14 år, hvordan det er at have haft en mor som var alkoholiker og psykisk ustabil, hvordan det var at have en mor som fik det godt igen og var klar til at starte på et nyt liv, men som kort tid efter fik konstateret kræft og døde. Tror det vil hjælpe at få det hele ned på skrift <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Rigtig god idé. Og jeg kan sagtens relatere til de du bokser med også. Uden at gå i for meget detaljer med min familie. Held og lykke med bogen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn

  Plejer ikke kommentere på blogs, men nu må jeg – jeg synes du er sej. Ærlighed er virkelig ikke en selvfølgelighed, men du tør – og det synes jeg er flot.
  Vil meget gerne læse din bog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nini Gøthler

  Wow…. Dyb respekt herfra! Ønsker dig alt godt i livet, og håber du finder ro i dig selv….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ane

  Hej! 🙂 Det lyder rigtig spændende og jeg ville virkelig gerne læse bogen, da jeg kan relatere til, hvad du gik/går igennem.

  Og hvor og hvorfor er du flyttet? Og er det selv?

  Hvem er ”jojoflow”? Har I noget sammen? Vil du ikke fortælle lidt nærmere om det :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Kære Line Sofie.

  Du er helt seriøst det sejeste menneske i verden. Jeg beundre dig så meget. Hvis alle i verden dog bare var lige så stærke som dig, så ville det da være et nemmere sted at være. Jeg har fandeme fældet mange tårer til dine indlæg det sidste halve år, og selvom jeg ikke selv har den mindste ide om, hvad du gennemgår, da jeg ikke selv har prøvet det, så kan alle dine tanker, følelser, smerter og glæder mærkes helt inde under huden. Du er fantastisk god til at formulere dig, og sætte ord på det hele.

  En million tanker – og god vind herfra. Jeg ønsker dig alt det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Må indrømme at jeg ikke er fast læser, men synes virkelig alle dine indlæg om dig og P har været helt fantastiske. Man kan virkelig mærke dig og det er meget følelsesladet at læse, så derfor kigger jeg forbi engang imellem, for at se hvordan det går. Ville også mægtig gerne læse den bog. Håber du får den udgivet eller i hvert fald lægger den ud på bloggen, så man kan downloade den.

  Held og lykke med det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så sej – og så ærlig! (hvilket især er sejt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Normalt holder jeg mig lidt tilbage fra at kommenterer på diverse blogs. Men nu bliver jeg simpelthen nødt til det.
  Jeg har fulgt din blog i rigtig lang tid – og jeg har op til flere gange siddet med tårer ned af kinderne, når du beretter om dit seneste halve år. For som de andre piger siger – så kan du virkelig finde ud af at lukke op, og lukke folk ind. Selvom du ikke engang behøver!
  Jeg håber virkelig du tager din bog under armen, og opsøger en udgiver. Jeg kunne i hvert fald godt tænke mig at læse din bog – og så tror jeg den ville være en god pendant til de lidt kedeligere selvhjælpsbøger man normalt finder på hylderne. Jeg tror virkelig du kan bidrage med noget her!

  Hold hovedet højt – og få i det mindste lidt succes ud af det forliste forhold.
  Succes er som bekendt den bedste hævn! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du er sgu sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Den glæder jeg mig til at læse.

  Men samtidig skal det ikke være en hemmelighed, at jeg blev ret trist over at læse den første linje. Hvorfor? Fordi din blog har været en virkelig stor støtte for mig det sidste halve år – nærmest på niveau med mine nærmeste veninder. Bare på en anden måde. Det bekymrer mig derfor lidt, at det holder her. Men samtidig er jeg glad på dine vegne, da du får mulighed for at afslutte et langt kapitel og starte på et nyt. Jeg krydser dog fingre for, at Mi Confesion ikke bevæger sig mere over i “modeblog”-genren. Modsat de fleste andre blogge, jeg følger, så siger dine ord nemlig mere end tusind billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du er helt igennem utrolig og fantastisk! Jeg håber at din bog en dag vil blive udgivet, når den dag kommer stiller jeg gerne op i det sekund den er der, for at købe et eksemplar 🙂
  /Sophie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du får den trykt, hvilket jeg helt sikkert synes du skulle få, så ville jeg meget gerne læse den!! Elsker virkelighedsbøger, hvis man kan kalde dem det. 😉

  http://lauraslifeinblogging.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er en af mine yndlings ‘skribenter’ – håber virkelig, at du får udgivet bogen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Grøntved-Grube

  Lyder som en bog der burde blive trykt. Håber på en dag at sidde med den i hånden.
  //

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det var dog en god idé!! Jeg elsker dine tekster, og jeg kunne enormt godt tænke mig at læse din bog, når du engang bliver færdig med den. Du kunne evt. få et par stykker trykt og så sælge nogle af dem til de læsere, der gerne vil købe den? Men på den anden side forstår jeg godt, at det er lidt grænseoverskridende, og du ikke har lyst til at dele den med nogen, da det jo sikkert er en meget personlig bog.

  Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er vist blevet klar til at sætte det sidste punktum i bogen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Kære Line Sofie.
  Nu synes jeg det var på tide, at jeg også lige fortalte dig, hvad jeg synes om dine helt fantastiske indlæg om kærestesorger – du er utrolig!
  Du har den mest vidunderlige evne til at lukke alle mennesker ind i dit sind, gemmen bloggen, og få mig til at føle ikke bare med dig, men SOM dig. Og det er på trods af, at det er flere år siden, at jeg selv har oplevet kærestesorger på egen krop. Men din evne til at få dine læsere til at føle præcis som du gør (bare med ord) er så stærk, at den på trods af dét, alligevel kan få mig til at græde som pisket, når jeg læser dine helt vildt rørende indlæg (her snakker vi om en pige som ikke græd under “A walk to remember” eller “Titanic” for den sags skyld).
  Jeg synes kun det er yderligere fantastisk, at du har skrevet en hel bog, for folk med lige præcis dén evne, Line Sofie, det er dém der burde blive store forfattere. Du stikker bare dybere end de fleste andre.
  Jeg ville elske at læse din bog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ronja

  jeg har stor respekt for dig.
  sidste år var min kæreste mig utro og jeg var knust til atomer. jeg gjorde som dig og skrev det hele ud. det tog mig mange måneder og sider at komme over det. selvom jeg har det godt igen, så har jeg stadigvæk ikke læst dem. jeg tør ikke se mine mørkeste sider i øjnene. men jeg er sikker på at de vil være til gavn i fremtiden. og det vil dine også. engang om lang tid kan du finde dem frem og læse hvad du har været i stand til. du har kæmpet dig op fra bunden, og selvom mange oplever det at miste en kæreste, så gør det det ikke mindre beundringsværdigt, fordi det virker som en så umulig ting at gøre.
  jeg har læst din blog længe og udfra dine ord igennem hele bloggen fornemmer jeg et viljestærkt menneske. din kreativitet; med ord, billeder, livet og du er smuk. jeg beundre at du viser os dit liv og dit inderste. bliv ved med det, begræns ikke dig selv – hvis du en dag vil brokke dig over kærligheden med blokbogstaver, så gør det! jeg vil altid læse med, og nyde dine skarpe og velformulerede formuleringer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så skide sej! Jeg beundrer dig virkelig. Det kan godt være mange tænker og “hvad så om du har mistet en kæreste”, MEN det er noget som er relevant for så godt som alle. Kommer bogen ud – som jeg absolut synes den burde – så køber jeg den så helt sikkert!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blev også single fornylig og jeg skrev om det, det hjalp helt utrolig meget og har gjort at jeg stadig kan holde humøret højt, selvom han smider hans lykke med andre lige op i mit ansigt. Det er nok det der har gjort mest ondt på mig, både fysisk og psykisk. Det er svært og indviklet, men jeg kan følge dig, noget som mine veninder ikke kunne følge mig i. Men jeg synes du er helt ekstrem stærk og smuk! Jeg har fuldt med å bloggen i lang tid, både og ned, og jeg synes det er så sejt alt det du har fået vist og delt med alle os bag skærmen. Du er en smuk, sød og utrolig stærk person.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvom jeg ikke kender dig, så har jeg i den grad respekt for dig og det du gør! Du er evig sej og du er dig!

  Jeg ved at du er god til at skrive – det kan jeg skrive under på, efter jeg har læst din blog i lang, lang tid – og med indlægget her, giver du mig lyst til at læse din bog! Det må ubetinget være en af de mest personlige bøger – om ikke dén mest personlige bog, og jeg er sikker på, at bogen vil få en til både at smile og græde.

  Kæmpe skulderklap til dig – du er, som Lena skriver, i sandhed et ægte menneske, der ikke er bange for at vise dine følelser; det er stort og hamrende sejt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har samme hemmelighed.
  Jeg har heller ikke fortalt nogle om det.. og det er heller ikke noget jeg skal udgive.. min handler ikke om sorg, men jeg har så meget fantasi i hoved at jeg bare må have det ud.. jeg har tænkt på den samme historie i et år.. stort set hver evig eneste dag..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sej! At du skriver om dine følelser så åbenhjertigt og hudløst ærligt, har jeg kæmpe respekt for. Fik helt tårer i øjnene da jeg læste dit indlæg, fordi jeg virkelig kan relatere til det – er selv midt i et breakup hvor vi ikke ved, hvilken vej vi skal gå nu. Det er simpelthen så hårdt.
  Der er mange, der kan relatere sig til det, du skriver om. Så hvis du tør, bør du helt klart prøve at få din bog udgivet! Den vil kunne hjælpe mange videre og også vise dem, at de ikke er alene..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror virkelig på, at den bog kunne være med til at hjælpe andre lidt på vej. Jeg tror at alle, nogle gange har brug for at vide, at det altså er helt normalt at føle sig så knust, men at det samtidig, i små skridt dog, kommer til at føles bedre. Jeg håber inderligt på, at du samtidig med at du får det bedre, også får lyst til at færdiggøre og på en eller anden måde udgive din bog. Jeg vil i hvert fald virkelig gerne læse den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nynne

  VIL såsåsås gerne læse den bog!

  Du skriver fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fedt at du har skrevet en bog. Om den så bliver udgivet eller ej.
  Mine tanker omkring det er, at jeg er fuldstændig vild med din blog, din skrivemåde og måden hvorpå du udtrykker dig gennem tekst. Jeg, og du, har læst dig frem til, igennem utallige kommentarer, at jeg bestemt ikke er den eneste der synes du skriver fantastisk. Derfor tror jeg også en masse ville elske den bog. På godt og ondt, med tårer og glæde.
  Hvis du ikke ønsker at udgive den, forstår jeg/vi det helt sikkert, for dine indlæg har været meget personlige, og din bog må være endnu mere personlig.
  Jeg håber den udkommer, fordi jeg ville rigtig gerne læse den. Og så kunne pengene jo også gå til samme formål som dit salg af tøj og etc. går til : D
  Kærlige Hilsner Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har efterhånden fulgt dig rigtig rigtig længe, lang tid før du rejste til Kina, og derfor har jeg også fulgt med i din 189 dage lange rejse! Det skinner ud af dine tekster at du dag for dag får det bedre og bedre og kommer tættere og tættere på “godt”! Og jeg synes det er fantastisk at du fandt lysten og energien til at skrive, fordi der har hjulpet dig så langt som det har!
  Jeg ville elske at læse din bog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Nielsen

  Hej Line Sofie.
  Jeg tænkte egentligt på om du havde snakket med P. siden i har slået op? Og hvis ja, har i så snakket om, hvad han synes om at du har skrevet så meget om ham på din blog og at du nu har skrevet en bog? Jeg undre mig nemlig over om han ved det og om han synes det er ok. Det er jo ikke altid du fremstiller ham som den sødeste person.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har ikke fulgt din blog så længe. Faktisk kun siden du postede Photo Booth dagbogen. Men når jeg læser dine indlæg, bliver jeg altid opslugt og fanget af din måde at skrive på – du fascinerer mig.
  Så jeg vil tilslutte mig de andre og sige, at jeg virkelig gerne ville læse din bog en dag!

  Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ...

  Get moving. Lad være med at svælge i det, det får du ikke en skid ud af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna C

  Det er da sådan cirka det fedeste! Jeg ville Mere end gerne læse din bog.

  Det er sjovt, for du har altid omtalt ham som “P” og jeg har hele tiden gættet på hvad hans navn var, men har aldrig gættet på Patrick 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hvis din bog indeholder bare en brøkdel af de ord og følelser, som der har været på din blog, så ville jeg være stolt over at have bogen i min samling!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  Rigtig fin måde at komme ud med nogle ting!

  Er da sikker på, at der er ufatteligt mange der gerne vil læse den hvis du beslutter dig for at trykke den og prøve lykken med forskellige forlag.

  Jeg synes det er så fint, at du deler det med os læsere!

  Og hallo.. mere hints om den flytning!!!

  Alt godt til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Wow .. Virkelig .. Du er så sej, Line Sofie. Og sådan er det bare. Og hvor gad jeg godt læse dne bog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Vil super gerne læse den bog!

  Fandt din blog for en 1 måneds tid siden, og har læst det HELE! Det var bestemt det hele værd, selvom det tog rigtig lang tid 😉 Du har en fantastisk måde at skrive og udtrykke dig på. Så hvis din bog bare minder tilnærmelsesvis om din blog og måden du skriver på her, er jeg sikker på mange ville elske at læse den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Line Sofie,
  det er første gang jeg skriver en kommentar, selvom jeg har kendt din blog i noget tid, og din indlæg kan virkelig sætte gang i tankerne. Jeg er fjorten, og ved knapt nok hvad kærlighed er, men jeg tror din bog kunne blive en bedsteveninde for mange knuste piger rundt i Danmark, for jeg er sikker på de har brug for noget støttende, og at de ikke føler sig alene. Jeg tror også, at du må have følt dig alene. Der må stå mange private ting, ting som ikke nødvendigvis behøver at blive delt, men din bog kunne måske redde nogle knuste pige hjerter. Nå, jeg vil stoppe min snak her. Du skal bare vide, at jeg ønsker du en dag vil udgive bogen, for jeg vil gerne købe den til når mit hjerte sikkert vil opleve det, du har været igennem og stadig gennemgår.

  Kærlig hilsen Lisette

  Ps. Jeg forstår ikke en mand kan forlade dig, for du er fandens smuk og har et godt hjerte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder fantastisk!

  “Sorg er kærlighed man ikke kan komme af med..”
  … men at komme af med dén via ord, det kender jeg så godt og det kan være en stor hjælp.
  Er glad for at læse din blog.

  Kh <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Mehner Kristiansen

  Fandme stærkt!

  Jeg håber inderligt, at du får bogen udgivet… Virkelig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mortensen.

  Ej hvor blev jeg dybt rørt at det du lige skrev.. Jeg kunne lige forestille mig at læse din bog!! Jeg synes det er virkelig stort, at du har formodet at skrive alle de tanker og følelser ned et sted! Stor respekt herfra!!
  Hvis du nogensinde får den trykt, og overvejer at lave folk læse den! Så skal jeg da være en af de første til at få fingrene i den! Jeg kan lige fornemme dine skriveevner og hvordan hele din bog nok udtrykker så mange følelser, som så mange kender til! Jeg er næsten målløs – så jeg ved ikke helt hvad jeg ellers skal skrive..
  Men i hvert fald, respekt herfra! (Og i baghovedet kan du jo altid have det, med, at jeg godt kunne tænke mig at læse din bog)
  Knus herfra!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  I skrivende stund har min rebound-fyr lige skrevet til mig “kan vi ikke bare være venner”. Selvom han har været et rebound har han jo været min mulighed for ikke at se sorgen i øjnene og indse at jeg skal være glad for bare at være mig, før jeg nogensinde kan være glad med en ny. Så falder jeg for første gang over et af dine indlæg (fordi min veninde fortalte mig om dig i går), og bliver SÅ lykkelig over at der faktisk er andre der har det svært, bare det her indlæg og kommentarerne til det er fantastisk! Nu er jeg også meget let påvirkelig lige nu, men for fanden jeg tror lige det har reddet mig fra endnu en grædetur. Tusind tak. Jeg vil følge med fra nu af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Sådan en bog har jeg også. Den ligger trygt på min gamle computer. Og gør ondt ondt ondt at læse 4 år efter, selvom alt er godt nu og hurra hurra for, at der er flere mænd i verden. Men det er simpelthen sådan en god måde at få det ud af kroppen på, skriv løs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så forfærdeligt at miste en kæreste. Hvis man elsker så dybt, inderligt og med hele hjertet, så er det præcis også hele hjertet, der smadres i tusind stykker. Også nu. Næsten et år senere (for mig).

  En klog en sagde engang til mig, at det jeg (og du og tusind andre), gennemgår, kan sammenlignes med at brække alle knogler i kroppen: Først skal man bæres for at overleve, så støttes, og til sidst, så kan man selv gå igen. Men med de forkerte vrid, så kan man mærke, at tingene slet ikke er som de burde være endnu. Der er bare ingen, der kan se det.

  Jeg ville elske at læse den bog du har skrevet. Jeg ville græde, grine, smile, føle, og ikke mindst forstå hver eneste følelse, som du havde, og har, i dig.

  Synes ikke du skal stoppe med at snakke om kærestesorger for vores skyld. Du er ægte, og det er dét, der får os alle til at klikke ind dagligt.

  Alt det bedste i verden til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det der, det er simpelthen så sejt, og det har jeg virkelig en meget dyb respekt for! Jeg er sikker på, at uanset hvad du beslutter dig for hvad den er og skal blive til, så er den din, og har kun gjort godt!
  Jeg sætter ikke spørgsmålstegn ved din sorg, jeg synes du er så smukt et menneske, at dele det hele med os på den her måde. Og jeg sætter meget pris på din ærlighed!

  Mange anerkendende tanker herfra!
  – Lise Emilia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ej hvor flot, sejt, rart, vildt! Jeg vil vildt gerne læse den!

  Jeg elsker din levende og fantasifulde måde at skrive på. Selv for mig bag skærmen har det være dejligt, men også pisse hårdt at læse om jeres brud. De film og lange tekster du har postet, har jeg kunne græde over. Jeg elsker at følge med, du rører noget i mig og får mig til at tænke dybere over tingene, Du er så pisse dygtig til at skrive og jeg er så evig taknemlig for at du gider at blotte dig og fortælle mig og resten af verden om, hvordan du har det, for selvom det måske er selvterapi for dig, er det vildt beroligende, rart hårdt, sørgeligt alt muligt at følge dig, TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så fantastisk!!! Elsker at læse din blog og få del i alle dine dage, følelser og bare dig. Du er et smukt menneske og tror det er en fornøjelse at have én som dig i sit liv! Bliv endelig ved 🙂 Da jeg fandt din blog for nylig, læste jeg fra ende til anden. Nød dine film, fik gåsehud over dine indlæg og smilte af Ono (du har givet mig lyst til at få kat, selvom jeg ikke har brudt mig specielt meget om dem før).. Jeg kunne blive ved, men stopper her.. Jeg glæder mig over, at du har fået det bedre og glæder mig til, at du får det endnu bedre! Al positiv energi herfra <3 Mange varme og kærlige knus Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Jeg håber virkelig, at du (på en eller anden måde) vælger at udgive bogen, eller dele af den, da jeg kan blive rørt hele ned i maven af din måde at skrive på. Hver eneste gang jeg anbefaler din blog til nogen, så er det på den der “jeg ved ikke hvordan hun gør det, men det er lige som om at det ikke er en blog, men mere sådan fortællinger og på en eller anden måde så vanvittigt smukt og rørende, som man ikke forventer at finde på en blog, hvis du forstår….”, og jeg tror ikke rigtigt man forstår før man rent faktisk læser dine blogindlægs. De er dybt rørende, smukke, fantastiske, sjove, hyggelige og virkelig nærværende!
  Tak for det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror ikke, der er nogen, der tænker ‘hvorfor er det så forfærdeligt, du mistede en kæreste?’ Hvis de gør, så har jeg ondt af dem. Så har de aldrig prøvet at elske så højt, så dybt, så smertefuldt. Jeg tæller stadig dage. Og der er gået år. I flertal. Og jeg er stadig uhyggeligt klar over, at det i overmorgen ville have været vores 5-årsdag. Så hvis du nogensinde ryger ned i det hul, der siger, at du burde være kommet videre med din hjertesorg, så bare tænk på mig. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har to ting at sige.
  1 – Hvor er det bare sejt.
  2 – Den bog gad jeg virkelig godt læse. Selvom den jo er så fandens privat som noget overhovedet kan være. Men jeg tror virkelig, at du med dine skriblerier ville kunne røre ved noget dybt inde i mig. Tror det er sådan nogle skriblerier der virkelig kan sætte tankerne i gang, og sådan nogle bøger/tekster elsker jeg overalt på jorden.
  Jeg håber for dig at du en dag får den udgivet, ihvertfald bare til dig selv.

  Kærligst Naja.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  FUCK, hvor vil jeg gerne læse den bog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Molin Pedersen

  Du er i sandhed et ægte menneske.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Webshop