Lingerie Love

Triangl

 photo Desktop18-3.jpgÅhh. Hvert år er det et show for mig at finde sommerens bikini. Jeg har mange krav, prisen skal være i orden, den skal sidde flot på min krop, den må gerne være lidt speciel osv osv. Helst vil jeg også gerne have en ny end den jeg havde sidste år – hvert år. Så er der det med at være i god tid så de ikke er udsolgt, uden at være i FOR god tid så man ikke finder for mange man vil have. Jeg har bestilt en bikini fra Victorias secret hvor de har sendt mig overdelen nu og en sms hvor der står den er røget i tolden og jeg skal betale for den kan komme videre. De ville sende mig en mail med linket til at betale, det har de ikke gjort. Derudover er underdelen ikke sendt endnu og den skal sikkert samme tur igennem. Mest af alt har jeg bare lyst til at sige ‘fuck det, giv mig mine penge for overdelen tilbage, jeg betaler ikke told 2 gange’ men jeg er allerede udmattet ved tanken om at kontakte deres kundeservice. Og pludselig huskede jeg hvorfor jeg aldrig handler på victorias secrets hjemmeside på trods af deres mange fine ting. Så i mellemtiden har jeg selvfølgelig kastet min kærlighed på andre bikinier – jeg kan jo ikke vente for evigt – og har fundet disse på collagen. De er fra det australske mærke Triangl. Alle bikinierne er ens i forskellige print. Man kan vælge størrelse på både top og bund og de sender internationalt. Prisen er rimelig fair, omkring 450dkk (uden porto) for det hele. Det er okay synes jeg. Så tippet er hermed givet videre. Hvis Victorias Secret ikke tager sig sammen snart, så slår jeg altså op og bestiller en Triangl i stedet. My love doesn’t last forever.

Klik her for at komme til Triangl.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

8 kommentarer

 • Amalie

  Ved du, om man kun kan købe disse bikiner på deres egen hjemmeside? Eller om de fx forhandler dem i England, på en hjemmeside, så man kan undgå det skide told? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bruger du det det whey pulver til slankemiddel ?eller sådan noget trænings tilføjelse? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Jeg bruger det til træning. Det er helt vildt godt når man dyrker motion. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninette

  Det er SÅ irriterende med den told!
  Vil lige fortælle at jeg selv bestilte en triangl bikini i marts måned som kostede 625 (den helt sorte “læder” agtige) og oveni kom en told på 270 kr så fik altså betalt godt 900 kr for den (og så var den selvfølgelig for lille) mega ærgerligt for de er rigtig lækre og neopren er vildt skønt at have på…
  Bare en lille, men betydningsfuld(?), info hvis du nu ender med at bestille en 🙂
  Fortsat dejlig dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   tusind tak for det 🙂 Det er rigtig godt at vide!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka Marcus

  Ååååh triangls bikinier er sååå fine! Min bedste veninde har lige købt en, og de har en virkelig god service, så du kan trygt købe hos dem 🙂 Overvejer lidt om jeg selv skal have en..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej de er pæne! Specielt den sorte kunne jeg sagtens finde på at klikke hjem.
  Mange tak for det gode tip 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Øv ja. Det er derfor jeg ikke gider bestille udenlands – og derfor bruger jeg heller ikke ebay. For jeg finder helt sikkert nogle ting ‘jeg ikke kan leve uden’, og så sparer jeg mig den ‘surhed’ :p
  Btw, så synes jeg den nede i venstre hjørne er rigtig charmerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lingerie Love