Sommerkonkurrence #1

Man når langt på et år

Kan I huske filmen herover? Jeg har netop set den igennem med meget blandede følelser.  Meget rørt mest, over at jeg er kommet så utroligt langt på det sidste år bare. Jeg er gået fra at vågne med ondt i maven, gå på et studie der ikke var helt mig og græde hele tiden, til at være glad. Nu er jeg her. Jeg har ikke ondt i maven længere og jeg græder ikke hele tiden. Jeg tog en beslutning om at færdiggøre mit studie og starte på noget nyt som er meget mere mig. Så nu er jeg her. Når jeg ser videoen kan jeg, hvis jeg virkelig koncentrerer mig, godt huske hvor sindssygt ondt jeg havde i hjertet. Men det er alligevel ikke så nemt at kalde frem. Og man kan ikke mærke det sådan fysisk. Sådan er vi altså indrettet så smart. Når man har kærestesorg tror man aldrig man kan blive glad igen og smerten er altoverskyggende. Men når man så er ovre det, så glemmer kroppen ligeså stille hvor ondt det gjorde. Og det er vel det der i virkeligheden er grunden til at vi kan forelske os på ny så det kilder helt ned i tæerne, selvom vi har mistet så det skærer langt ind i hjertet. Jeg er så stolt over hvor jeg er i dag. Ikke blot at jeg er glad, men alle de ting jeg på de sidste 4 år har oplevet og opnået.

Til tider er jeg min ekskæreste taknemmelig for at tage det svære valg at forlade mig (måden at gøre det på kan måske diskuteres) fordi jeg var så bange for at gøre det selv. Og det har bare givet mig en kæmpe skat her på den anden side.

Jeg er også stolt af alle jer som fulgte mig og selv havde kærestesorg. Jeg er stolt af jer der er kommet videre og jeg er stolt af jer som stadig kæmper. Jeg ved hvor hårdt det er. Der er mange som ikke har prøvet det, eller ikke sidder i det, der har svært ved at forstå at det kan gøre så ondt. Men jeg lover jer for jeg forstår den smerte I har været/er igennem. Men I skal vide at jeg er stolt af os.

Tak fordi I var så fantastiske, det vil jeg aldrig nogensinde glemme. Det er det mest fantastiske og rørende jeg har oplevet. Tak er slet ikke nok. Men alligevel..

Tusind tak!

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

14 kommentarer

 • Smuk, smuk video.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selv tak, kære Line Sofie.
  Det har været meget lærerigt at følge din proces, og det har helt sikkert også gjort, at jeg igen tør at tro på kærligheden, uden at skulle være alt for bange for at kaste sig ud i det.
  Thumbs up for alle os stærke mennesker. Og thumbs up, fordi du tør at dele så meget af dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg har fundet trøst i alle dine ord. Jeg har fundet styrke og mening i dine sætninger. Du har hjulpet mig uden du overhoved ved det! Tak, tusinde tak for alle dine fantatiske smukke ord du sætter på alt fra kærlighed til dyb sorg.

  Tak! Jeg er på den anden side nu, og nyder MIT liv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Puh, jeg får helt en klump i halsen af at se den film. Har selv været fuldstændig ulykkelig og gået i stykker pga ulykkelig kærlighed – det tog mig 2 år at komme mig, og først i dag, flere år senere, ser jeg, hvor ødelæggende forholdet var for mig. Nu sidder jeg i dag, ligesom du, med verdens mest fantastiske kæreste og fler mig som verdens heldigste. Men smerten og de bitre erfaringer glemmer jeg aldrig. Selvom det kan føles lidt som selv-tortur, synes jeg, det er ret fantastisk at se din video og mærke nogle af de følelser, som var så stærke, ubehagelige og ødelæggende engang. I dag kan jeg se, at de har gjort mig til den, jeg er. Kliché måske, men ikke desto mindre sandt. Tak for din ærlighed og inspiration, og high five for at turde give sig hen til kærlighed – med faren for at blive såret, men også med muligheden for at blive lykkelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Det er helt irrelevant i den her sammenhæng: men hold nu op, hvor er du smuk. sådan gudinde-smuk. wow! selv når du er ved at bryde sammen, er du smuk. imponerende (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Green

  du er for sej!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej Line.

  Nu har jeg været slavisk læser af din blog i et stykke tid, og nu vil jeg kommentere for første gang. Jeg finder dig så dybt inspirerende og helvedes til modig! Hvor er det flot, at du kan dele dig selv med dine læsere på denne måde, du vil bevare titlen som ‘mest personlige blogger’ i mit hjerte for altid. Al respekt til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er det du studere lige nu? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Åh. Har lige krammet min computer i håb om, at du kunne mærke det.
  Du fandeme et stort forbillede for mig og mange andre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er stadig helt forelsket i denne film. Jeg så den, da du lavede den, og jeg selv sad med et blødende hjerte, præcis som dit. Jeg så den i dag, med et hjerte, der stadig forsøger at finde stykker, der passer sammen. Og jeg vil helt sikkert se den igen om et år, og stadig lade hårene rejse sig på mine arme. Det er mig, der takker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, det er så sejt (og modigt!), at du har kastet dig ind i kærligheden igen. Personligt sidder jeg temmelig meget fast på alle-mænd-er-røve-stadiet. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura F

  Puha… Jeg får simpelthen gåsehud hver gang jeg læser sådan nogle indlæg fra dig. Jeg synes du er SÅ sej! Sej fordi du fortæller om dine følelser, sej fordi du kan fortælle når det går ned af bakke og skide sej fordi du i modsætning til så mange andre bloggere tør lade læserne komme tæt på.
  Så herfra har jeg bare at sige, at et tak heller ikke er nok, men at du får det alligevel: TAK for at være den mest ærlige og inspirerende blogger til dato. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg elsker den video, og har set den mange gange siden du postede den første gang! Den er så følelsesladet og ægte <3 Jeg er glad for at du er kommet igennem det hele! Jeg har aldrig oplevet kærestesorg, da jeg stadig er kærester med min første kæreste, og håber da aldrig det ender som dit og P's forhold gjorde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerkonkurrence #1