Seven # 2

Lingerie Lover

lingerie

1   |    2   |    3   |    4    |    5    |    6    |    7    |    8    |    9    |    10    |    11    |    12    |    13    |    14    |    15    |    16

Mine venner, veninder, dates og de opmærksomme læsere ved alle, at jeg har en meget stor kærlighed for undertøj, og i særdeleshed bodystockings og andre dragter. De er fantastiske at have på, og så er de mega lækre og sexede, ja altså hvis I spørger mig. Jeg tror måske min samling er oppe på 20 stykker nu, og jeg har ikke tænkt mig at stoppe. Jeg er så glad for mine bodies at det er sådan når jeg har en kæreste/dater en fyr og han rør ved min mave når jeg ikke har bodystocking på, så siger han ‘gud du har jo bar mave’ – og kigger helt nysgerrigt på hvad i alverden jeg så har taget på når det ikke er en bodystocking. Jo altså jeg ejer da en masse andet lækkert undertøj, for jeg kan simpelthen ikke få nok. Mangler jeg bukser? sko? en ny jakke? njaaa hvad fanden.. jeg køber lidt nyt undertøj. For det er jo virkelig nødvendigt når sneen begynder at dale, jaja det kan godt være jeg har iskolde tæer, men jeg har altså blonder på brysterne i dag, så fuck it.

Jeg har samlet 16 fine, sexede og ikke mindst budgetvenlige bodystockings og dragter til jer på kollagen ovenover. Jeg skal helt sikkert have klikket mig en enkelt eller to hjem selv.

My friends, dates and readers, all know how much I love underwear, body stockings and sleeping teddies in particular. They are amazing to wear and really sexy if you ask me. I think my collection is up to 20 bodies now, and I have no intention to stop now. Fuck winter and snow, as long as I have sexy laces on my body, right ? On the collage I gathered 16 beautiful and budget friendly body stockings and sleeping teddies. 

Ikke-navngivet-2

16 kommentarer

 • R

  Challenge: kan du ikke finde nogen der er pæne til enø større barm der kræver støtte ? Synes jeg er svært at finde og ville vældig gerne finde en. De er så fine dem du har fundet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Ouh den er svær. Jeg render ikke selv rundt med den største barm, så jeg er slet ikke vant til at kigge efter det. MEN challenge accepted, og jeg vil holde øje med undertøj/bodystockings til større barm med støtte :)!! Det lover jeg.

   og tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • R

   Looking forward 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma M

  Åhh!!! Jeg elsker dine indlæg om lingerie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker ligesom dig undertøj og dragter mm. Så tak for disse links 😉
  Må man spørge hvordan, hvordan du har lavet denne fine collage?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   jaaa undertøj er det bedste <3 Glad for du kan bruge det, det tager lang tid at lave disse 🙂

   Jeg bruger photoshop til mine collager.. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for svar! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunilla

  Åh, jeg bliver da næsten helt lige så fascineret af body’er som du er, med denne fine collage!
  Kan desværre bare ikke åbne dine links…
  /Gunilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   du kan ikke åbne mine links? Hvilket et af dem? jeg kan nemlig selv åbne dem allesammen, og jeg har ikke gjort noget forkert 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg kan ikke åbne et eneste af dine links..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Ej hvor irriterende? Jeg kan åbne dem allesammen. Jeg har skrevet til Bloggers Delight og spurgt om de kan hjælpe, jeg kan ikke selv finde løsningen. Tak for kommentar

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Så skulle de allesammen virke igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Så skulle de allesammen virke igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kam du evt lave et indlæg om selvsamme emne, blot med både bodies, undertøjssæt i douce farver og mønstre?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seven # 2