Dagens på loftet: gul

Verdens bedste banankage

Photobucket
Dette er en repost af et, efterhånden, ret gammelt indlæg. Grunden til jeg poster det igen er ret simpel: det er det der bliver søgt allermest på på google som leder ind på min blog, eller direkte på bloggen. Når jeg kigger mine analytics igennem er det banankagen der topper hver eneste dag. Så nu tænkte jeg at jeg ville lave et indlæg om den banankage igen. For det er virkelig verdens bedste! Og den fortjener bestemt et nyt indlæg.

Den ser måske ikke ud af meget på billedet, men jeg kan love jer for det er verdens bedste banankage. Jeg bager aldrig andre end denne når jeg får lyst til banankage. Opskriften er egentlig herfra og er sikkert også vildt lækker hvis man følger den (og putter chokolade ovenpå til sidst) men jeg laver altid lidt om i den så derfor får I min opskrift som jeg virkelig vil garantere bliver fantastisk. Den er lækker og blød uden at være for blød, den er simpelthen helt perfekt. Og så er den nem at lave og koster ikke så meget, så jeg vil virkelig anbefale jer at prøve den. Her er min opskrift på den (der bliver til 6 personer, eller 2 meget kagesultne personer til 2 dage):

2 dl sukker – 2 tsk vanillesukker – 3 æg – 2 dl hvedemel – 1 tsk bagepulver – 100 g smør – 2 bananer – 100 g mørk chokolade (jeg kan bedst lide den omkring 60-70%)

Tænd ovnen på 175°. Pisk sukker, vanillesukker og æg godt luftigt med en gaffel.

Bland mel og bagepulver sammen og vend det i dejen lidt ad gangen sammen med blødgjort smør. Mos bananerne og hak 100 g mørk chokolade og bland det i.

Fordel kagen i en form og bag den nederst i ovnen i ca 55 minutter (dog plejer jeg kun at bruge det som ca. tid, stik i kagen undervejs og tag den ud når dejen ikke længere hænger fast).

God fornøjelse!

Photobucket

.. og her kan I se i analytics for de sidste par uger, hvor populær den skide banankage er 🙂

14 kommentarer

 • Thomas Hjorth

  Hey hey 🙂
  Jeg har lige bagt din kage, og den smagte som sød sol og sommer!
  Chokoladen havde dog lagt sig i bunden.. Er det fordi jeg var doven og smeltede smøret inden jeg kom det i?
  Hilsen
  Bage-novicen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er faktisk meget sjovt, for på min blog, er det et indlæg med en opskrift på en rutebilslagkage, der er den mest sete 🙂
  – Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Den ser lækker ud. Og jeg ELSKER banankage!
  Jeg håber du vil tage et kig på min helt nye blog: nikolinevisholm.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  jeg har lige bagt den og den smager himmelsk:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trish

  Hey, jeg søgte også på google og fik din skønne blog frem på min skærm .. Jeg lavede den første gang lørdag og måtte simpelthen ha den med på arbejde igår 😉 Min chef kom til mig idag og sagde “..Ehm, hvis du må bager så må du meget gerne tage med igen” Hahah! Nu skal jeg så prøve dine Oreo Cupcakes og glæder mig allerede, for banankagen var VIRKELIG god!

  Det skal lige nævnes at jeg ved en fejl kom 125 g smør i, og var i choko-mood og puttede 200g i istedet for 100g og den blir lige så mumset!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen den er pokker god, havde bookmarked den første gang du postede den, og den er virkelig værd at tage op, igen og igen. Ha en smuk dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvornår fortæller du om dine tatoveringer som du har fået fjernet???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av, for en god banankage. Det gør jo helt ondt. Hvis man kunne leve af den …. Ville jeg trille ned af Valbybakke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en sjov ting, hvor kan man se sådan noget henne? Og den banankage ser for lækker ud! Skal prøves asap. Har dog selv en ynglings fra cofoco(:
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER banankage! Må simpelthen prøve denne her opskrift ved lejlighed, for jeg vil da ikke gå glip af verdens bedste :d

  Hos os er det “popcakes”, der topper listen over søgeord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Beck

  Bagte kagen for første gang idag 🙂 og nøøj, hvor er den altså bare lækker!
  Tak for opskrift! mums.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Jeg har lige bagt den til min kæreste, der sidder og skriver det sidste på specialet – den er virkelig god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! Minder mig om for nogle år siden, da jeg havde min gamle blog, og jeg i et indlæg skrev, at jeg var i gang med at læse en rigtigt interessant, antropologisk tekst på uni om “animals, sex and the human language”. Siden den dag var 70% af besøgende på min blog folk, der havde googlet dyresex…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også et ‘verdens bedste banankage’ indlæg på min blog med min egen opskrift (med karamelglasur på toppen – kan anbefales! ), og det er sjovt nok også ét af de indlæg, som allerflest mennesker googler sig frem til;) Anyway, så kunne det være, jeg skulle prøve din opskrift næste gang:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens på loftet: gul