Nupo Final update

Karl Lagerfeld x Louis Nielsen

Sponsoreret

Jeg vandt jo som sagt konkurrencen der kørte mellem os 4 bloggere på facebook. Præmien er en rejse til Paris til en værdi af 10.000 kr. og jeg er ovenud lykkelig. Jeg vil rigtig gerne lige endnu engang benytte muligheden for at takke jer for jeres stemmer, det var fantastisk af jer at være så støttende og jeg er meget glad.

Det har været en fantastisk oplevelse at få lov at være med til, at jeg så tilmed vinder er simpelthen bare det vildeste. Jeg fik taget billeder og fik et par fantastiske briller fra KL kollektionen som I kan se meget mere til her. Jeg elsker mine briller, sådan næsten lidt for meget og prøver at begrænse mig fra at gå med dem hver dag. Jeg er så glad for jeg valgte det par jeg gjorde, jeg var vild med dem fra starten, men de er kun vokset på mig. Min model hedder KL 08 og kan købes i butikkerne nu.

Om brillen skriver Louis Nielsen: Dette feminine stel fremstår luksuriøst takket være acetat i valnød-effekt, hvis brunlige toner giver stellet tekstur og spejler ansigtets lys. Den blødt afrundede form tiltrækker den helt rigtige slags opmærksomhed. 

Endnu engang tak for jeres fantastiske støtte, jeg skal nok ‘tage jer med’ til Paris allesammen. I kan se hele kollektionen her.

IMG_2353 IMG_2360IMG_2355IMG_2361

 

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nupo Final update