Følg kameraet videre

PhotobucketPhotobucket
Så har jeg afleveret Canon EOS M som er det kamera jeg har testet den sidste halvanden uges tid. Nu er det en ny bloggers tur til at teste kameraet, nemlig søde Kia. Så for at følge det med videre på dets lille rejse så er det altså Kia der har det den næste halvanden uges tid. Jeg vil give et review af kameraet inden længe med billeder, en lille film samt lidt om hvad jeg kan lide og ikke kan lide ved det. Tak fordi I fulgte det her:)

4 kommentarer

 • Det glæder jeg mig til at se og læse! Synes nemlig at det lyder vildt fedt at det er til at have med (læste jeg i et af dine tidligere indlæg). xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej jeg havde skrevet en kommentar, men den er der ikke mere, tager kameraet så grumset billeder, eller er det en funktion som du har valgt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Det er en indstilling på kameraet 🙂 Der er også billeder uden den effekt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så den tager også almindelige billeder som et spejlrefleks? har været inde at se et par film omkring det nemlig, men ville lige høre din mening

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 fra Spotify #2