Laser tattoo removal // Film

The letting go

Der har været meget stille herinde, meget længe. Det skyldes mange ting. Dette indlæg bliver et personligt et af slagsen. Et af de indlæg hvor jeg har overvejet længe om det skal udgives, måske endda overhovedet skrives. Igennem min lange kærestesorg, min smerte, mine tårer og mit ømme lille hjerte har der gemt sig et håb. Og en drøm. Om at P og jeg ville finde hinanden igen en dag. Det har jeg skrevet i alle mine indlæg. Det har jeg tænkt i alle mine tanker. Det lovede han mig. Det lovede jeg ham. Og håbet forsvandt aldrig. På trods af vrede og uendeligt mange tårer. For magien og kærligheden mellem os ville altid være. De sidste mange uger har været ét stort følelsesmæssigt kaos for mig. Jeg kan ikke komme nærmere ind på detaljerne, men jeg vil nu skrive min historie. Mit farvel. Til P og jeg. Til drømmen og til håbet.

At give slip er det sværeste jeg nogensinde har prøvet. Jeg har aldrig oplevet at et menneske har sagt til mig at jeg ikke længere skal være en del af personens liv. At blive afskrevet for evigt og at få at vide at vores tid sammen er forbi. Men det har jeg prøvet nu. P har fortalt mig om sine følelser. At vi aldrig nogensinde skal have del i hinandens liv. Han kiggede mig i øjnene og sagde at vores tid er gået. For altid. Mine øjne fyldtes med salte tårer og mine kinder blev røde og våde mens vi stod der. Og gav slip. Han holdt mig ind til sig og jeg brød sammen. Han sagde farvel og jeg holdt ham hårdt fast i mine arme mens han gav slip på mig. Og så gav jeg slip på ham:

Der var engang en pige. Hun forelskede sig i en dreng og gjorde alt hvad hun kunne for at få ham til at forelske sig i hende. De havde aldrig talt sammen før. En dag fik hun en magisk nat med drengen, de snakkede og lå sammen under den store fuldmåne. Og dér, med pigen i hans arme, forelskede han sig i hende. De begyndte at holde mere og mere af hinanden og ikke længe efter var de kærester. Lykkelige. De gjorde alt sammen. De fik deres studenterhuer på sammen. De købte en kat sammen og deres allerførste hjem sammen. De gik igennem op – og nedture sammen. De rejste, oplevede, startede deres første rigtige uddannelse, grinede og græd sammen. Hver dag. De var der for hinanden altid. Pigen og drengen elskede hinanden meget højt. Højere end de troede var muligt. Der var altid en at komme hjem til efter en hård dag, og en at vågne op til efter en nat med mareridt. Der var altid en til at give dem omsorg, kys og kærlighed. De lå på tæpper under sommersolen og flettede fingre. De legede sneboldkampe i den kolde hvide sne. Pigen og drengen var lykkeligt uvidende om den tid de havde fået. De troede de havde for evigt at tage af, men deres tid var allerede bestemt. De fik 4 vidunderlige år. 4 år at vokse op i sammen og deres allerførste store kærlighed. De havde ingen idé om at de 4 år var alt hvad de fik. Men en dag var tiden gået. Lyset i det fælles rum gik ud, og de måtte forlade det og gå hver deres vej. Det var med smerte i deres hjerter og tårer i deres øjne. De kunne ikke give slip på hinanden og kunne ikke forstå at deres tid var løbet ud. De lovede hinanden at deres kærlighed og magi ville overvinde hvad som helst. At deres tid ville komme igen. Men den kommer aldrig igen. Pigen og drengen fik de mest fantastiske 4 år sammen, ingen vil nogensinde kunne erstatte deres tid og oplevelser sammen. De lærte hinanden mere end ord kan beskrive. De oplevede mere end 1000 bøger ville kunne udfylde. Men tiden gik. Det var med smerte de mødtes igen for at afslutte og sige farvel. For altid. Det gjorde ondt at give slip, ikke blot på hinanden, men på håbet, troen og drømmene. Det er det sværeste den lille pige nogensinde har prøvet. Hvis de havde vidst deres tid ville løbe ud ville de havde nydt deres allersidste dag endnu mere. De ville have lavet alt det de elskede sammen, og holdt om hinanden under den store fuldmåne hvor de første gang forelskede sig. Og så ville de holde hinanden lige indtil tiden var løbet ud. Eventyret kan ikke sluttes, for deres eventyr fortsætter nu hver for sig. Der er ingen der ved hvad der venter dem. Men én ting kan jeg fortælle jer: eventyret ender lykkeligt for dem begge to. De vil altid være hinandens første store kærlighed, første rigtige hjem. De vil aldrig glemme hinanden og til tider vil de savne. De vil altid elske hinanden og vide at deres kærlighed og magi var ægte, men at tiden løb ud. Og det kunne ingen af dem gøre for.

Kære P. Dette indlæg er dedikeret til dig. Jeg ved ikke om du nogensinde læser det. Du gav mig en kærlighed jeg ikke troede var mulig. Du fik mig til at slappe af og føle mig tryg. Altid. Du holdt om mig når jeg var ked af det, du elskede mig så højt at jeg kunne se det i dine øjne. Du fik mig til at elske og give mig selv til dig 100%. Du er mit livs store kærlighed og jeg er dig evigt taknemmelig. Du har efterladt en plads i mit hjerte som ingen anden mand nogensinde vil kunne overtage. Du gav mig et univers. Vi skabte et sammen. Nu giver jeg slip. Helt slip og lader dig skabe et nyt univers. Jeg ønsker dig alt det bedste på din vej. Jeg har altid troet på dig, det ved jeg du ved. Du er en dygtig kunstner, en god mand og ikke mindst har du givet mig noget så stort at jeg stadig græder over at have mistet det. Jeg vil altid elske dig. Kærlig hilsen din Chi. Må solen altid skinne på din vej og stjernerne lyse på dig. Tak for den tid vi fik sammen. Virkelig.

ps. Ono siger også farvel. ‘Farvel Papa, du var min allerbedste ven. Kattekys på din næse’

i have buried you
every place i move
you keep ending up
in my shaking hands
i have buried you
with my shaking hands
you keep ending up
every place i been

56 kommentarer

 • Cecilie

  Kæreste Line Sofie.
  Du skal vide at dine ord sætter utrolig dybe spor i mit hjerte, og rigtig mange af dine indlæg omkring bruddet med P, tager jeg mig selv i at gå og tænker over i flere dage. Jeg er helt sikker på at det er fordi vi – os bag skærmen, virkelig kan mærke at det er dig 100 %, og jeg har i hvert eneste indlæg omkring jeres brud, siddet med tårene trillende ned af kinderne…
  Du virker til at være en FANTASTISK pige, med et hjerte af guld, og jeg er helt sikker på at du nok skal finde lykken igen en dag. Livet kan virke uoverskueligt lige nu, men du er en stærk pige, ellers ville du heller ikke være der hvor du er nu. Al held og lykke på din vej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanett

  Ønsker dig alt godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Åh, sødeste Line Sofie. Tak for dette indlæg.
  Jeg har lige set Chihiro og heksene for få timer siden, en af mine absolut yndlingsfilm, og havde lige sat Bon Iver, Bon Iver på, da jeg klikkede ind på din blog og fandt dette indlæg.
  Det er så smukt med smerte. Ligesom det er smukt med skønheden i lykke. At vi kan føle så meget skønhed, at når det tages væk, bliver fyldt ud af en sådan smerte, der føles umulig.
  Jeg er lige flyttet til et andet land, og jeg savner min familie, mine veninder, mine venner og mennesker, der ikke ved, at jeg elsker dem. Der er sådan et hul i min mave. Men jeg ved, at det ikke er ondskab. Det er kærligheden, jeg ikke kan give, til de mennesker, jeg elsker. Men dermed også en fremgang. At der er nyt på vej. Men det gør ondt, det er som at tygge i sten. Puha.

  Jeg glæder mig utroligt meget til at læse din bog, engang i fremtiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Første gang jeg læste dette indlæg, blev mine tårer holdt tilbage, pga. jeg befandt mig i et fyldt klasseværelse. Jeg har læst alle dine indlæg, og jeg håber inderligt, at du finder lykke på din vej.
  Når jeg selv er i stor sorg, finder jeg trøst Gud. Det lyder virkelig plat, da vi befinder os i 2012. Men der burde være en mening med alt, ikke?
  Sender de varmeste tanker til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Dine indlæg er virkelig hjerteskærende! Og jeg er blevet meget berørt af dem.

  Men samtidig undrer det mig, at du bliver ved med at referere til dig selv som en lille pige? Det virker som om, du gerne vil fastholdes i en offerrolle, hvor vi alle får ondt af dig.

  Jeg siger måske det, man ikke må sige, men jeg synes virkelig, det er trist. Jeg håber, du finder styrken og bryder ud af mønsteret. Og at du kan holde fast i, at dette er dit endelige farvel til din ekskæreste.

  Jeg ønsker dig alt det bedste og sender dig positive tanker <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh Gud det er ikke et indlæg man skal læse i en kemi time, man skal virkelig kæmpe for at holde masken og holde tårerne tilbage..

  Det er hårdt nu, men alle dine læsere, mig selv inklusiv, ved at du nok skal komme igennem det selvom det gør så fandens ondt lige nu.
  Vi er rigtig mange mennesker der ønsker dig lykke i fremtiden og krydser alt hvad vi har får at du aldrig skal opleve denne smerte igen. Vi (dine læsere) “hepper” på dig Line! Jeg ønsker dig al mulig held og lykke i fremtiden og glæder mig til at følge med i dine nye eventy!

  Helende kærlighed og god karma herfra – Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn

  Okay, der gik min verden lige i stå et øjeblik og jeg så kun den lille pige.
  Jeg kender dig ikke men jeg føler 100 % med dig. Egentlig noget underligt noget, men du skriver så det rammer lige i hjertet – og næsten alle mennesker har prøvet at miste sit livs første kærlighed, også jeg, så jeg kan genkende de følelser du beskriver. Jeg følte også at den plads han efterlod aldrig ville kunne udfyldes. Jeg følte at der var et tomrum inde i mit som aldrig blev helt.
  Men det bliver bedre. Det bliver faktisk fyldt op igen og man føler sig hel. Man møder nye mænd og endeligt DEN nye mand som faktisk formår at ændre ens perspektiv og gøre en i stand til at se at dette var meningen og at pladsen nu er fyldt op og at man er et bedre sted.
  Den tid man havde sammen med den første kærlighed vil altid huskes og vil altid stå som noget helt særligt. Den tid til aldrig komme tilbage. Men på et tidspunkt bliver horisonten udvidet og man kan se at ens store kærlighed faktisk er den person man skal leve sammen med resten af livet.
  Det er min erfaring, og jeg tror og håber at du kommer til at gøre den samme erfaring med tiden. Jeg ønsker dig alt det bedste – deriblandt at din ALLER største kærlighed stadig venter på dig.

  Kærlig hilsen en der nu lyder meeeget gammel – men som kun er i slut 20’erne – men med én stor kærlighed BAG mig og en i NUET.
  Det får du også en dag og det føles faktisk ganske dejligt at man er blevet elsket og selv har elsket så højt to gange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   årh <3 tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold kæft hvor en fin og klog og helt igennem dejlig kommentar Linn.

   Elsker dig Line. Er igen helt grædefærdig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er det mest rørende og smukkeste indlæg jeg nogensinde har læst. Det er første gang jeg kommenterer på din blog, men jeg har fulgt den i rigtig langt tid og har læst hvert et indlæg om dig og P med tårer i øjnene.. Der findes ikke noget mere smertefuldt end at miste sit livs kærlighed. Det er ligesom at ens hjerte bliver flået i tusinde stykker. Jeg oplevede også at min nuværende kæreste gik fra mig.. Vi boede også sammen og vi købte hund sammen og alt var bare helt perfekt indtil en dag, hvor han sagde at han ikke elskede mig på samme måde som førhen. Han gik fra mig og jeg har aldrig oplevet noget, der gjorde så ondt.. Heldigvis fortrød han og vi har fundet sammen igen. Alligevel har jeg aldrig tilgivet ham for den smerte han udsatte mig for.

  Jeg forstår virkelig hvor smertefuldt det hele har været for dig og jeg ønsker dig alt godt fremover! Der er ingen, der fortjener noget så smertefuldt som et knust hjerte..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det hjerteskærende og smertende at læse. Det gør ondt helt ind i hjertet og i sjælen. Det gør fysisk ondt. Det gør ondt i sindet!
  Men du er stærk. Lige nu er det ok at græde meget og længe og ukontrolleret. Lige pludselig bliver det bedre. Ingen ved hvornår eller hvordan eller hvor meget. Men det bliver bedre! For du er stærk, smuk og smilende. Du er så meget værd. Det kan ingen tage fra dig. Glem aldrig det! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Det bedste og mest rørende indlæg jeg nogensinde har læst af nogen blogger. Du giver så mange piger (inkl. mig) håb. Håb på en bedre fremtid. I al den tid hvor jeg har haft kærestesorger og stadig har det, har det hjulpet mig ufattelig megt, at læse dine indlæg omkring dig og P om og om igen. Du har været en enorm støtte, selvom du ikke engang selv er bevidst om det. Men de ord du putter på de følelser man selv ikke kan definere, gør verden lidt mere lyserød og åben, end den var før. For står forstår man sig selv lige pludselig, og man finder ud af, at man ikke er alene.
  Tusinde tusinde tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • -N.

  Fik kuldegysniger da jeg læste det. Smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • W

  Kære Line Sofie.
  Jeg har læst din blog både før og efter bruddet – og det gør min virkelig ondt at se den smerte du går igennem. Mit forhold endte for små 5 måneder siden med min bedsteven og følgesvend igennem hverdagen, rejser, op- og nedture + de små glæder som kun vi forstod – og fuck det var hårdt. Men fordi smerten ved at miste både sin kæreste OG bedsteven var hårdere end “bare” at miste sin kæreste, besluttede vi i fællesskab at forsætte som venner i hinandens liv. Det var virkeligt svært i begyndelse men efter at jeg “acceptere” at han skulle videre fandt jeg mere glæde i at han stadigvæk er en (lille) del i mit liv end hvis han fuldstændig forsvandt ud af det.
  Selvfølgelig er det ikke alle der kan være venner med deres eks – men jeg fandt en trøst i at han stadigvæk var der lidt. – måske ville de virke ligeledes for dig 🙂 stor respekt herfra for at fortælle om din kærestesorg !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Jeg gennemgår den helt store kærestesorg nu, og lagde mærke til din kommentar.

   Lige nu snakker vi ikke sammen af frygt for at gøre hinanden mere kede af det og i frygt for at jeg vil komme til at sige noget grimt. For vi er, ligesm I var, enige om at få et venskab ud af det og beholde hinanden. Vi var sammen i 3 år og det endte her i starten af marts.

   Er du og din eks stadig venner? Og hvordan var det muligt for dig at give slip – men samtidig være venner? Og se ham med andre?

   Jeg er selvfølgelig klar over, at han skal se andre. Men han begyndte allerede at indlede noget to uger efter vores brud. Vores forhold var ikke godt de sidste måneder, men hold kæft det har såret mig, at han rykkede så hurtigt videre. Der er selvfølgelig mere til historien. Men jeg kunne så godt tænke mig, at beholde ham. Hvordan fungerer det for jer?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Det er jeg ked af at høre det du går igennem, Vi aftale aldrig at være venner og eftersom han havde været mig utro og fundet en anden ville jeg bare gerne videre. Men det tager tid og det gør ondt. Som det er nu har vi ingen kontakt og jeg er fuldstændig ovre ham/ligeglad. Jeg håber det løser sig for jer. Men mht at være venner kan det godt være dit sår lige skal hele lidt først.

   Kærlige tanker! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Jeg sender dig al den kærlighed, mit hjerte kan rumme.
  Husk på, at tiden læger alle sår, selvom det synes uvirkeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare fantastiiiisk smukt skrevet og sidder tilbage med tårer i mine øjne. Håber alt det bedste for dig, og håber du klarer den. Du har trods alt været/går igennem en hård tid, men husk der altid er lys for enden <3 Det er utrolig modigt af dig at dele så meget, og noget så personligt som følelser, beskrevet så præcist. Du er virkelig god til at skrive og man kan sætte sig ind i hvert ord du siger, pga. den måde du skriver det på. Du virker som en helt fantastisk person og er jeg også sikker på du er 🙂 Folk der kender dig, er heldige at have dig i deres liv!

  Tusind knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Nu har jeg læst mange af dine indlæg om dig og P og har selv haft en lignende forløb med min eks, som jeg var sammen med i 4 år… Bortset fra det sidste.. Men må jeg have lov at sige: FUCK det lortesvin. At han kan sige sådan noget til dig. Jeg bliver helt sur! Glem ham! Ikke de gode ting og oplevelserne eller det du har fået ud af jeres forhold! Men glem hans væsen. Du fortjener SÅ meget bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin Jørgensen

  ‘ I’m happy for you!’ is the hardest ‘lie’ to tell, when your old love found someone new…

  meget smukt skrevet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katja

  Du er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Der var en gang en pige. Hun havde mistet sin drøm, sit håb og sin kærlighed. Hun havde mistet ham der altid havde været der, ham der var med i alle hendes minder, ham der vidste hvem hun var. Med ét havde hun mistet sig selv. Til en tidsfrist hun ikke kunne ændre og som hun end ikke vidste var sat. Mørket var overvældende. Alene og såret måtte hun kæmpe sig frem, frem til lyset der synes uendeligt langt væk.
  Men en dag opdagede hun at der var lidt mere lys end der plejede. Lyset blev tydeligere og det gik op for hende at alting har en frist. Ikke kun kærligheden. Ikke kun glæden. Ikke kun ham og det de havde. Men også sorgen. Ulykkeligheden har en grænse. Tidsfristen blev sat da den anden rendte ud. En dag vil den frist være nået og pigen vil se sig som igen. Stadig den samme, stadig hel, men stærkere og smukkere end nogensinde før. Der var engang en pige. En pige som vidste at hun en dag ville blive lykkelig igen. Det var trods alt derfor hun havde kæmpet så bravt. Den dag var tættere på end hun anede, hun var der næsten. Når det skete ville lykken overgå alt det hun havde oplevet før.
  – Tusind tak for en dejlig blog, jeg følger den tit! Du er virkelig sej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har savnet de her magiske indlæg. Du er en fantastisk pige og har gennem tiden inspireret mig virkelig meget. Dit liv og din måde at leve det på, er virkelig inspirerende.
  Du er en stor inspiration for mange, er jeg sikker på.

  Det er så stort, at du kan fortælle om dit liv på den her måde. Du inspirerer os andre, i hvert fald mig, til at turde gribe nuet.

  De bedste tanker og onsdagskys
  Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Du er så stor en inspiration, at du slet ikke forstår det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud, hvor kan man få ondt i hjertet af at læse om dit brud med P. Du virker så utrolig fantastisk. Så klog og elskværdig. Jeg er sikker på, at du en dag vil komme dig og finde kærligheden igen. Mange tanker fra en fast læser gennem 3 år.

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du virker som et menneske med et smukt indre, og derfor er jeg sikker på at der venter masser af glæde og kærlighed i din fremtid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monika

  Wow – jeg kigger ind på din blog ofte og bliver tit skuffet over der ikke er nye indlæg. Men grunden til jeg bliver ved med at læse med er indlæg som disse. Det er simpelthen så smukt, at jeg er ved at begynde at græde. Jeg er ked af det på dine vegne, men jeg er sikker på du nok skal komme videre i livet – på den ene eller den anden måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det er virkelig smertefuldt at læse. Kærlighed ér smertefuldt
  Jeg har så meget respekt for, at du rent faktisk udgiver dette, at du er åben omkring det, selvom du er blevet trådt på. Det er meget stærkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Wow, tårerne render stille ned af kinderne nu. Jeg er så ked af det på dine vegne, men samtidig respekterer jeg dig så højt for at kunne stå frem og skrive dette på din blog. Hold op, hvor jeg håber, at jeg aldrig kommer til at opleve samme smerte, som du har gået igennem det sidste lange, lange stykke tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Line Sofie.

  Et af dine bedste indlæg hidtil. Du skriver fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kaja

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Jeg har ingen ord. Hvor er det stærkt af dig, at du kan og vil dele det her med os læsere. De varmeste tanker <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Kære Line Sofie,
  Undskyld sproget, men hold nu kæft hvor jeg synes du er sej! Du har vist SÅ mega meget karakter igennem denne grimme periode.
  Selv om der nogle gange er langt mellem dine indlæg, så formår du at slå benene væk under mig hver gang.
  Nu kender jeg dig kun fra din blog, men jeg vil alligevel konkludere, at jeg synes du er et fantastisk menneske, og jeg ønsker dig det allerbedste!
  Klem herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ane

  ELSKER sådanne indlæg på din blog. jeg sidder hver gang tilbage med tårer i øjnene og er virkelig ramt af alle følelserne. der er INGEN anden blogger der har formået at få mig til at sidde tilbage med tårer og disse unikke følelser. hvert indlæg du skrev om P, har jeg grædt til. det er fantastisk og rørende, og der er ingen der rammer som du gør. derfor er din blog meget mere værd og meget mere personlig. kærlighed og kram til dig. jeg kan relatere til det og av.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Svane

  Jeg kommentere aldrig dine indlæg, men jeg læser troligt med.. Jeg kan huske da du skrev at du og P ikke længere skulle være sammen, jeg fik helt en klump i halsen, det gjorde helt ondt at læse om din smerte.. Få måneder senere gik jeg selv i gennem det samme. Min kæreste gennem 6 år, og jeg skulle hellere ikke dele livet sammen.. og når du sætter ord på dine følelser dækker det bare så godt de følelser jeg går rundt med.. jeg synes personligt at det er virkeligt svært at sætte ord på, så når du gør det, kan jeg bare nikke genkende til det..
  Det er virkeligt modigt af dig at du deler dine tanker og følelser med os. Tak for det !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det smukt skrevet. Man kan virkelig mærke den smerte du føler, men samtidig kan man også mærke, at du virkelig er ved at give slip. Du giver slip på noget, du aldrig havde troet, du skulle. Du giver slip på en kærlighed, som er så stor, at det stadig vil gøre ondt efter flere år. Men samtidig vil kærligheden med tiden ikke længere føles så stor og gøre så ondt. Den vil istedet blive tænkt på, som den kærlighed der var med til at forme dig. Jeg håber virkelig for dig, at du finder en ny, som du vil føle en ligeså stor kærlighed til, og som du vil kunne skabe et nyt liv sammen med. Det fortjener du virkelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N.

  Smukt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  ;-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh gud…Hvor skal jeg starte? Hvor gør det ondt at læse dit indlæg, jeg kan nærmest føle hvordan du må have haft det. At aldrig kunne få den person man ved at man elsker så højt tilbage. At bare skulle forstå at det er slut – fuldstændig slut, og man skal glemme alt om håb i fremtiden om den person. Åh du må virkelig have det svært med og have haft det. Jeg er virkelig trist på dine vegne :'( Jeg kan bare lige forestille mig at være i din situation – totalt panisk og klaustrofobisk over at skulle indse noget så frygteligt 🙁 Jeg synes det er så fantastisk og flot at du skriver så åbent omkring det, det må virkelig hjælpe dig med at bearbejde denne helt forfærdelige kærestesorg… Du har sikkert fået at vide flere gange end man kan tælle på to hænder at der nok skal komme en ny stor kærlighed til dig. Og med det sagt, forstår jeg din – jeg vil ikke have nogen anden tanke. Men det er nu du har det sådan – man siger tiden heler alle sorger, tro mig det gør den. Det er jeg et omvandrende bevis på. Det tager bare tid. Jeg ved du finder din store kærlighed en dag. Mange tanker, tårer fra Maja…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Jeg ønsker dig, det bedste i livet, det smukkeste og det fineste. du fortjener intet mindre. Du er i sandhed et ærligt menneske, og det var så gribende at læse. Det er frygteligt at miste en man elsker, at vide det slut uden noget håb. Som du selv siger, vil i altid være hinandens første kærlighed, og det er en gave i sig selv. Jeg tror på uanset hvor man er i verden, kan man altid huske sin første kæreste, første kærligheden. Alt hvad der kommer derefter, ja det jo nyt og noget andet, men du vil altid være hans første kærlighed, i havde som sagt 4 år. Du fortjener at føle tryghed, omsorg, kærlighed og håb igen. Jeg håber den der får dig, vil behandle sig ordentligt, for du er et ordentligt menneske. Hel og lykke med alt.

  Ina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hold da op … Jeg sidder med tårer i mine øjne. Jeg ønsker DIG alt held og lykke i fremtiden. Lad DIN fremtid være lys!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et smukt indlæg! Jeg har selv været igennem noget lignende og det er ubeskrivelig hårdt. Jeg gjorde også hvad jeg kunne for at give slip. Det lykkedes mig aldrig helt og heldigvis er jeg nu lykkelig sammen med min kæreste igen. Men det år vi var hver for sig var mega hårdt og uoverskueligt! Jeg ved ikke hvordan det ender for jer, men jeg er sikker på det nok skal ende lykkeligt for jer begge uanset hvad fremtiden må bringe, som du siger 🙂

  Varme tanker fra mig til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Line, du skriver så smukt, sidder med tårer i mine øjne nu…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hvor er det smukt. Sidder i s-toget på vej i skole og får tårer i øjnene. De andre passagere må tro jeg er underlig, men i dont care. Hvor er du mega sej at du kan sige farvel på den måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Bugge

  Ros og respekt til søde dig! Sidder her med tårer i øjnene og ønsker dig kun den aller bedste fremtid med lys og lykke, som jeg også er 100 % sikker på, at du vil finde igen. Du er stærk!
  Sender dig al positiv energi, kram og meget mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunilla Hedegaard

  Åh hvor er det rørende. Sidder rent faktisk med tårer i øjnene og skriver denne kommentar. Hvor er det smukt og stærkt!
  Knus Gunilla!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sidder her, en tirsdag morgen i toget og læser dit indlæg. Mine øjne fyldtes med tårer og jeg kan mærke din smerte og kærlighed i dine ord. Jeg håber, oprigtigt, alt det bedste for både dig og P.

  Mange hilsner fra Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er smukt, velformuleret og jeg kan ikke forestille mig nogen ville kunne læse det uden at føle noget.

  .. og jeg forstår tvivlen om hvorvidt du skulle dele noget så personligt.
  Sidder selv og roder meget med de tanker for tiden, men at andre tør gør at jeg vil stå ved mine skrevne ord. Så tak for det – også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HannaM

  Hvor synes jeg bare at du er et fantastisk menneske ! Jeg kan ikke holde tårerne tilbage når jeg læser det her indlæg. Jeg synes at du er et så stort og stærkt menneske.. måden du har håndteret denne sorg på er så inspirerende for mig, for jeg kunne aldrig selv være så afklaret som du er. Jeg har også hjertesorg, og har haft det i over et år nu.. nogle gange går det bedre end andre gange.. men jeg kan ikke give slip !

  Jeg synes at det er så stort af dig at tænke på det gode I havde sammen, i stedet for at kun at fokusere på skuffelsen og sorgen.

  Jeg ønsker dig alt det bedste 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er rørt til tårer. Virkelig. Hvor er det stort og fint. Smukt, sandt og ægte. Jeg ønsker dig alt godt på din vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha. Det er en kniv lige i hjertet at læse. Jeg har brugt år på at nå frem til den konklusion, du har nået nu, og så er det endda kun fornuften og ikke følelserne, der er nået dertil.

  Jeg sidder og græder lidt på dine og mine vegne. Gud, hvor jeg håber for dig, at du kan gøre det i virkeligheden og ikke kun på skrift. En eller anden skal det jo lykkes for! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Kære Line Sofie.

  Jeg vil sige så mange ting til dig, jeg skal prøve at gøre det kort. Du er en stærk pige. Jeg stod i din situation for nogle år siden og skulle give slip på min første kærlighed. Det var det hårdeste nogensinde. 4 år senere mødte jeg en ny mand og jeg er mere forelsket end nogensinde før. En ny verden bygges langsomt op hver eneste dag med ham. Jeg kan sige til dig – uden at tvivle et sekund – du bliver lykkelig igen. Tro mig.

  Nogle ord har fulgt mig, dem giver jeg videre til dig:
  “Jeg ved nu, at der ikke findes noget, der hedder et knust hjerte. Det fortsætter med at slå som for at håne dig og lade dig vide, at selv i sorgen er det uforgængeligt og fyldt af kærlighed.”

  Alt godt,

  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Din hjertesorg afspejler så uhyggeligt meget den, som mit eget sind har kæmpet med de sidste to år. En kamp mellem håbet og mellem det at opgive. Men kampen ér tabt, og for mig er det først nu gået op for mig, at tiden med ham er forbi. Jeg har været tvunget til at erkende, at håbets lys ikke er tændt længere.

  Jeg har fulgt med fra tilskuerrækkerne på din rejse med P, Line Sofie, og du skal vide, at jeg så inderligt har delt (og stadig deler) din smerte. Det har jeg gjort hele vejen igennem, og på en meget bizar måde har det mildnet min egen. Du har givet mig en form for tryghed og vist mig, at jeg ikke har været alene om at føle de ting, som jeg har følt i min egen hjertesorg.
  Og du skal have så stor en tak for at have delt det på din blog. Det har været meget gribende og utroligt genkendeligt at læse med, og jeg er glad for, at du er “i bedring”, ligesom jeg selv er.

  Mange tusinde kram fra Christine
  P.S.: faktum, at du lige postede ‘A Song for a Lover Of Long Ago’, fik mig uden lyv til at tude. Præcis dén sang har nemlig beskrevet min egen hjertesorg så perfekt. Igen; jeg er glad for, at jeg ikke er alene om det. Tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Rømer

  Line Sofie forhelvede… Jeg ville rigtig gerne skrive en klog og brugbar komnentar, men det kan jeg simpelthen ikke. Derimod vil jeg sige dig en kæmpe kæmpe tak, fra hjertet!
  At du har så meget vilje og styrke til at dele alt dette med alle os fremmede mennesker. Jeg syntes det er fantastisk. Du er simpelthen intet mindre end fantastisk. Du formåede at få mig til at sidde tilbage med tårer i øjnene. Mig, som aldrig nogensinde græder. Og jeg kender dig ikke engang.
  Det lyder til i har haft det perfekt dig og P, men alting har sin tid som man siger, selvom det kan gøre pisse ondt, er man ikke altid selv herre over hvordan tingene skal gå. Den måde du skriver på, hold kæft hvor er det smukt! Og fangende…
  Undskyld alt det her pladder, ved ikke hvad det skulle til for.
  Tror bare jeg havde behov for at prøve at udtrykke mine følelser, for en gangs skyld.. Men det skal der jo også være plads til!
  Knus fra mig – Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maoam

  Det er virkelig et fint og rørende indlæg. Jeg fik en klump i halsen. Min store kærlighed er min på 2. år. Han gjorde min gymnasietid sød som honning – og de huer var flottest på netop os to. Jeg skal nok huske at nyde. Jeg skal nok huske at værdsætte.

  Tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laser tattoo removal // Film