P I N K F R I D A Y

Wind

IMG_1117 IMG_1139 IMG_1142 IMG_1174 IMG_1267 IMG_1279

 

Det er altså ikke sjovt, det der med at læse til eksamen. Specielt ikke når man er optaget af andre tanker og følelser, som på en eller anden måde er altoverskyggende. Efter at sidde et par timer med en bog der synes aldrig at ende, en dåse cola der efterhånden fyldes mere og mere med salte tårer, og et hovede der gør mindst ligeså ondt som at læse paragraffer, så må man altså gøre noget. Noget andet. Noget effektivt. Og hvad er mere effektivt end at tage sine nike sneaks på, et par løse bukser, smide håret op i en hestehale, og tage en tur på Amager strand og løbe/hoppe/danse rundt i den vilde vind? Intet er så effektivt har jeg erfaret. Man løber noget af al smerten ud, vinden blæser dig frisk og klar til lidt mere eksamenslæsning, man bliver forpustet og glad, specielt når man så har sin fantastiske lillebror med til at forevige det. Og sådan gik det at jeg tog mig en velfortjent pause fra eksamenlæsning, kærestesorg, cola zero med salte tårer og ondt i hovedet. I hvertfald for en stund, for så skal man jo tilbage til den onde virkelighed. Og her er jeg så igen. Nu skal resten af weekenden bruges på tunge bøger. Jeg håber jeres weekend er en lille smule mere spændende, jeg er i hvertfald næsten sikker på jeg er villig til at bytte med hver og en af jer.

Studying for an exam is never really that fun. Especially when you are occupied with thoughts and feelings, that for some reason overshadows everything else. After sitting for a few hours with a book, that honestly seems to never end, a can of coke that is gradually being filled more and more with salty tears, and a head that hurts like crazy, then you have to do something. Something different. And what is more effective then putting on your sneaks, a pair of lose pants, hair up high, and then go to the beach to run, hop and dance in the crazy win? Nothing beats that I tell you. And this is exactly what I did, when I gave myself a break from it all: studying, heartbreak, and salty tears. At least for a little while, because unfortunately you have to get back to the harsh reality. So here I am again. The rest of the weekend will be spend reading huge books. I hope your weekend looks a bit more exciting.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

8 kommentarer

 • Kan super godt lide det sidste, det ser helt ud til at vinden virker bærer dig 😛

  Kig gerne forbi, knus.
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg føler med dig på alle måder! Men det er godt, at du hanker op i dig selv og giver dig sådan nogle gode pauser som denne 🙂

  Jeg tænkte på – hvor er dine bukser fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Dejlige billeder! Håber det hjalp at slå sig lidt løs, krydser fingre for din eksamen! Studerer du jura? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Sidder også med eksamslæsning, men uden tårerne.
  Du er så oprigtig, hvilket jeg elsker ved din blog. Har fulgt med i mange år, men aldrig kommenteret. Men hvertfald, så synes du skal vide, at du er inspirerende. Tak, fordi du har din helt egen personligeblogger stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Held og lykke med eksamen! Det er sundt selv at vide, hvornår man trænger til en pause.
  Hvad studerer du? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kære Line Sofie,

  Jeg har læst med i maaange år – men er altså gået helt glip af, hvad du læser nu??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig med Nana Sophie – det sidste billede er virkelig fedt! Jeg håber det går godt med eksamenen og, som tiden går, at din cola smager mere af cola end salt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Sophie

  Det sidste billede er noget så fantastisk! Sender held og lykke i din retning – håber på det bedste for din eksamen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

P I N K F R I D A Y