Musik, chokolade, uldsokker og lommetørklæder

Dagens eBay tip // Verdens bedste hårkur

Photobucket
Jeg er ret sikker på at de fleste af jer kender Moroccan oil. Moroccanoil produceres i Israel og er baseret på Argain Oil. Argain Oil er fyldt med antioksidanter, samt vitamin E og A. Det er simpelthen det lækreste for håret. Jeg bruger det både i håndklædetørt og helt tørt hår. Jeg synes den dufter fuldstændig fantastisk også. Jeg er som sagt ret sikker på de fleste af jer kender Moroccanoil, men hvis ikke I gør så vil jeg anbefale det på det allervarmeste, og når først I har prøvet det så stopper I ikke med at bruge det. Til jer der allerede bruger det har jeg et rigtig godt tip. Moroccanoil koster i Danmark 320 kr. Jeg køber min olie på eBay hvor den koster 180 kr. De sælger også andre af deres produkter derinde til billige penge.

Køb jeres moroccanoil her til 180 kr. inkl. porto.

Photobucket

23 kommentarer

 • Super fede produkter – har selv benytte dem før 🙂

  Tror dog jeg skal igang igen – vinterne er en hård periode for mit hår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Tak for tip. Jeg har allerede købt, men hvordan ved man, at den er ægte? Jeg har hørt, at MAC make-up er fake derfra. Men jeg har derimod bestilt andet, som er de “rigtige cremer”, men skrev meget med sælgeren. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Undskyld….jeg bliver altså nødt til at være virkelig irriterende!
  MorroccanOil er ikke baseret på arganolie, men på silikone. Håret bliver mere medgørligt og frizz bliver illimineret, men en kur…det er det IKKE 🙂

  Kh. Helene som elsker silikoneprodukter til håret, Yay!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   tak 🙂 Jeg ville ikke påstå at det var en kur, jeg synes bare det virker som en slags hårkur og jeg elsker det.. men tak for din kommentar, der er mange der bliver glade for den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Godt tip.

  Men hvordan kan de sælge det så billigt? er man sikker på det er fra et ordenligt sted? Jeg er simpelthen så dum til ebay.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   ja. De er altså ægte bare rolig 🙂 men jeg forstår godt din bekymring. eBay kan være svært.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amy

  uha, måske jeg skulle prøve det 😀 Tak for tippet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Desværre er dét, at Moroccanoil er et israelsk produkt tilstrækkeligt for mig til ikke at bruge det, da jeg ikke vil være med til at støtte drabene og undertrykkelsen på flere tusind uskyldige palæstinensere.

  Et alternativ til folk: Mærket Aussie, som giver lækkert, blødt og velduftende hår! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Til B:
   Jeg forstår ikke dit indlæg eftersom at antallet af drab på uskyldige israelere er langt højere, begået af de arabiske lande som omringer staten Israel.
   – Måske du skulle rette din kamp/vrede og boykot mod den undertrykte befolkning i Kina, Syrien og de fleste arabiske lande, frem for at rette den mod det eneste demokratiske land i Mellemøsten.
   Jeg forstår at din holdning repræsenterer størstedelen af den vestlige verdens holdning, og jeg forstår at du/I gør dette med de rette intentioner. Sagen er bare, at I er enormt blændet af de vestlige mediers propaganda og ikke kender til hele sandheden af hvad der foregår (efter min mening).

   For bare at bringe ét eksempel ud af mange, kan jeg fortælle at der blot i dag er affyret 30 missiler mod Israel fra Gaza. – INTET af dette har fundet vej til de danske medier. Men jeg er ikke i tvivl om at det nok skal finde vej, når Israel svarer igen.
   Hvert eneste af Israels tiltag mod en fredsløsning bliver modtaget med yderligere krav og yderligere undskyldninger for ikke at forhandle. Palæstinenserne kunne have haft fred ti gange på ny, hvis de ønskede dette. Men de ønsker ikke fred – de ønsker sejr.
   De bliver desuden heller ikke tilfredse før Israel er udslettet af verdensbilledet. Et medlem af Fatah har endda sagt således i en nylig tv-udsendelse, men som han sagde – holder de dette for sig selv og fortæller resten af verden en anden historie.

   Beklager mit spam på denne fantastiske blog! Jeg ved at det ikke er det ikke er et politisk debatforum, men jeg kunne ikke lade dette stå til og risikere at folk skulle boykotte dette fantastiske produkt blot pga. et enkelt indlæg. – Lad dette være min eneste kommentar hertil 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

   Jeg synes heller ikke, at det er passende at spamme denne blog med politik, men jeg vil komme med et kort svar: Min boycot har ikke noget at gøre med vestlig propaganda – i øvrigt mener jeg ikke, at du kan hævde, at min holdning “repræsenterer størstedelen af den vestlige verdens holdning”. Dette indikeres bl.a. af USA’s samarbejde med Israel og Palæstinas manglende anerkendelse som en stat.

   Min holdning er den realitet, jeg selv har oplevet. Og det er virkeligheden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Tusind tak for tip. 🙂
  Er snart løbet tør for min nuværende Moroccanoil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet! To flasker er hermed bestilt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frøken Jensen

  Tak for tippet – selvom jeg da ikke lige kan finde olien til 180 på den side du linker til.. Hvad er det helt præcis for en af olierne du mener? (der er jo flere på siden)

  Mvh
  Frøken Jensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mehran A

  Hejsa!
  – Jeg har også hørt rigtig meget godt om produktet, og kunne vildt godt tænke mig det! Men når men bestiller det derfra, ager de så ikke told?

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   hej.. det er også fantastisk. Jeg har ikke oplevet det er røget igennem told endnu, og jeg har bestilt derfra 5 gange. MEN jeg vil ikke love det, da det er uden for EU. 🙂

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Der kommer aldrig told på, da beløbet er under grænsen.. Mener den ligger på ca. 600kr, men det skal man selvfølgelig overveje, hvis man bestiller en stor portion! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   tak mie 😀 jeg ved ikke om det er 600 kr, men du har helt ret. Jeg vil bare helst ikke love folk noget. jeg har i hvertfald aldrig oplevet told på mine varer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Toldgrænsen er ganske rigtigt højere end prisen (1150 kr.), MEN momsgrænsen ligger på sølle 80 kroner, og bliver din pakke nappet, så skal du også betale importgebyr, så du er altså ikke sikker….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er ret sikker på at grænsen, når det er udenfor EU, lyder på 80 kr, så chancen for at det ryger igennem tolden er der.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jiji

   JA over 80 kr skal man betale Moms ( 25 %) og et importgebyr på 160 kr – så det kan nemt blive en dyr fornøjelse 🙁 Og af erfaring så skærper told & skat tilsynet med pakker desto tættere på jul man kommer…. så Watch it. Fælden klapper altid på et eller andet tidspunkt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   tak 🙂 Ja folk må jo tænke sig ordnetligt om. Nu er tippet i hvertfald givet videre, så må man jo selv beslutte om man tør tage chancen med det:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musik, chokolade, uldsokker og lommetørklæder