Konkurrence

i dag

Photobucket

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
I dag har jeg bare hygget hele dagen. Været på roadtrip rundt omkring. Ja altså først var jeg til tandlæge, og efter at have brugt 700 kr på et røntgen og tjek af en øm tand, så ville jeg forkæle mig selv med en hyggedag. Jeg var i IKEA, jeg var øde steder, jeg var på christiania, jeg var på østerbro og endte så her, i min seng. Her er billederne fra i dag. Jeg har fået nyt objektiv til kameraet så det skulle vi lige ud og lege lidt med. Det kan jeg mærke jeg bliver rigtig glad for. Jeg håber I har haft en dejlig dag, og at I stadig kigger med trods stilheden herinde.

Photobucket

5 kommentarer

 • Hej Line Sofie 🙂
  Selvom det muligvis ikke er super relevant for lige dette indlæg, så så jeg endelig din Budapest video, og noget gik op for mig.
  Jeg elsker din styrke, Line Sofie. Jeg kom til igen at tænke på dit brud med P, og selvom at jeg har følt med dig, og været så utrolig ked af det på dine vegne, så er det først nu jeg sidder med en næsten-trang til at græde.
  Misforstå mig ikke, for jeg har virkelig følt med dig, og følt din smerte, men jeg græder sjældent. Ikke engang da jeg skulle tage afsked med en af mine utrolig gode veninder som nu flytter.
  Men nu slog det mig virkelig. Din styrke er noget jeg beundrer, misunder og elsker.
  Du er en pragtfuld person, Line Sofie, og det tør jeg godt ytre uden at kende dig. 🙂 <3

  xxCaroline
  http://www.thefashionfrog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke, smukke Line Sofie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes det er en nice blog du har 🙂

  – Hejdi
  http://www.hejdiii.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Fine billeder 🙂
  Jeg vil lige spørge om hvor den hvid/rød stribet bluse er fra? (Nørgaard-ish)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg kigger altid, men kommenterer sjældent.
  Fantastiske billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence