.

Saturday Outfit Details

IMG_7387IMG_4625IMG_9423IMG_5368IMG_9591

Bra here    |    Watch here    |    Shirt here    |    Hermès Bracelet here

Godmorgen. Det er nok de færreste af jer der er oppe på denne tid på en lørdag. Enten ligger i og putter i sengen og nyder at kunne sove længe, men man af jer har sikkert også tømmermænd. Selv har jeg været vågen siden kl. 7, så nu kan jeg mærke jeg godt lige kunne lukke øjnene en lille time mere. Det er så skønt med ferie og weekend. Man kommer bare helt helt ned i gear, men nu kan jeg mærke jeg også glæder mig til at komme igang med hverdagen igen faktisk. Jeg håber I får en fantastisk weekend!

I hope you’ll have an amazing weekend. I’ve been up early, so I think I’m gonna take a small nap now. Mmmh how I love weekends !

Ikke-navngivet-2

10 kommentarer

 • ELSKER de blonde-bh’er uden bøjle. De er både behagelige og super flotte! Det bliver bare ikke bedre 😉
  – Marie // http://www.lilleogvaagen.marielouiseotto.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hvordan er størrelsen på den flotte bh?
  Det er lige sådan en jeg mangler, men er bange for om den kan holde mine bryster 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Den hedder S/M 🙂 Og kan passes af begge. Findes også i M/L og L/XL 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Jeg prøver lige igen, da jeg ikke fik held med sidste gang jeg spurgte :p
  Hvilken app bruger du til at redigere dine skønne billeder? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Hej du. Tak 🙂 Jeg bruger lidt forskelligt. Disse billeder er taget med min iPhone, så ikke det vilde. Har brugt en app der hedder Afterlight til at redigere disse. Bare et filter og lidt skarphed er hvad der er brugt her. På min computer bruger jeg Picasa til at beskære og lysne/lægge skygge osv 🙂 Det er ikke noget særligt, men det er hvad jeg bruger 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • E

   Tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingen tømmermænd her… men det armbånd måtte nu godt sidde på mit håndled også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Det er nu meget rart ikke at have tømmermænd 🙂 Og ja, armbåndet er jeg meget meget glad for !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninette

  Jeg stod også op kl 7, men fortrød det kl 9 så jeg tog en lille lur igen, det er så dejligt når man har tid til det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Ja det er helt fantastisk, jeg er vild med det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

.