Laser tattoo removal: Final update

Lingerie Love

 photo Desktop17-2.jpg

 

Som mange af jer muligvis ved så har jeg en uendelig kærlighed for undertøj. En kærlighed som nogle af jer deler med mig, og nogle af jer har udtrykt I ‘slet ikke kan sætte jer ind af, da det er spild af penge når ingen alligevel kan se det’. Well, jeg elsker det nu ikke kun fordi nogen skal se det, men følelsen af at have noget lækkert og flot undertøj på, det gør bare at jeg føler mig bedre tilpas og lidt mere lækker. I kan bl.a. se indlæg her og her og her som alle handler om smukt undertøj og hvor det kan købes. Alt på collagen ovenfor er fra den lækre webshop freepeople. Jeg kunne købe mig fattig i deres undertøj og tøj. Men deres forsendelsesomkostninger er urimeligt høje og hver gang jeg når til check-out bliver jeg harm over prisen og lukker siden. Så hvis I skal købe noget så køb sammen et par stykker ad gangen, eller sørg for at køb en masse. Et enkelt par trusser kan ikke betale sig. Men kig alligevel derind – om ikke andet, så for inspiration.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

8 kommentarer

 • Clara

  Så fine ting!
  Så lige, at hvis du ‘signer up’ på deres hjemmeside, får du fri fragt på første ordre! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sara

   Hej Klara,
   Jeg har forelsket mig dybt og forfærdeligt i et par sandaler, som må og skal følge mig igennem denne sommer, Kan du fortælle mig hvordan man ‘signer up’ 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det ikke i en sådan situation, at du skal overveje om der er nogle læsere som skal “have noget med”?
  På den måde får både du og læser halveret forsendelsen og dermed sparer i begge penge – og har råd til at købe MERE undertøj! 🙂

  -bare en idé.

  Og forresten. Jeg så, at du skrev om renne shop på et tidspunkt. Har du nogle erfaringer mht deres kundeservice/forsendelse/andet?

  Mvh Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Undertøj gør virkelig også meget for ens kropsholdning og udstråling – også selvom det ikke kan ses 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hvad hedder skrifttypen, du har bruger til teksten “underneath it all”? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hvad hedder skrifttypen, du har brugt til teksten “underneath it all”? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor er det dog yndigt. Alle de sarte blondelag er som en drøm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Tænkte at det sikkert var australsk eller lignende… Trykkede så på linket og så at det var amerikansk! Og jeg som skal derover om under en måned! Juhu, nu har jeg skrevet adressen ned :))) Jeg elsker også at iklæde mig lækkert undertøj. Især bh’er.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laser tattoo removal: Final update