Guys in Stripes

Tattoos

tattoo

Pictures Pinterest

De af jer der har fulgt med på bloggen længe ved, at jeg er gået igennem et forløb hvor jeg fik fjernet to tatoveringer med laser (læs om det her hvis det skulle være relevant). Det var et langt og dyrt forløb, og desuden ikke den dejligste følelse, og i lang tid efter har jeg været overbevist om jeg aldrig skal have flere tatoveringer (jeg har en enkelt lille stjerne på mit ene håndled som jeg er meget glad for). Men her det sidste stykke tid har jeg alligevel haft lyst til at få lavet en tatovering. En lille en. Og den skal være velovervejet. Jeg går lidt for tiden og leger lidt med tanken om en hvid tatovering, men kan ikke finde ud af om det er åndssvagt? Jeg har et par ideer, men ingen af dem er jeg helt 100% sikker på endnu til at få det gjort. Og fra nu af skal jeg ikke ud i flere spontane tatoveringsture, det fungerer for mange, men jeg vil ikke igen. Hvordan har I det med tatoveringer?

If you have been following my blog for a while, you know I have had to tattoos removed with laser (read about it here if you want). After the expensive, painful and very long treatments, I swore I would never get another tattoo in my life (I have a little star on my left wrist, but I love it, and its my only one) but this last period of time I have had my doubts, and I am considering getting another tattoo. I have a few ideas, but I want to be 100% sure before I do anything – no more laser treatments for me. 

Ikke-navngivet-2

25 kommentarer

 • RenLow

  Jeg har det øv med tatoveringer. Det kan se meget godt ud men jeg ville blive irriteret over at skulle kige på det mere end 10 sekunder.
  Neden under kunne være noget hud jeg evt havde lyst til at berøre og det ville i rettere mig grænseløst at blive forstyrret visuelt af en eller anden for mig ligegyldig tegning. Mit fokus ville konstant blive forstyrret, og sådan har jeg det hver gang jeg ser en tatovering, jeg glemmer og se på mennesket.
  Sko, tøj, makeup, hår, lingerie, smykker..det kan alt sammen ændres, skiftes ud tages af og på.
  Øv øv og 3 gange øv til tatoveringer specielt på kvinder og piger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ml

  Jeg er faktisk lidt ambivalent omkring det – og jeg har selv fire. Jeg fortryder dem ikke, det er ikke det, men jeg synes bare alle har tatoveringer nu – er ikke så vild med, når alle er ‘ens’. Men det gode med tatoveringer er, at de netop kan være så individuelle som vi alle er.
  Man skal være 100% sikker i, hvad man vil få lavet, ellers skal man holde sig væk, for man kommer at fortryde det ellers. Jeg har sagt efter hver tatovering, at dét er den sidste, men så går der nogle år og så har jeg lyst igen:) de fire jeg har har jeg fået på otte år:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Ja det er jeg meget enig i, både det med man skal være sikker, men også at selvom mange er ‘ens’ så er de jo stadig helt ens egne alligevel 🙂 Mange tillægger dem jo en betydning, og vi får dem alle lavet i helt unikke øjeblikke af vores liv som, uanset hvad, aldrig vil være som de andres 🙂

   Og så er der jo også noget om det der med, at når man først er gået igang, så kan man ikke stoppe igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kunne også rigtig godt tænke mig en hvid tatovering men har læst at man skal finde en der “har prøvet det før” da det er svære at få et ordenligt resultat med hvid ink end sort – så ved ikke om jeg tør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Nogle af de herinde der har prøvet det eller har venner der har, siger de bliver gule/brune :/ det er jo ikke så fedt.!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, at tatoveringer kan være utroligt smukke, og faktisk har jeg en tid ved tatovøren på lørdag – min første – så jeg er positivt stemt overfor tatoveringer. Min er meget velovervejet, og i betragtningen af, at du har fået fjernet tidligere tatoveringer, så kan jeg godt forstå, at du ikke vil ud i nogen spontane ture. Men jeg synes at det er nogle gode idéer – jeg er også selv vild med idéen om en lille diskret én. Det skal nok blive rigtig godt! 🙂

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er bare at spænde hjelmen og få en ny fed tattoo som du elsker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg kender en der fik en hvid tatovering. Den var rigtig smuk. Men efter noget til blev den brun. Tror du skal være opmærksom på at noget lignende kan ske.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   jamen jeg er faktisk allerede gået væk fra hvid. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Chr

  Jeg har 9..
  Alle-pånær den ved benene, har en betydning.
  Jeg “fortryder” kun 1- den har jeg med 2 veninder. Well det er kun motivet, der er noget i vejen med..
  Alle de andre er velovervejet.
  Jeg har bla Horus øje, 2 cirkler ved skuldren, et kors, 3 cirkler der går rundt om armen, den ved benene er lige steger der går fra anklen og stopper under ballen (Hej sexy legs og aldrig mere strømpebukser!) et ankh plus det løse..
  De fleste kan dækkes, hvis dette kræves..
  Men endelig.. Overvej og giv det 1/2 år..
  P.s tak for en dejlig blog..
  P.p.s fik aldrig fanget hvilken kjole du endte med? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Det lyder da alligevel meget godt, altså at have 9 hvor kun én af dem er lidt.. maaah 🙂
   Selv tak 🙂 .. og jeg har endnu ikke besluttet mig for kjole.. ahhhrrrg 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, sikke nogle fine inspirationsbilleder! Det kribler helt i mig for at gå på jagt efter motiver, tænke og tænke for til sidst at gå hen og mærke nålens spænding i både hud og sind mens kroppen forandres for altid. Jeg er personligt fan af tatoveringer såfremt de klæder den person de sidder på og fortæller en historie. Det er meget individuelt hvor på kroppen og hvilke motiver der lige giver mening for den enkelte, og fortrydelsens bitterhed er klart en faktor man altid bør overveje. Den sidder også i mig hver gang jeg overvejer nummer 4 – vent nu lidt, jeg er stadig ung og jeg kender jo ikke mine præferencer om 10 år.. Meeen.. det er bare så pisse flot at udtrykke sig på den måde synes jeg!

  Nu har du fået fjernet dine gamle tatoveringer og du kender om nogen hvad omkostningerne ved en fortydelse kan være. Derfor er du (i mine øjne) om nogen også klar på hvad du går ind til hvis du vælger at få lavet endnu en. Du er jo et helt andet sted i livet denne gang og vil helt sikkert vælge nogle motiver der klæder dig, din krop og dit sind langt bedre denne gang på baggrund af din erfaring 🙂

  Anna – wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Hej Anna

   ja det er lige præcis det, nogengange kan hele processen med at finde en ny, overveje sted og sådan, være mindst ligeså fedt som rent faktisk at have den 🙂 Og ja, jeg ved lige præcis hvad jeg går ind til, og jeg kan sige at denne gang, der bliver den velovervejet så den passer både krop og sind 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Jeg ELSKER tatoveringer!! Jeg har selv to, som begge er nogle jeg har overvejet længe – og har tanker om flere (det er mine forældre dog ikke helt enige i. Haha).
  Derudover synes jeg også, at mænd med tatoveringer simpelthen er noget af det aller pæneste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Uh ja mænd med tattoos, det er reeeeeet flot 🙂 og haha, jeg kender det med forældres mening til det ;)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Uha, tatoveringer. Jeg er kæmpe fan. Jeg har selv fem, hvoraf den største vel er på størrelse med bunden af et krus. Jeg knus-elsker hver og en. Nogle af dem synes jeg måske er helt lidt ærgerligt eller sidder 2mm forkert, men de har alle sammen enorme betydninger for mig, også selvom nogle af dem har været totalt spontane.
  Det eneste jeg synes er rigtig nederen ved mine tatoveringer er næsten, at fordi de har SÅ personlige betydninger, så er det bare så enormt træls, at folk hele tiden spørger ind til hvad de betyder og ikke forstår, når man ikke gider snakke om det. Jeg har for eksempel fået lavet en pil, for at minde mig om, at når livet trækker mig tilbage er det fordi det er ved at skyde mig ud i noget nyt og bedre. Når jeg fortæller folk hvad den betyder, rynker de tit lidt på næsen og synes det er lidt prætentiøst, men indenfor de sidste tre år, er jeg blevet voldtaget to gange, været ved at blive slået ihjel af min bror og det alt sammen oveni en ordentlig omgang depression og angst, så jeg følte sgu, at den tatovering betød noget for mig. Og så må man jo egentlig bare komme sig over, at andre mennesker, absolut skal være nogle røvhuller omkring det. :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Tak for din kommentar. Jeg har i tankerne selv at få en pil, netop af samme mening, jeg synes bestemt det er en rigtig god idé og betydning.Og puha sikke da en forfærdelig periode i dit liv 🙁 Jeg ved slet ikke om jeg rummer ord nok i dette lille kommentarfelt til at kommentere på det 🙁 Det gør mig ondt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Bare husk, at hvide tatoveringer efter meget kort til bliver temmelig gule!:-(
  Har 4. 2 ankere, et hjerte med et c i på røven og en flot farvetatovering af en solnedgang over hav, hvor de alle er højst 2 år gamle. Fortrød 2 af dem efter kort tid………..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   ej tak fordi du siger det.. det vidste jeg slet ikke. Tror nu heller aldrig jeg ville få en hvid 🙂

   Ja det kender jeg, de to jeg fik fjernet fortrød jeg nærmest lige efter de var lavet :/!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg har én og den betyder alt for mig. Den er meget velovervejet og der gik næsten 2 år fra idé til handling.

  Jeg kunne ikke umiddelbart finde på at få en mere. Har tit overvejet det, da jeg hele tiden finder “flotte motiver”, men jeg ved at det vil blive halvhjertet (desværre) – og at jeg derfor vil fortryde det senere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Det er en fin måde at se det på, det SKAL nemlig være helhjertet, i hvertfald hvis man ikke vil ende som mig, i stolen med laserstråler på dem fordi man simpelthen ikke kan holde dem ud :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ni, og selvom jeg nok ville have placeret nogle af dem anderledes, eller lavet dem lidt anderledes, set i bakspejlet, så er jeg glad for hver og en – selv den grimme skrift på ryggen. De har alle betydning, og jeg føler de giver mig styrke. Jeg er desuden langt fra færdig med at få tatoveringer. Jeg har lavet et indlæg om mine tatoveringer her: http://www.bestofcilchen.wordpress.com/tatoveringer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Det er fedt at have det sådan – at man holder af dem allesammen, selvom de ikke er de flotteste man har 🙂 Tak for din kommentar, jeg har kigget på dem, du har mange fine 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at det er fedt at folk får lavet spontane tattoos, hvis de selv er glade for dem. Bare man har det godt med det man gør, så dømmer jeg ikke nogen. Men jeg ville aldrig selv få en, uden der var symbolik og mening bag. Jeg har mange betydninger i den jeg har lavet. Jeg synes det fedeste er, når man selv laver den, eller får en du kender til det. Det er fedt med noget unikt, og som du måske bedre kan holde ud, når du ikke ser 1000 andre med det samme?
  Find noget der betyder noget for dig at se på.

  Se min her: http://motto.marielouiseotto.dk/?p=173
  – M. Otto

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Ja jeg er enig, har heller ingen problemer med spontane tatoveringer, men jeg har bare erfaret det ikke fungerer for mig. Din ser fin ud :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guys in Stripes