Lace Lingerie

Hende jeg selv hadede

Jeg er blevet den pige (kvinde? bliver man nogensinde det?) jeg selv ikke kunne udstå sidste år, i første halvdel af året. Hende den forelskede. Ikke bare forelskede, men hende den sindssygt forelskede. Par der gik hånd i hånd på gaden, jeg fik knopper af dem. Og piger som smilede hele tiden og var ‘iihhh så åååh så forelskede’ – hold nu kæft kællinger. Sådan havde jeg det. Allermest da jeg var single – forladt og pissehamrende ked af det. Jeg kunne simpelthen ikke holde forelskede par ud. Det er jo ikke noget generelt med jeg ikke kan lide folk er glade og lykkelige, men når man selv svømmer rundt i et stort hul fyldt med fucking kviksand og salte tårer, så er det til at brække sig over at andre er lykkelige på den måde. Det er nærmest sådan lidt ‘in your face’ – agtigt og man kan ikke lade være med at være ondskabsfuld og sige til sig selv at ‘han har pisse dårlig ånde’ eller ‘hun er grim nøgen’. Jeg er så ond. Og hvad med fucking kærlighedssange og valentinesday? Det er faktisk bare ondt. Bare rolig jeg er altså en meget sød person. Oftest.

Men nu er jeg fandeme selv blevet hende. Ikke fordi jeg taler om min kæreste eller vores forhold hele tiden, det gør jeg faktisk slet ikke. Men fordi jeg er glad og lykkelig og det er ikke til at undertrykke. Jeg tog mig selv i at sige til en veninde forleden ‘ihh når jeg føler mig træt eller uoplagt så kan jeg bare tænke på jeg er pisse forelsket i min kæreste som er ligeså pisse forelsket i mig, det holder mig virkelig oppe’ jeg sagde det i øvrigt med stjerne i øjnene og kilden i maven og kiggede så på hende som sagde ‘ihh Line, hvor ér det dog dejligt for dig’. Her skal det siges at hun ikke er en dårlig veninde, men at hun er single og til tider sikkert har det præcis som jeg havde det over forelskede par. Og så slog det mig virkelig hvor irriterende det var at sige af mig. Helt ærligt? Så nu er jeg hende. Hende jeg selv hadede. Og nu får I den også lige. Bare så jeg rigtig kan tvære det ud. Jeg er forelsket. Jeg er så glad og lykkelig. Og jeg føler det hele er fantastisk. Jeg svæver på en lyserød sky.

Ej nu skal jeg ud og gå en tur i den friske luft. Jeg tror det vil gøre mig godt.

 photo aHR0cCUzQSUyRiUyRmk0MzMucGhvdG9idWNrZXQuY29tJTJGYWxidW1zJTJGcXE2MCUyRmluZWxpbmUlMkZoZWFzZXNlLTEtMS5qcGc.jpeg

19 kommentarer

 • Hm. Jeg er ikke kommet så meget videre. Jeg er stadig pisse sur på alle kærester. Jeg glæder mig til at prøve at være lykkelig fra inderst til yderst igen. Det er efterhånden længe siden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  “Og så slog det mig virkelig hvor irriterende det var at sige af mig.” – Det er lige dét der er problemet med Danmark. Vi skal helst ikke tro at vi er noget, og vi må så sandeligt heller ikke vise det. Om man er nobelprisvinder eller bare godt gammeldags lykkelig.

  Jeg synes det er pisse godt for dig, at du har fundet en stor glæde frem, som du nok længe troede var tabt. Alle har prøvet at gå igennem en sørgeperiode, og alle (jeg har i hvert fald) har følt had til alle de lykkelige mennesker rundt om én. Men som du siger, det er jo slet ikke personligt. Så lad være med at gå på listefødder, nyd det hele – og hvis det bliver for meget for dine veninder, så siger de sgu nok til;) Du er pisse sej Line-Sofie, endnu mere for at krænge dit hjerte ud på den måde som du har gjort i meget længe nu!

  Mange klem til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I

  Du har fortjent at være lykkelig, glad og forelsket – så lad være med at slå dig selv i hovedet med det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg har det stik modsat når jeg er single, er glad på mine veninders vegne, drømmer om den dag det bliver mig, men det skal jo nok komme til os alle sammen.
  Jeg bliver derfor også SÅ ked af det når mine veninder ikke kan være glade for at jeg er lykkelig, men i stedet har ondt af dem selv fordi de ikke har en kæreste – som om at en kæreste er det eneste der kan gøre dem lykkelige – fair nok man er ked osv, men nogle gange skal man også give plads til andet end sin egen sorg. Det synes jeg godt kan blive glemt lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg er en af dem der har valgt ikke at få en kæreste/mand i mit liv.
  Jeg synes der er så meget andet i livet end at have kæreste. Efter 2 langvarige forhold og som ikke gik, har jeg sagt stop nu. Jeg kan godt følge dig, men jeg under folk deres lykke. Det er ikke fordi jeg er jaloux eller misundelig, men kan tilgængelige ikke klare folk der snaver offentligt, sådan har jeg det bare, jeg synes det er vulgært og personligt og jeg har ikke lyst til at kigge på det.

  Glad på dine vegne Line Sofie, kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh! tillykke. Det er da den bedste følelse nogensinde. Dog kan jeg sagtens føle dig. Får det selv sådan, når jeg ser par og tænker “ha” eller “fuck nu af”-agtigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg er hende der hader den du er blevet. Det er selvfølgelig helt og aldeles kærligt ment!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   hahaha 🙂 Jeg forstår dig godt Johanne, jeg er da fucking irriterende.. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt at høre at du er så glad, det er da fantastisk 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hende er jeg også blevet! Og nej, hvor er det dejligt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Det skal lige siges at jeg var virkelig ked af det på dine vegne da P forlod dig og ligeledes var jeg enormt glad på dine vegne da du “fandt” Flo, men nu når jeg læser dette synes jeg det er lidt trist med den efterhånden kliche agtige fremstilling af den evigt ulykkelige singlepige der ikke kan tolere andres lykke og forhold. For sådan er virkeligheden jo langt fra, det er ikke alle der græder over at være alene Valentines Dag eller hvis eneste mål er af få en kæreste.

  Jeg synes bare det blev lidt entydigt i det her indlæg med “den sølle single” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   det var bestemt ikke for at udstille ‘den sølle single’. jeg har også skrevet mange indlæg om hvor fedt det var at være single 🙂 Og desuden går jeg slet ikke op i valentines day 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Jeg ved godt det ikke var din hensigt, at hentyde at alle singler er kede af det og sukker efter en kæreste.
   Synes måske bare lige jeg ville slå et slag for alle dem der rent faktisk ikke har lyst til en kæreste og er glade 😉

   God Valentines day imorgen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Hihiih selvfølgelig. Jeg var selv single og glad i mange år.. det er skønt 🙂 Min valentines day skal ‘fejres’ med en god veninde og sushi 🙂

   og god valentines til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hov, Maja, der er forskel på at være “evigt single” og på at være single lige efter et brud. Jeg tror, de fleste godt kan forstå lidt kærlighedsspat, når man sidder med knust hjerte. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Præcis.. !! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det helt okay du hende!
  Det jo ikke fordi det lort at være single, det jo ikke fordi man ikke kan være glad når man er single. Ja, man “mangler” sikkert noget (en kæreste) men dine veninder kan sagtens unde dig at være glad, og især efter en hård omgang.
  Så vær’ du bare glad, søde line sofie!<3
  kys til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Haha du er simpelthen SÅ sød! Du er virkelig ikke til at stå for og er simpelthen så glad på dine vegne over at du har fundet kærligheden 🙂 det fortjener, om nogen, du!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender det alt for godt! Når det ikke kører for mig, har jeg det præcis på samme måde, men lige nu flyver jeg rundt på en sky

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lace Lingerie