Ugens Etsy tip # 23

Canon EOS M

PhotobucketPhotobucket
Denne video hvad kameraet kan bruges til:

Jeg har været så heldig at være en af de udvalgte bloggere til at teste det nye Canon EOS M. Kameraet er et kompakt systemkamera med 18 Megapixel opløsning. Det fede ved dette kamera er at det fylder så lidt at man kan have det med over alt. Det skulle altså have kvaliteten fra et spejlreflekskamera og være lige så lille og kompakt som et ‘normalt’ digitalkamera.

Jeg har jo mit dejlige Canon Eos 550d spejlreflekskamera som jeg elsker meget højt, men jeg må indrømme at jeg ofte vælger det fra da det fylder så meget. Man skal næsten have en ekstra lille taske med. Så selvom jeg er rigtig glad for det, så ender det tit med at blive hjemme, og det er jo ærgerligt. Derfor glæder jeg mig til at teste dette mindre kamera, måske det er bedre til det jeg skal bruge?

Kameraet kan bl.a. filme i HD kvalitet (jeg kommer til at lave en lille film også så I kan se hvordan det filmer) og en masse andet som jeg skal lege med. Over den næste halvanden uges tid vil alle billeder på bloggen være taget med Canon Eos M. Slutteligt vil der komme en lille film over perioden jeg har haft kameraet og derefter kan I følge det videre til den næste blogger som jeg nok skal linke til.

Sponsoreret indlæg

Photobucket

4 kommentarer

 • EJ HVOR FEDT!
  jeg har skrevet kameraet på min ønskeseddel, men ved ikke
  mere om det end jeg kan læse mig til, men vil nemlig gerne have det pga størrelsen og kvaliteten, da det store fylder så meget at have med, som du selv siger ;D glæder mig vildt meget til at høre din feedback omkring det.

  Kig gerne forbi min blog http://www.FashionBySterup.dk – hvis du vil deltage i min give-away
  om et rigtig lækkert ur fra Dyrberg/Kern

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MarieFlora

  Hej Line Sofie,

  Jeg har også selv et EOS 550D og vil høre, om det er det du bruger til at lave alle dine film med? Og i så fald, hvor stort er det SD kort du har siddende der i? Mit problem er, at jeg ofte ikke kan filme fordi der er for lidt plads på kameraet 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Fujifilm X10 er langt flottere OG bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende, jeg kunne virkeligt godt bruge et ekstra kamera, der er mindre end mit spejlrefleks! Vælger næsten altid at lade det blive hjemme, da det er så upraktisk at have med :/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens Etsy tip # 23