På tur

Tosomhed

Photobucket

Altså, jeg kan jo godt lide at være alene. Som jeg f.eks udtrykte i mit indlæg her. Jeg nyder at være alene og der er mange ting jeg kan gøre nu som jeg ikke gjorde før. Jeg er glad og ovenpå. Men når jeg ser et kærestepar holde i hånden i regnen, eller kysse hinanden i bussen så kan jeg godt mærke jeg virkelig kan savne den der tosomhed også. Ham der tager ens hånd når det regner, eller køber varm kakao og skumfiduser til en når det er koldt udenfor. Ham man kan overraske når man kommer hjem med kys og kærlighed. Og selvfølgelig ham der holder om en om natten. Det kan jeg virkelig godt savne. Jeg føler mig virkelig klar til den der kærlighed og kilden i maven. Det er lang tid siden jeg har haft det. Men jeg er eddermame også skræmt, for det betyder jo at jeg skal åbne op og give mig hen. Og sidst jeg gjorde det fik jeg knust mit hjerte i titusind stykker. Det er virkelig svært at turde at give slip. At kaste sig ud i det. Men det ér jo i faldet man får sine vinger. Så nu tror jeg at jeg er ved at være klar til at kaste mig ud. Lad os lige håbe på det bedste. Godnat herfra.

Photobucket

11 kommentarer

 • Du er kommer langt i dit forløb, det er der ingen tvivl om. Da min kæreste gennem to år gik fra mig, følte jeg, jeg aldrig skulle elske igen. Jeg kan ikke en gang huske, om jeg følte mig klar, som du gør nu. Jeg tror, det kom snigende. Og lige pludselig fik jeg stjålet mit hjerte, og så var jeg solgt. Og heldigvis glemmer man alt den smerte, man gik igennem for at nå dertil.

  Mit hjerte er endnu en gang blevet knust på brutal vis. Jeg sidder tilbage og er uforstående, forvirret og så ked af det, som jeg tydeligt erindrer, at jeg var for et år siden. Jeg troede, jeg havde mødt en mand, der ville mig, ligeså meget som jeg ville ham.
  Jeg har svært ved at se vejen ud, jeg har svært ved at se lyset i mørket. Jeg ved, det var hårdt sidst, jeg gik igennem det her. Men af mange forskellige grunde føles det bare anderledes denne gang. Jeg var sikker på, jeg havde fundet min bedre halvdel. Og hvad gør man iøvrigt, når man havde drømmemanden – og nu har mistet ham?

  Held og lykke med kærligheden; den skal nok finde dig. Jeg har endnu engang forsvoret aldrig at begive mig ned af den sti igen. For brudte løfter knuser mit hjerte gang på gang. Og jeg er ikke sikker på, jeg kan klare det bare én gang til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender ingen, der skriver bedre end dig.

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maira

  God vind! I know you can do it 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Du lyder stærk, og modig, og som en af de personer det ender lykkeligt for, til allersidst. Jeg håber, du finder, hvad du ønsker 🙂

  http://papercutrevelations.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aida

  Åh Line Sofie. Hvor er jeg stolt af dig. Jeg har fulgt dig igennem to år nu, og har læst alle dine hjerteskærende indlæg, mht. dit brud med P. Dit indlæg gav mig gåsehud. Hvor er du god. Du har fortjent det.

  /Aida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg føler med dig, Line Sofie. Min kæreste slog op med mig for nogle uger siden, så jeg er stadig i gang med at vænne mig til det hele, og tanken om nogensinde at give mig hen i et andet forhold virker så uoverskueligt, og jeg er så bange for, at det hele bare vil ske igen.
  Men det skal nok komme – han finder jo dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  “.. det ér jo i faldet man får sine vinger”. Det er nok én af de smukkeste sætninger, jeg nogensinde har hørt. Du skriver så godt. Og jeg hepper på dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Søde Line Sofie, you can do it 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så pissemodig! Jeg ved sgu ikke, om jeg nogensinde kommer til det punkt igen… :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg kender det godt. Jeg er ikke helt klar endnu, men jeg er på vej derhen – selvom jeg allerhelst ville mærke tosomheden med min ekskæreste, så er jeg afklaret med og klar til at mærke den med en anden, nu skal jeg bare have hjertet med.

  Ps. tak for dit “Single” indlæg for et stykke tid siden. Jeg tog mig selv i, at skrive et “Jeg er en fiasko” indlæg igår aftes, men kom til at tænke på dit indlæg og nåede frem til at jeg fandeme ikke er en fiasko, jeg er bare single og heartbroken, og det er også okay.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min situation kunne slet ikke forklares bedre ! Har det helt på samme måde. Elsker at læse dine velformulerede ord, kan virkelig sætte mig ind i det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På tur