Picnic på Assistens Kirkegården

Epilator Anmeldelse

Så blev det tid til den video jeg lovede hvor jeg anmelder Braun Silk Épil 7 Skin Spa epilator. En rigtig dejlig video filmet lidt nedefra – altid en god vinkel som alle jo ved. Derudover vil jeg gerne lige understrege at man ikke får elektrisk stød på noget tidspunkt under epilering. Det kunne måske misforstås ud fra det jeg siger i videoen, men det var mere følelsen og det ‘uvante’. Bare så alt er på det rene og I ikke tror man står der og rent faktisk får stød og alt muligt.

I kan læse mere om den her og jeg er sikker på den kan købes meget billigere andre online steder. Den får i hvertfald herfra mine allervarmeste anbefalinger.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

16 kommentarer

 • Josephine

  Hej Line!
  Nu har jeg taget tilløb til sådan en epilator i noget tid, og så kom jeg til at tænke på din anmeldelse her 🙂 Hvordan udviklede dit “forhold” til epilatoren sig? Bruger du den stadig? Bruger du den sjældnere? Nogle gode pros og cons, nu hvor der er mere erfaring i baggagen? 🙂
  De bedste hilsener,
  Josephine
  (…som ikke orker endnu en sommer med voksbehandlinger)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Hej Josephine.

   Jeg bruger stadig min epilator, men KUN under armene. Det er ligegyldigt på mine ben, og for smertefuldt andre steder:) Under armene elsker jeg den.
   Jeg bruger den ca. en gang hver 2. – 3. uge, og når der vokser hår ud er de bløde, lyse og fine, og faktisk ikke noget man ser rigtigt. Så jeg kan klart anbefale den, men KUN til der. Hvis du leder efter en løsning til ben og andre steder, så ville jeg nok lede videre 🙂

   DBH
   Line

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Av for den… Hm, måske man hellere skulle punge ud til permanent hårfjerning så 😉 Tusind tak for ærligheden! Hav en dejlig aften,
   Josephine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Skøn video og dejlig anmeldelse. Jeg er ligesom mange af de andre, der har kommenteret, også meget tilbøjelig til at forsøge mig med sådan en “maskine”. Øh, jeg har fundet den her på nettet, men ved du/kan du se, om det er den samme, som den du har? http://www.pixmania.com/dk/dk/4777888/art/braun/epilateur-silk-epil-7-pro.html#consumer-advices

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er virkelig, virkelig fristet til at springe ud i brugen af sådan en epilator. Tusinde tak for en god anmeldelse, Line Sofie (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Hvor er det skønt med en video anmeldelse fra et “rigtigt menneske” – forstå mig ret 😉 Èn der siger hvordan den reeelt er, uden at have hverken fået penge eller diverse for det. Tror næsten denne video fik mig helt overtalt til at købe en sådan smartenheimer, for babyblødhud lyder bestemt tiltalende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle K

  Har været pisse bange for at prøve sådan en epilator, men må sige, at efter at have set din video, overvejer jeg stærkt at anskaffe en. Ved du, hvor den du har, kan købes henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det en fin video, og selvom det ikke er den bedste anmeldelse, så kan man helt klart stadig bruge den, så det skal du skam ikke være utilfreds med 😉
  Derudover er du kæmpe sød, både at se og høre på, dine videoer er altid så rare.
  God epilering forsat, og glæder mig til en opfølgning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Seriøst den sødeste video noglesinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er simpelthen noget af det yndigste 🙂 Og ja, det kan da ske at I super-bloggere får tilsendt en del – men I når jo også ud til en masse mennesker og er derfor attraktive for firmaer. Sådan er det! Jalousi er en grim ting – jeg er blot misundelig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Dejlig anmeldelse, og dejligt med endnu en video fra dig, dem kan jeg så godt li! – Du er da godt nok noget af det smukkeste…. Wauw….. Hvor gamle er det at du er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Ih hvor er du sød. Mange tak 🙂 <3

   Jeg er 24 år gammel

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lena pedersen

  Du må meget gerne lave en opfølgende video når du har brugt den i længere tid. Syns det lyder rigtig godt, men for mig måtte der gerne gå længere tid end en uge før hårene vokser ud igen, for den skræmmer mig stadig lidt 😀 Men tanken om at have baby hud, er så tiltrækkende! For det varer jo max en dag nærmest alle steder man barberer sig.

  Ps. Du er bare så skide smuk!! Elsker dine videoer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Det skal jeg nok. Når jeg har brugt den i 2 mdr. lover jeg der kommer et opfølgende indlæg. Ja det er nemlig det, det varer ikke længe når man barberer sig jo.

   Og tusind tak 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Tak! Det var en fin forklaring på det hele.
  Jeg tager nok også snart springet og køber sådan en.
  Lige et (måske dumt) spørgsmål: bruger du så slet ikke skum mere, som man gør med skrabere? Det må man vel lige skulle vænne sig til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Jeg bruger noget body shampoo fra neutral jo.. 🙂 men ikke skum. Det kan man nok godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Picnic på Assistens Kirkegården