Dagens eBay tip // Flotte tasker

Fucking lort

På forhånd undskyld for vredesudbrud. Det har ikke været min yndlingsdag i dag. Ekskæreste og jeg fremviser lejlighed i stor stil for tiden. Dvs. at jeg knokler med at få budskabet spredt, samle puslespillet og tilfredsstille alle parter, som altså er ekskæreste, potentielle købere og ikke mindst mig selv. Nu er det jo ikke fordi jeg skal sidde her og ynke og fortælle hvor hårdt jeg har det. Slet ikke. Men altså det ér bare et stort arbejde at sælge en lejlighed uden ejendomsmægler eller den store erfaring i øvrigt. Specielt når man er 23 år og ikke ved en skid om boligmarkedet. Jeg får mails og opkald i tide og utide med spørgsmål om økonomi, budgetter, lejlighedstegninger og byggeprojekter. Jeg prøver at virke professionel og som en total overskudsagtig sælger der ved en masse om økonomi. Jeg ved ikke en skid om økonomi. Jeg har altid lyst til at råbe: køb nu bare den forpulede lejlighed. Det kan man jo ikke. Og det er stort sådan at købe lejlighed. Det ved jeg jo godt. Sandheden er, at jeg ofte sidder længe og læser om økonomi, andelsforeningen og alt muligt andet for at have en lille smule idé om hvad det hele er for noget, jeg gør mit allerbedste. Og det er i øvrigt skidegod læsning hvis man er træt men ikke kan sove. hmm.

Jeg kan leve med det er mig der står for 95% af salget og alt det praktiske. Jeg har affundet mig med arbejdsfordelingen og vores respektive roller i alt dette. Det var jo for fanden også mig der købte den lejlighed. Alene. Næsten. Men hvad jeg så ikke kan holde ud er når ekskæreste skælder mig ud fordi (han mener) jeg ikke kan overholde en aftale eller ikke gør det godt nok. Jeg skal gerne indrømme at mine følelser sidder en lille smule uden på tøjet når jeg er sammen med ham, og at jeg bruger enorm meget energi på at være sød og glad og overskudsagtig (i dag havde jeg f.eks. købt en chokorug fra lagkagehuset til os hver fordi vi begge to elsker dem så meget (hey, smag dem lige engang, de er stærkt vanedannende!)). Så når man får smidt i hovedet at det man gør ikke behager ekskæreste så er jeg hurtig til at blive meget vred. Der er mange ting jeg længe har brændt inde med, dem lader jeg selvfølgelig jer slippe for, men det medførte en svada fra min side som endte i et skænderi. Total spild af tid altså. Så sidder man der. Skændes med ekskæreste og venter på der kommer potentielle købere. Stemningen i rummet er sindssygt dårlig og mit raseri i kroppen udløser at tårerne begynder at trille ned ad mine kinder. Helt ukontrolleret. Jeg får sagt at jeg synes arbejdsfordelingen er helt urimelig mellem os og at jeg altså heller ikke synes det er skide sjovt at bruge en hel weekend på at ordne lejlighedssalg mens han tager på kæresteweekend ‘uden signal på mobil’ (som om det så er min skyld et budskab (læs: 8 sms’er og 2 voicemails) åbenbart ikke er nået frem).

Og så ringer dørklokken. Sød (og ret pæn) mand med skæg skal se lejligheden. Og jeg ligner… lort. Det er tydeligt at spotte i hans øjne at han kan se jeg har grædt på trods af mit desperate forsøg på at fjerne tårer og make-up fra kinderne. Det er tydeligt at ekskæreste synes stemningen er ubehagelig og trykket og mit humør er rigtig tydeligt heller ikke særlig sprudlende. Jeg sidder på en stol med røde øjne og gør mit bedste for at smile og virke som om ingenting er sket. Han ender med at være den mest interesserede af alle dem vi indtil videre har vist den til. Så lad os håbe røde øjne og trykket stemning ikke har skræmt ham helt væk.

Efter en ret stram time med ekskæreste, potentielle købere og salgstaler, kunne jeg endelig slippe. Jeg forlod lejligheden med en klump i halsen af tristhed over det hele bare skal være noget fucking lort. At det skal være så svært. At vi har den lejlighed sammen, at jeg stadig er nødt til at se ham og at vi ikke kan blive enige om vores samarbejde. Det er ikke fordi jeg på nogen måde vil have ham tilbage eller savner ham når vi ses, det er jeg (heldigvis) ovre, men det er svært at se ham fordi jeg stadig er rigtig vred og ked af det over de ting han har gjort og samtidig skal jeg være den søde, glade ekskæreste der skal have styr på det hele, være en god sælger og ikke mindst skide charmerende og ‘på’. Argh, det kan jeg bare ikke. Jeg købte en kold øl og en cola i kiosken og gik hjem og græd 20 minutter mens jeg drak min øl. Øl med salte tårer, mmmm. Har snakket med min mor og er nu i lidt bedre humør.

Det er ikke værd at bruge sin energi og kræfter på at være sur eller utilfreds. Sådan er situationen altså bare. Men kan I ikke allesammen sende lidt god karma min vej og ikke mindst sende vores køber også. Undskyld for al mit onsdagscrap. Jeg har nogle glade indlæg i ærmet også. (Men læg mærke til den nye kategori ‘brok’ jeg har lavet)

Jeg håber jeres dag har været lidt bedre.

58 kommentarer

 • Nanna

  Hvor er det dog SKØNT, at du tillader den umiddelbare vrede overskygge alt det andet! Du har en fantastisk evne til at reflekterer og dermed opleve sorg frem for vrede. Jeg kender det fra mig selv. Jeg kan altid sætte mig ind i den anden side, og derfor tillader jeg ikke vreden at tage over. Men hey, når jeg læser dette fine indlæg, tænker jeg, at det burde alle gøre noget mere. Jeg jubler by the way over, at “P” ENDELIG er transformeret til “ekskæresten” 🙂

  At man ikke kan styre, hvornår og hvem han er forelsket i kan man sørge over. Men at han vælger at tage på weekend mens I har dette fællesprojekt omkring salg af lejlighed – Se det kan man blive pisse sur over 🙂

  Tak for din ærlighed.

  Klem Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Har din ekskæreste allerede fundet en ny???? :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Grøn

  Og her sidder jeg og havde en lortedag pga. en yoghurteksplosion i min taske. Det eneste der gik i stykker var min madpakke. Tak for lidt perspektiv, og god vind (ikke den lugtende af slagsen;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Okay, jeg aner ikke hvem du er, og det her er første gang jeg er inde på din blog, men jeg blev alligevel grebet af dette indlæg og endte med at læse det hele 😀
  Vil bare lige sige op med hovedet, hver ting til sin tid, og selvom det kan virke som om, der ikke sker nogle fremskridt, så skal det nok komme! Så ja… GOD VIND! 🙂
  Knus Stephanie
  Ps. fuck din ekskæreste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Line,
  Kan det på ingen måde betale sig for dig, at komme i kontakt med en ejendomsmægler?
  Min kærestes søster og hendes mand har lige solgt deres meget lille (et par og 30 kvm) Nørrebro-lejlighed på 11(!!) dage! Den var som sagt noget mindre end jeres lejlighed og tilmed også dyrere – og de fik den endda solgt til over den udbudte pris, fordi mægleren kunne mærke, købe meget gerne ville have den, så han sagde en højere pris, som de så takkede ja til.

  Måske du så kunne komme af med den hurtigt 🙂
  Good luck!
  – Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • håber virkelig for dig at den interesserede køber, køber den, for dig!
  god karma herfra!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville ønske jeg kunne sende nogle købere hen og købe lejligheden, men gode tanker og god karma sender jeg i hvert fald en hel masse af <3 hav en rigtig dejlig aften, søde Line Sofie. I morgen er jeg sikker på bliver meget bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lind

  blev hel harm da jeg læste indlægget, faktisk rigtig sur.

  det er sådan en typisk ‘pige-ting’ at være så hård ved sig selv. du gør det, jeg gør det, alle piger gør det. og det er pisse hårdt og træls. ville ønske for dig at du bare kunne sige ‘fuck det’, men det kan man selvfølgelig ikke.

  og så bliver jeg sur over hvor ufølsomme og strenge ekskærester kan være! det er lige til at græde over.
  man får lyst til at slå dem med en skovl.

  men til gengæld synes jeg du er så sød og indlægget er så surt, følsomt, ironisk og sjovt (altså det der med økonomi) at det bare spiller og jeg bliver revet med. skønt. mange rigtig gode tanker herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Kærlighed, god karma og kram herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas

  Jamen, så brug dog en ejendomsmægler! Det hjælper med garanti på det boligsalg, som du/I tydeligvis ikke har forudsætninger for alligevel. Hvem ved: Måske kan det også hjælpe på kærestesorgerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   God idé Thomas 😀 tak for tippet. Jeg prøver lige at skrabe de 50.000 kr. sammen til ejendomsmægler så;)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  hvis det hele bliver for meget, og I ender med at måtte få en mægler på, kan I jo prøve noget af de billige mæglere. 123hjem.dk eller boligtilbolig.dk .. der er en fast pris, og det er ikke nær så dyrt som de store kæder. jeg laver projekt om 123hjem.dk lige nu, og de er meget professionelle og statsautoriserede ejendomsmæglere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Det vil jeg lige tjekke ud 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   jeg vil lige tilføje, at deres hjemmeside ikke er noget at råbe hurra for, den ser meget uprofessionel ud – men det er bl.a. noget af det som mit projekt i skolen går ud på at hjælpe dem med, så det skal du ikke blive skræmt væk af. 🙂 min ene underviser har faktisk brugt dem, og har været meget tilfreds.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  god karma on the way! og så krydser jeg fingre for at den lejligheden snart bliver solgt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • seyma

  Line SOFIE! Du er simpelthen så sej, jeg elsker den måde du skriver på du er så hudløs ærlig, det er det der gør din blog så SKIDE FED, fremfor alle de andre trunter i blogland- hvor det hele bare er lyserødt, og alt er LA LA LA , for det er det sku ikke, og det er nemlig her du gør en forskel du skriver alt som det er. Jeg har fulgt med i rigtigt land tid og lægger først en kommentar nu, forsæt som du er, giv ikke op, for hold kæft hvor er du stærk!. Vær stolt af dig selv.. Og rigtig god karma til dig, jeg vil bede en bøn for dig. 🙂

  Hv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh forfanden en lortedag – jeg forstår i den grad dit vredesudbrud, og det skal du ikke undskylde for! Fantastisk at man har mødre, der altid er der for en og kan gøre en i bedre humør – hvad skulle man gøre uden dem? I don’t know!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor bliver jeg egentlihg glad bår du lav etr indlæg somdette, og hvor er det bare godt du har lavet en side der hedder brok! Virkelig, det tyder på at du er ved at fatte at du skal gøre ting for DIG SELV og ikke tænke en skid på havd andre synes hvad P (den idiot) synes eller restenafverden. Gør det du synes, og jeg er fandeme ked af at høre at han behandler dig som en sæk kartofler (ok, ved ikke om det er rigtigt, men det lyder i hvert fald sådan!) jeg synes egentlig bare at du skal give ham et stort møgfald, for det har han fortjent. Helt ærligt hvornår han han købt chokorud til dig for at gøre dig glad? Bliver han ved med at prøve at smile når du har skældt ham ud og skabt dårlig stemning? Har han taget det fint nok når du er taget afsted på ‘kæresteweekend’ og efterladt ham med lorten?
  Han fortjener ikke en skid fra dig søde ven 🙂

  Thumbs up og positivitet herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ved ikke hvordan jeg lige skal formulere det her uden det kommer til at lyde forkert. Jeg håber bare du ved, at jeg ikke mener det her så hårdt som det lyder.

  Jeg er så glad for at du er blevet bitter! – Ikke at du er den bitre sure ekskæreste. Men det gør mig glad at du endelig lukker lidt op for posen (ikke at du har holdt noget skjult før). Jeg er så glad for at se dig sige det som det er. Og Katrine har ret. Fuck en kæmpe idiot. Selvfølgelig skal han have lov til at tage på kæresteweekend, men så skal han da også bare lukke røven om alt hvad der er sket og ikke sket mens han var væk.
  Og hvor er det rart at se dig kalde ham “ekskæreste” – som nogen allerede har sagt.

  Jeg har altid elsket din blog, men jeg er altså også en kæmpe fan af “Bitre Line Sofie”.

  Jeg vrøvler helt vildt, og jeg ved ikke om jeg giver mening, men det jeg prøver på at sige er vel egentlig bare: “KUDOS Line Sofie!”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg havde, ligesom du, en rigtig skidt aften i går. Min drøm om at løbe Eremitageløbet inde i dyrehaven på søndag er brast, grundet lorte skinnebensbetændelse. Jeg havde håbet, at det ville nå at blive bedre inden, men det gør det bare ikke. Nogle gange kan jeg ikke mærke min fod, pga. smerte i benet. NÅ, men det jeg egentlig ville sige med det var – at da jeg sad i går og græd i telefonen, da jeg snakkede med min mor og var rigtig træt af det hele, da tænkte jeg på dig. På hvor sej du er til at klare modgang – det gjorde ligesom på en eller anden måde det hele bare en lille smule lettere at overskue! 🙂 Du ER fantastisk, Line Sofie…

  <3 og varme tanker sendes i din retning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Op i røven, altså! (Skriver jeg med frygt for at du blokerer mit indlæg) Men op i røven!!
  Min erfaring siger mig, at man skal være så rasende, så helt igennem rasende, at det sortner for øjnene, når han er i nærheden. Først dér er man klar til at tage det næste skridt. Man skal hade – inderligt – ellers bliver det aldrig anderledes. For ellers bliver man bare ved med at tro på noget, se noget godt, undskylde osv., selvom man bilder sig selv det modsatte ind.
  Du er på den rette vej så gentager lige mig selv: Op i røven med ham! Langt op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En samtale med mutti kan også altid få humøret op her – bare hæng i, ud fra hvad du beskriver klarer du det skide godt..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine V

  Jeg har ikke kommenteret på din blog før nu… Jeg må dog erkende, at jeg ofte har siddet bag skærmen og enten grædt eller grint med dig.
  Bliver fandme nødt til at gi’ dig et kæmpe (virtuelt) skulderklap for at ha’ klaret alverdens lort gennem den seneste tid – du er sej. Og endnu sejere fordi du blotter din sjæl for alle os; du er i sandhed et forbillede.
  Jeg håber det bedste for dig – og ha’ nu en fabelagtig dag i morgen. Jeg tror på karma, og jeg tror på, at karma nok skal bide P i røven 😉
  KNUS til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Tusind tak sødeste Katrine. Knus lige tilbage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina S

  Jeg synes, du skal stoppe med at være sød og alt det der, for du skylder ham ingenting og så fortjener du meget bedre. Det er ham, der er en idiot.

  Jeg har fulgt dig længe og har læst de fleste indlægs. Jeg bliver sur på din vegne, for han har ikke ret til at behandle dig på den måde efter han har røvrendt dig. Det er ham, der skal prøve at være lidt sødere. Du gør jo *for helvede* dit bedste.

  Jeg håber for din skyld, at lejligheden bliver solgt hurtigt som muligt, så du også slipper for idiotien og får lov til at komme videre i livet i fred.

  Undskyld mit sprog. Jeg bliver bare arrig, når fyre som ham tror, de kan tillade sig at opføre sig sådan, når man prøver at være sød og få det hele til at fungere for begge parter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har helt optur over du kalder ham din ekskæreste!! Man kan godt høre du er godt på vej videre. Mon det er ham du var på kaffedate med, der lyser det hele op? 😉
  Men et stort virtuelt kram er på vej i din retning! Ville også gerne sende en køber (gerne mig selv – hvem har lidt cash i overskud til en studerende?), for jeg fatter ikke den lækre lejlighed stadig er ledig.
  Sov rigtig godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Sender et kram. Du skal bare være glad og gøre dit bedste. Få den lejlighed solgt, så du ikke skal se ham så tit, som du nu gør. Du er et godt menneske. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Tak Anonym. Det er sødt af dig 🙂 <3 tilbage til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Der er ikke noget værrer end sådan nogle lorte dage!!! Jeg har ikke så meget andet at sige, andet end at træk vejret dybt, og husk, at der også er en dag imorgen (og i overmorgen og overmorgen og overmorgen…). Til gengæld har jeg en masse god karma, jeg vil sende din vej!

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hang in there girl!
  Props til dig – at du kan udtrykke dine følelser, og ikke viser os “glansbillede-versionen” af dig, synes jeg er enormt livsbekræftende og forfriskende. Netop det, at det også ,er de ”tunge” følelser der smides på disken gør, at din blog er en af de få, jeg følger hver eneste dag.
  Bliv ved med at være dig, for jeg er slet ikke et sekund i tvivl om, at du er et fuldstændig fantastisk menneske!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Maria

  Øv for en lorte dag. Håber din dag i morgen bliver så meget bedre.
  Sender et cyber-kram i din retning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sr

  Screw him! 😉 Alle kan have en lorte dag! Men du fortjener sgu ikke mere modgang, han er bare en idiot i den her situation. Håber du får en god dag i morgen. Sender masser af god energi over til dig fra mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg tror alle kan have en lorte dag en gang imellem, hvor alting er vanvittigt uoverskueligt. Men der kommer altid bedre dage, og især når man er en stærk pige som dig, som altid kæmper for at være i godt humor. Jeg følger din blog hver eneste dag, men kommenterer sjældent.
  Du er uden sammenligning den mest inspirerende og personlige blogger jeg kender, og jeg har fandeme meget respekt for dig!
  I morgen bliver helt sikkert bedre, og jeg sender alt det gode humør jeg overhovedet kan!
  Godnat! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) <– det var det gode humør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sender SÅ meget god karma din vej og deler straks din skønne lejlighed igen-igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Dét lyder som en lortedag og dem skal der også være plads til. Selvfølgelig er du ikke søde glade dig fyldt med overskud, når du har så meget om ørerne og også skal lytte på lidt af hvert. No wonder tårerne trillede, jeg bliver irriteret og vred på dine vegne her bag skærmen (kæresteweekend?!- dén var jeg gået amok over), og jeg kender dig ikke en gang. Håber den søde mand køber din fine lejlighed, så du får mere tid og ikke skal bruge økonomipapirer som godnatlæsning mere.
  Gode tanker herfra,
  /Karoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg sender dig et kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har aldrig haft og har stadig ikke noget imod dine ”brokke” indlæg, fordi for mig er det bare endnu et godt velskrevet indlæg, jeg snildt kan relaterer til!
  Og sådan tror jeg flere har det, og for mig at se, er det klart du har det sådan og det er ligesom en ny fase man også skal igennem, at komme over at være sur og skuffet.
  Du klare det hele sindsygt flot, vær stolt af dig selv!
  KYS og glad karma herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Åhh, Line-Sofie for pokker, jeg sender dig de varmeste tanker, en masse god karma og et kæmpe stort knus – du fortjener det sgu!
  Klem ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C.

  Amen, sister! Jeg bliver helt “lettet” på dine vegne over at du er kommet af med den der smøre, for jeg kender det alt for godt. Det er (også) dét man har en blog til, så når der skal være galde, så lad der være galde. Jeg sender al mulig god karma og medsøster-highfives din vej, og selvfølgelig også en fantastisk køber der ser lejligheden og siger “jeg tager den!” på stedet og til den ønskede pris og alt muligt.
  Chin up aaaaand go! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åårh, kære Line Sofie. Hvor ville jeg dog ønske jeg kunne give dig et ordentligt kram, men må desværre nøjes noget med lidt virtuel opbakning. Sikke da noget fuck, verden er bygget af lort og fuck og frossen urin for tiden. Jeg ved ikke hvad det er der gør at søde mennesker skal få så meget lort smidt i hovedet hele tiden, men jeg er 100% overbevist om at du ikke fortjener at blive skældt ud eller behandlet dårligt på nogen måde, det er helt tydeligt du, at gør dit allerbedste og at det er pissesvært. Det ér pissesvært at skulle sælge en lejlighed på den måde I gør det på, og det må han altså simpelthen enten lære at acceptere eller gøre sig lidt umage og hjælpe lidt mere til. Allerhelst begge dele. Allerhelst burde han sørge for ansvaret var fordelt ligeligt og så burde han fandeme tage at “cut you some slack” og være den der kommer med kage og cola. Helt ærligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Du er sød Maria. Og verden er sguda lavet af lort og fuck og frossen urin for tiden hva? Hva fanden ér det for noget 😉 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg ville ikke have kunne klare det bedre. Hovedet op og frem i verden. Godt du er af med ham, han bliver sikkert også skide grim når han bliver gammel 😉
  Hvis jeg havde pengene, ville jeg købe den smukke lejlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Tak søde Mathilde. Han er allerede blevet meget grimmere i mine øjne. Ens smukhed fader sgu lidt når man er et røvhul 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Op på hesten igen. Hvor er det også bare tarveligt af ham… I er trods alt to der har boet i lejligheden sammen. Øv øv.
  Sender en masse god karma i din retning og håber din dag i morgen bliver bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Tak. Jamen det hele bliver da meget bedre i morgen. En god nats søvn, en kold bajer og en frisk morgenløbetur i morgen gør det hele 🙂 Kram tilbage <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Du er godt nok sød! Også når du er vred. Sender dig masser varme, positive tanker. Imorgen bliver en bedre dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Tusind tak Laura. I morgen bliver en dejlig dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens eBay tip // Flotte tasker