.

Gæsteblogger: Sarah Mikaela

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Kære skønne læsere af Mi Confesión

Først og fremmest: GODT NYTÅR!! Håber, I alle er kommet godt ind i det nye år! For ikke så længe siden blev jeg spurgt af den skønne Line, om ikke jeg ville lave et gæsteindlæg for hende her på bloggen. Eftersom jeg længe har været fast læser her (selv lang tid før jeg lærte Line at kende), kunne jeg ikke modstå!

Til de af jer, som ikke kender mig, kommer der her en lille præsentation. Mit navn er Sarah Mikaela, jeg er 20 år gammel og driver til hverdag min blog Framboise Fashion. Som navnet hentyder, er min blog primært en modeblog, men jeg forsøger at krydre den med en masse personlighed, som jeg ellers forsøger at udtrykke i min stil. Jeg er et utroligt visuelt anlagt menneske, med en en særlig begejstring for tøj og fotografi, og tanken er at skabe en karriere baseret på disse to ting. Udover det kan jeg fortælle, at jeg er halvt australier, hvorfor min blog primært forgår på engelsk, er evigt fascineret af, hvor mange egern, der er i København og er forfærdeligt allergisk over for ingefær (som jeg modvilligt måtte indse efter utallige sushi-middage).

Nok om dét! Til ethvert nyt år hører en fantastisk dejlig ting: JANUAR-UDSALG! Det er så rigtigt, som det absolut kan være. Da jeg også står i butik til hverdag, har jeg ikke haft meget tid til at kigge mig rundt omkring på de lækre nedsatte varer. Den anden dag så jeg dog snittet til at løbe en tur i Topshop, da jeg skulle møde en time efter åbningstid og kom så ud med denne leopard-sweater. Ikke nok med at den er debuten på dette omgangs Januar-udsalg, så er den også min debut inden for dyreprint (ko-plettede sokker tæller ikke med i regnskabet). Sjovt nok har jeg aldrig kunne se mig selv i dyreprint, men i og med at printet så at sige er på leoparden og leoparden er på mig, så var det af en underlig årsag til at overkomme. Sådan! En lille milesten i mit klædeskab, og næste gang jeg vover mig med dyreprint, går jeg all-in!

Skulle I have lyst, skal I være mere end velkomne til at tage et kig på min blog og følge mig på Bloglovin. 🙂

En masse Januar kærlighed til jer,

Sarah Mikaela // Framboise Fashion

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

.