Happy Birthday to me

Princess Lemon Coconut Cupcakes

PhotobucketPhotobucket

Photobucket
Jeg har bagt de her kager før og vist på bloggen. Men nu skriver jeg lige en opskrift her også da jeg har ændret en smule i den. De er fundet på smukke Emilys blog for nogle år siden, og igår bagte jeg dem til min fødselsdag. Min niece på 3 år har hjulpet med at pynte og putte icing på. Så derfor blev vi enige om, hende og jeg, at det var prinsesse lemon kokos cupcakes.

Til ca 12-15 stk:

110 g smør

225 g rørsukker – lyst.

2 store økologiske æg

275 g hvedemel

90 ml letmælk

2 tsk. bagepulver

3-4 spks friskpresset citronsaft

1 spsk creme fraiche

kornene fra en vanillestang

revet citronskal fra 1 citron

Stil ovnen på 160 grader. Rør smør og sukker sammen indtil blandingen er ensartet og lys, med en elektrisk håndmikser. Tilføj æggene et ad gangen og bland godt mellem hver. Tilsæt en tredjedel af melblandingen (mel+bagepulver) og rør. Hæld en tredjedel af mælken (med vanille, citronsaft, citronskal og creme fraiche i) og rør igen. Gentag indtil al mel og mælk er kommet i. Fyld muffinforme med dejen, ca. 2/3 fuld. Bag dem i ca. 25 minutter til de er en lille smule gyldne på toppen.

Icing:

Bland smør, med flormelis citronsaft og citronskal med en elmikser, til I har en blandning I er tilfredse med. Da jeg lavede den med min lille niece så blev alt bare puttet (kastet) i på gefühl. Men det er nemt og hurtigt og man kan altid tilføje mere flormelis eller smør hvis den ikke er perfekt. Prøv, og smag jer frem.
Put først icing på når kagerne er helt nedkølede. Vi puttede til sidst revet kokos ovenpå. Men alt kan bruges.

De smager vidunderligt og de er hyggelige at bage med de små også. Velbekomme.

(Billederne er taget med Canon EOS M uden nogen effekt. I kan læse mere om kameraet her og her.)

Photobucket

9 kommentarer

 • Åh, hvor ser de lækre ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser de bare søde, fine og lækre ud, Line Sofie (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De ser rigtig lækre ud! Og hyggeligt med din niece, Line Sofie. Der er intet bedre end at lave mad og hygge med små børn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvor ser de bare gode ud! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser de lækre ud. Jeg EEELSKER cupcakes, og har ikke prøvet denne kombi før, så det skal da prøves 🙂

  Sisselykke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sindssygt sej, at du kan finde ud af at bage med en 3-årig, og så endda få et så pænt resultat. Det var a.l.d.r.i.g. sket med nogen af mine niecer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg gad godt at se nogle billeder fra kameraet du tester, hvor du ikke bevidst har forværret kvaliteten… Indtil videre synes jeg kun at vi har set grynede billede som er behandlet på den ene eller den anden måde. KAN det overhovedet tage skarpe, gode billeder? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Hej Sara

   Sådan en fin kommentar:) Jeg har nu fjernet effekten og lagt billederne op uden min dårlige effekt. Alle andre billeder er taget med kameraets egne effekter. Nogle synes de er grynede og mangler farver, den effekt i kameraet hedder grainy black/white. Og så er det jo forskelligt hvad man kan lide. Men nu kan du i hvertfald se billeder taget uden nogen som helst form for effekt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser de bare lækre ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Birthday to me