Simple prints

Laser Tattoo Removal

Jeg vil nu komme med mit allersidste indlæg om fjernelsen af mine to tatoveringer. Det bliver et langt indlæg hvor jeg kommer omkring hele processen, mit forløb og som I kan se også billeder. Jeg vil også bruge dette indlæg på at besvare de mest stille spørgsmål omkring dette.

Hvorfor ville du have fjernet dine tatoveringer? 

De var grimme synes jeg for det første. De var lavet spontant og faktisk noget jeg allerede fortrød (med fragile) blot få timer efter. Diamanten var jeg længere om at fortryde, men jeg var på intet tidspunkt rigtig glad for den. Hver gang jeg så dem fik jeg et lille jag i maven, jeg var bare ikke glad for dem. En enkelt gang var jeg ude i noget cover-up tattoo og var faktisk i tatovør stolen med tegningen over og han var klar med nålen da jeg fortrød i sidste øjeblik. Den der kunne dække var kun endnu grimmere og det var dér jeg tog beslutningen om at få dem fjernet med laser.

Hvor meget har det kostet i alt?

Meget. Jeg er kommet hos clinic spectra som har garanti på maks 7 behandlinger man selv skal betale. Derefter, hvis den kræver flere behandlinger, er det gratis. Det har været en garanti jeg har været rigtig glad for da mine tatoveringer har fået hhv. 10 og 13 gange. Men jeg regnede ud hvad det har kostet mig i alt og her er prisen: 13.500 kr. Det er mange penge. Men her skal I lige huske på at det betales løbende over den tid man behandles og altså ikke som engangsbeløb. Man behøver derfor ikke spare hele beløbet sammen til start. I kan se Clinic Spectras fulde prisliste her. 

Gør det ondt?

Hmm, gør det ondt? Det er jo svært at sige da vi allesammen har forskellige grænser for smerte. Det er ikke nogen tur i massagestolen vil jeg sige. Men det er heller ikke så smertefuldt at man ikke kan holde det ud. Det tager (for tatoveringer i min størrelse) mellem 15-45 sekunder pr. tatovering. Den bedste måle at beskrive følelsen på er, at det føles som et lille svirp med en elastik på huden. Det niver lidt men man kan sagtens sidde og snakke imens og holde det ud. Man bliver også kølet ned på stedet både før og efter. Og hvis man har brug for en pause under kan man også få det, men det har jeg nu aldrig haft.

Hvad gjorde du mht. det var sommerperiode?

Det var ikke noget problem. Jeg fik laserbehandling i sommerperioden og holdt den udenfor sol i den periode den var udsat. Men jeg oplevede ingen problemer med dette. Alternativt kan man binde noget om dem når man er i direkte sol eller vente et par måneder til næste behandling hvis man gerne vil være fri i solen.

Er de helt væk nu? 

Ja. Som I kan se på billederne er diamanten ikke til at se. Fragile har en smule skygge som går væk i sol og saltvand med tiden. Billederne er taget i stærkt lys og i virkeligheden er det faktisk nærmest ikke til at se. Diamanten er slet ikke og fragile er kun en smule skygge i noget lys. Så ja. De er helt væk.

Har du billeder af processen?

Ja jeg har disse billeder herunder fra før behandling til 9. behandling. Til slut i indlægget ligger de nyeste billeder – før behandling samt dem jeg fik taget i dag – min sidste behandling.

 photo tattooremoval.jpg

 photo tattooremoval2.jpg

Kommer der ar? 

Hvis man tager de nødvendige hensyn til det behandlede område, er risikoen for ardannelse 0,01%. Jeg har ingen ar, intet overhovedet der tyder på der har været noget. Min hud er ligeså fin og blød på de behandlede steder som den altid har været.

Før, efter og under behandlingen?

Jeg synes næsten I skal gå ind at læse om lige præcis dét lige her. Det er beskrevet fint og detaljeret hvad der sker når man ønsker at få en tatovering fjernet.

Hvor længe skal man gå rundt med forbindingen efter hver behandling?

3 dage. Forbindingen skiftes hver dag efter bad hvor der også smøres med noget salve.

Er det ikke ret besværligt og dyrt at få dem fjernet?

JO. Det er sgu da. Og det er også derfor I skal tænke jer om inden I får tatoveringer. Jeg går total ind for spontanitet, men når det handler om blæk i din hud som aldrig forsvinder, så må man gerne bare tænke lidt længere over det. I hvertfald hvis I spørger mig.

Har du andre tatoveringer? 

Ja det har jeg. Jeg har en lille stjerne på mit venstre håndled. Og dén er jeg rigtig glad for, den betyder meget for mig og den er så lille og fin at den aldrig nogensinde skal fjernes.

Tror du nogensinde du skal have flere tatoveringer?

Nej. Det tror jeg ærlig talt ikke. Som jeg har det nu er tatoveringer ikke rigtig mig. Jeg har selvfølgelig en lille fin stjerne som jeg er glad for og som betyder meget for mig, men efter at have været igennem et årelangt laserbehandlingsforløb kan jeg også godt mærke at det har jeg ikke lyst til igen. Jeg vil da ikke udelukke jeg en dag får en idé om en lille tatovering, men så vil jeg sige at det er noget jeg giver mig god tid til at tænke igennem. Men umiddelbart tror jeg ikke jeg skal have flere. Èn er fin og rigeligt.

Må vi se før/efter billeder?

Ja, det må I. Herunder er før/efter billederne. De små skygger man kan se i fragile forsvinder ligeså langsomt med tiden. Endnu engang så husk at lyset de er taget i er meget skarpt og direkte på så jeg netop kan vise jer i detaljer hvordan de ser ud. Det er slet ikke så tydeligt at se i virkeligheden.

 photo tatoo.jpg

Hvis I har flere spørgsmål så er I velkomne til at stille dem i kommentarfeltet eller sende mig en mail. Jeg brugte Clinic Spectra og har været meget tilfreds med behandlingen derinde. Det kan jeg klart anbefale. Men der findes jo også mange andre steder man kan få dette gjort og jeg synes det vigtigste er at I sætter jer grundigt ind i det og undersøger stederne inden I kaster jer ud i det. I sidste ende er det jo vigtigst at I føler jer trygge og glade det sted I nu ender med at vælge.

I kan også læse mere om mine behandlinger hvis I klikker på kategorien ‘fjernelse af mine to tatoveringer’ i indlægget herunder eller under min header under ‘kategorier’ kan I også finde det. Tak fordi I læser med.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

8 kommentarer

 • Camilla

  Gør mig glad og se din hud efter.
  Jeg skal til konsultation i morgen ved en laserspecialist.
  Og jeg er død nervøs for, om min arm bliver smadret.
  Hvad brugte du af creme?
  Vh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Jeg brugte noget creme jeg fik med til de første dage, og derefter smører man noget aloe vera halløj på 🙂 Du får/køber det med fra din laserspecialist. Jeg ønsker dig held og lykke og er sikker på, at det nok skal blive fint 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Line.
  Kiggede lige på det her gamle indlæg da jeg selv går og overvejer at få min tatovering fjernet. De 13.000 du hav for at få dem fjernet var det for begge eller? Hvor lang tid varede forløbet at få dem fjernet? Og hvordan går det med din tatovering nu. Især den du havde på håndleddet da den er tyk ligesom min. Håber du kan hjælpe.
  – Katrine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow hvor er det vildt! Hatten af for det virker og fedt for dig, at de endelig er væk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Hejsa. Jeg faldt lige over et tilbud på downtown, hvor uønskede tatoveringer kan fjernes, hvis nogle af dine læsere havde behov for det: http://www.downtown.dk/kbh/deals/112060#overview 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor lang tid gik der ca. mellem hver laserbehandling?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Hvor er det egentlig helt fantastisk at man kan få det fjernet? Tænker bare på hvor langt teknologien egentlig er kommet, wow. Mange penge, men helt sikkert det værd hvis man er ked af dem man har fået!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simple prints