Laser Tattoo Removal

7 kommentarer

 • Mai

  Da de ikke har falsk logo på går det vel under High street fashion, det taget inspiration fra de store designer og personligt vil jeg aldrig give så mange penge for en taske, slet ikke en lavet af skind. Jeg elsker ebay 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Uh, det var et cool indlæg!
  PS. Indlæg er egentlig et ulækkert ord at bruge, men kan ikke lige finde på et andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, så starter den evige diskussion om inspiration vs. kopi jo. Personligt ville jeg aldrig overveje at købe en taske, der har snuppet så meget fra originalen, men det er jo individuelt, hvordan man har det med den slags.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   ja 🙂 det er derfor indlægget hedder real vs. steal 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, de er faktisk virkelig fine! Jeg tror i hvert fald, at jeg skal have bestilt Proenza Shouler look a liken hjem i grå.

  Jeg har ikke så meget erfaring med ebay – kommer der meget told på osv.? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja tak!!
  Jeg er kæmpe kæmpe fan af din blog. Læser den flere gange om dagen.. Lidt pinligt at indrømme…

  Jeg kom til at tænke på, hvor mødte du Ida? Og hvor ofte går du i byen? På bar, restaurant og sådan? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laser Tattoo Removal