Tester: Oriflame Mascara

Verdens bedste gulerodskage

 photo IMG_8734.jpg photo IMG_8732.jpg photo IMG_8735.jpg photo IMG_8617.jpg
Nu har jeg jo også verdens bedste banankageopskrift herinde på bloggen, så jeg synes også I skulle have verdens bedste gulerodskage. Den er oprindeligt fra Anne Au Chocolats blog, men jeg har altså ændret lidt i opskriften – fjernet noget, tilføjet noget. Og desuden er min frosting en anden. Men derfor skal hun jo alligevel nævnes. Jeg skriver derfor opskriften herinde som jeg har lavet den og jeg kan love jer for den er helt fantastisk. Perfekt faktisk. Derudover er den SÅ simpel at bage og jeg synes I skal lave den på denne dejlige lørdag eller måske søndag.

Ingredienser og fremgangsmåde til kage

3 æg
1 1/2 dl smagsneutral olie
450 g brun farin
210 g mel
350-400 g gulerødder, groftrevet
1 1/2 tsk bagepulver
2 tsk kanel
1/2 tsk salt
1 tsk vanillepulver

Rør det hele sammen i en skål og hæld dejen i en rund springform (ca. 22 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Sæt kagen i kold ovn og bag på 180 graders varmluft i ca. 70 minutter (husk her at det varierer lidt, sidst fik min kun 50 minutter, så hold øje med den undervejs).

Ingredienser og fremgangsmåde til frosting

Husk at kagen skal være helt afkølet før der puttes frosting på.

Smør

Flormelis

Citronsaft (og citronskal til pynt, så husk de skal være økologiske).

Vanillepulver

Lidt vand

Jeg kan helt ærligt ikke sige hvor meget jeg brugte af hver  jeg blander bare til jeg synes jeg når. En pakke smør er dog nok og en pakke flormelis, men hvor mange gram af hver aner jeg ikke. Det samme gælder vanillesukker og citronsaft. Det er en smagssag, så bland til I synes I har en perfekt smag og konsistens. Derefter smøres det på kagen med en kniv.

Bon Appétit 

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

9 kommentarer

 • Lærke

  Det er også min favoritkage – den er vanvittig god! Jeg har uddelt opskriften til nærmest alle der har smagt kagen. Inklusiv min farmor (der blev jeg stolt)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser og lyder utrolig god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • DET vil jeg lave i dag! Tak for tippet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bagte selv en gulerodskage (som jeg dog synes er verdens bedste, haha). Jeg brugte dog bare sukker i stedet for brun farin i kagen, og så er min frosting med philidelphia (som du virkelig bør prøve; SÅ lækkert!) Og så vaniliekorn i, i stedet.

  Hav en god Skt. Hans, søde Line Sofie! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser den lækker ud! Den må jeg helt klart prøve i nærmeste fremtid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sára

  Den vil jeg prøve!
  Men jeg vil dog altid anbefale at bruge vaniljepulver (fx fra urtekram) eller vaniljekorn direkte fra vaniljestænger i stedet for vaniljesukker… Men det er jo en smagssag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   det var egentlig også det jeg mente 🙂 retter det lige til vanillepulver.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser simpelthen så lækker ud! Den må jeg lave.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tester: Oriflame Mascara