Ugens Etsy tip #20

Laser tattoo removal // Film

Hej alle. Her er så en lille film om hvordan det ser ud når man får fjernet en tatovering. Jeg ser rigtig dejlig fedtet ud på denne her film, altid skønt. Og så har jeg lavet den i sort/hvid og gjort den lidt mørkere da noget gik galt med farverne. Så det snyder lidt med min tatovering og den er i virkeligheden ikke så mørk. Men en i løbet af de næste par dage laver jeg et indlæg med billeder i farver så I kan se præcis hvordan det går med dem. Der er bare mange af jer der har spurgt hvordan det er, ser ud og føles og jeg tænkte at jeg med denne video måske kunne give jer et lille indblik i hvordan det hele foregår. Jeg laver et detaljeret indlæg i løbet af de næste par dage med links, billeder og meget mere forklaring. Ellers kan I også kigge alle mine gamle indlæg om det igennem hvor jeg også har skrevet rigtig meget om forløbet. Jeg håber I kan lide min lille film:)

Photobucket

23 kommentarer

 • Du er simpelthen så skøn at høre på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  ihhh, hvor jeg savner dig blogge. der er s lagt mellem dine indlæg i forhold til før i tiden. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hej M.C.
  Hvor får du fjernet dem henne?
  Jeg har selv været i gang, men resultatet var desværre ikke så godt. Nedkølingen med kold luft under behandlingen er jo helt genial, det manglede jeg da jeg var i gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Haha, lidt underligt spørgsmål; men de bukser, som du har på, hvor er de fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God idé at lægge video ud af hvordan det foregår. Min mand arbejder også med bl.a. fjernelse og blegning af tatoveringer, og det er mange der har spørgsmål til hvordan det faktisk foregår osv. Han skal da lige ha smidt en lille video på sin side, ligesom du har gjort her 🙂

  Håber du snart når til et tilfredsstillende resultat med dine tatoveringer

  Vh
  Bettina

  kig forbi min blog blondanista.blogspot.com og vind skønne smykker fra Stine A Jewelry!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så gude smuk Line Sofie, på sådan en helt unik og aller bedst måde. At få lov til at høre dig snakke, er bare endnu en bonus, for som andre skriver, er du jo også morsom. 🙂
  Jeg elsker at følge dig, og høre omkring de store og små ting i dit liv – uanset størrelse, er dine indlæg altid fulde af livskraft, og det er lige til at blive afhængig af!
  Kærlighed herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Åh gud.. Hvor er du smuk!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • k

  “Jeg nikker forstående”

  “og nu er jeg glad, rigtig glad, og nu tager han brillerne af”

  :D..
  Du gav mig et smil på læben, tak for videoen .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så vildt man kan gøre sådan noget! Virkelig hyggelig video når du selv lægger stemme til 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sejt at du giver dig tid til at lave sådan en video og lægge stemme til efterfølgende, så vi bliver guidet igennem det. det er superfedt, at du gør så meget for dine læsere 🙂

  .. og så må jeg give de andre ret: din stemme er alt for skøn at sidde og lytte til! god dag 🙂

  http://EBAYxGOODIES.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  kunne umiddelbart ikke læse mig til, hvorfor du ønsker dine tatoveringer fjernet, så er mest interesseret i at høre, hvorfor og om dit forhold til tatoveringer har ændret sig, siden du fik dem lavet???? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Sørensen

  uha føler med dig. jeg er selv igang med proccesen. Havde en gammel tatovering og da jeg skulle have lavet en ny mente tatovøren at han kunne dække det med skygger, men det endte med at blive to store sorte kæmpe klatter! skal have min 4. behandling i morgen 🙂 men når jeg får det gjort så tager det altid min 3-5 min og det er nogenlunde samme størrelse som din.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hold nu op en rar stemme du har.
  Sidder bare og smiler kun pga din stemme og dine sætninger.

  Elsker det – og også skønt at se hvordan det foregår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du er simpelthen så sød at høre på.
  “Jeg er glad…. Uuhh, hvor er jeg glad…..”, virkelig fedt bare at høre hvordan du mener det!
  Jeg tænkte på.. har du fået fjernet alle dine tatoveringer, eller har du stadig nogen tilbage? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   jeg har stadig én tilbage på mit andet håndled. En lille stjerne som jeg er rigtig glad for :)haha og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • katja

  Årh hvor er du altså sød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super video. Jeg har tit undret mig over, hvordan den slags foregår. Jeg ved ikke, om det er et dumt spørgsmål, men gør det ondt, mens han giver laser eller er det mest bagefter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Det gør mest ondt under. Men det er ikke så slemt, og 20 sekunder er til at holde ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Du har virkelig den rareste og sødeste stemme! 🙂 hihi. Og så er du bare virkelig sej! Og stærk. På alle måder. Jeg elsker din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvorfor vil du have dem fjernet?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens Etsy tip #20