Some Black and White ego

Ugens Etsy tip # 24

Photobucket

Okay dette er faktisk denne uges andet etsytip. Men jeg kunne ikke vente længere med at vise disse smukke håndlavede glasbokse til smykker eller små planter. Er de ikke fine? De kan købes her.

Photobucket

13 kommentarer

 • Life is a bitch
  Jeg sidder med en cigaret i munden, drikker cola (light, selvf?lgelig) og spiser pop corn mens Selvmord k?rer for fuld knald p? mit anl?g. Det f?r mig til at t?nke over rigtig mange ting, og da jeg ikke er den type der deler mit liv i lange, klamme statusser p? Facebook, synes jeg at jeg ville skrive lidt herinde. Det er jo ogs? ved at v?re laaang tid siden.. Jeg ved at livet kan v?re sv?rt. Den ene dag er man glad. N?ste dag er man helt nede og skrabe bunden. – Men er det i virkeligheden ikke det, det hele handler om? Skal det ikke g? ned, f?r det g?r op? Jo, det skal det. Jeg ved at de fleste er bange for d?den. – Det er jeg ikke! Livet er h?rdt. Og ja, livet er sv?rt. Men vender man sig i virkeligheden ikke til det? Er man egentlig ikke bare bange for at man kommer hen til noget der er v?rre end der hvor man er? Alle mennesker har problemer. Selv dem der virker fejlfrie. Det er bare en del af livet. Det er endnu en af de ting man skal vende sig til, for at acceptere hvem man er. – Og nej, man finder ikke ud Parajumpers af hvem man er p? én dag. Det tager lang tid. Ens identitet er ens egen. Det er ikke noget man kan stj?le eller kopiere. Det er noget man selv skal skabe mens man vokser op. Og det tager oftest flere ?r. Alle kender det. Den v?rste f?lelse man kan have. – N?r man er ked af det, uden helt at vide hvorfor. Det man mest har lyst til, er at grave sig langt ned under jorden. Men hey, g?r som mig. S?t Selvmord p? og skru helt op. For livet er hvad man g?r det til, og intet andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hej Line Sofie 🙂
  Hvad er dit brugernavn på etsy, ville nemlig gerne “følge” dig derinde.
  Og godt tip btw! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej hvor er de seje 🙂 Rigtig fede må at have sin planeter på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh hvor er de bare fine. Er helt vild med den skrå på det sidste billede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Super fine!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er de pæne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Bjørgulf

  Du har fjernet tegningerne fra indlægget om kritik af din søde kat. Det var det bedste, jeg har set længe. Elsker din måde at takle problemet på, og de tegninger kiggede jeg på, når jeg trængte til at blive muntret op. Første gang jeg så dem, grinte jeg min røv i laser, so to speak! Er det muligt for dig at lægge dem ind igen? Mange hilsner Dorte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er de søde!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de flotte! De kommer på min ønskeseddel med det samme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er SÅ fine! Elsker dem virkelig. Selvom jeg forstår prisen – det er jo smukt håndværk – er det lidt dyrt for mig. Desværre!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Some Black and White ego