Instagram # 17

Tester: Oriflame Mascara

 photo oslashjne.jpg
Kan I huske mit indlæg hvor jeg efterspurgte jeres favoritmascara fordi jeg var løbet tør? I dag fik jeg så en pakke med 5 forskellige oriflame mascaraer jeg kunne prøve, og måske min favorit var deribland. Så jeg tænkte hvorfor ikke anmelde dem her? I hvertfald har jeg testet en af de 5 og tænker at skrive den her. Og hvis nu I synes det er fedt så kan jeg jo gøre det med de 4 andre også. Det skal lige siges at jeg har fået mascaraerne i gave men jeg ikke får penge for at skrive om dem. Alt jeg skriver er 100% min egen holdning.

Nu har jeg kun prøvet mascaraen én gang, så måske jeg burde vente et par uger, men nu skriver jeg altså. Mascaraen lover at give øjeblikkelig maksimal længde med stimulerende Pro-Long Complex™, som supplerer øjenvippernes naturlige vækstcyklus. Det lyder jo ikke helt dårligt. Oriflame Hyper Stretch Mascara stimulerer keratin produktionen og komplimenterer den naturlige vækstcyklus af vipperne til at vokse sig stærkere og sundere på bare 4 uger og det kan jeg jo ikke fortælle om den gør. Endnu.

Pris: 138 kr. for 8 ml.

Emballage: Mascaraen har en grøn cylindrisk krop (er det et ord?) med sølv skrift på.

Børsten: Børstehårene er meget små og formet i en kurvet/spiral form. Børstehårene er meget adskilt.

Min oplevelse: Jeg kan godt lide det samlede resultat af mascaraen. Jeg kan jo endnu ikke sige om den rent faktisk komplimenterer ens naturlige vækstcyklus. Så den venter vi lidt med. Den er virkelig let og blot 1-2 strøg og du har mascara på, så man har følelsen af at man næsten ikke putter noget på men at effekten stadig er stor. Formlen er hverken for våd eller for tør og jeg synes den dækker alle vipperne rigtig godt. Den er nok mere våd end den er tør og den kan nemt klumpe dine vipper sammen som I nok kan se en smule på billedet.

Fordele: Prisen. Den forlænger vipperne (men ikke voldsomt synes jeg). Den er nem at tage på og man har ikke mascara over det hele. Den tørrer rigtig fint. Den holder 5 timer i hvertfald og den drysser ikke. Den er vandfast. Den dækker de små vipper også/alle vipper dækkes. Den føles let på vipperne.

Ulemper: Den klumper lidt/kan nemt komme til at klumpe. Den gør ikke rigtig noget for volume. Den er virkelig ikke særlig pæn og ser meget billig ud.

Samlet karakter ud af 5:

3

 

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

11 kommentarer

 • Camilla

  Du har utrolig pæne øjne!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er faktisk pænere uden sminke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er der parfume i mascaren?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Super relevant! Men måske et billede af mascaraen og børsten ville være brugbart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Ja 🙂 tak. jamen jeg har linket til den hvor man kan se billeder af begge dele 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ninna

   Årh, det havde jeg slet ikke set 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ejejej, prisen er da ingenlunde en fordel. Min koster 79 kroner og er fantalastisk! (Great Lash, Maybelline.)

  Derudover er du sådan en, ligesom mig, hvor det er lidt unfair at man tester mascara, fordi ens vipper naturligt er lange, og så tror folk, man har fundet et mirakelmiddel… Feje hold. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor har du flotte vipper! Jeg bruger selv cirka et kvarter om morgenen på at lægge mascara, for mine vipper vil bare ikke samarbejde! 🙁 Men jeg har til gengæld et tip, hvis du gerne vil have lidt længere vipper. Når du tager mascara på, skal du starte med at børste bare det yderste af vipperne med mascarabørsten, inden du putter mascara på som normalt. Det giver lige lidt ekstra længde til vipperne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefanie

  Du har da vanvittigt smukke øjne og ikke mindst vipper! Hvis blot mine vipper kunne se halvt så flotte ud, med mascara, som dine, ville jeg være en glad kvinde 🙂 Har endda selv ret lange vipper, men har aldrig heller fundet en der kan give mig tilnærmelsesvis så smukke som dine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor har du altså bare smukke og helt klare øjne. Man kan se hele verden (og et kamera) spejlet i dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram # 17