Tattoos

Workout tip

sport

 

1. 299 dkk here      2. 399 dkk here      3. 249 dkk here      4. 800 dkk 599 dkk here

Jeg ville lige dele dette tip med jer. Jeg var inde på Magasins hjemmeside og så dette fine fine leopard træningssæt. Jeg skal selv have det, det er perfekt nedtonet uden at være sort og ‘kedeligt’ som alt det andet jeg har. Jeg synes i hvertfald det er rigtig fint, det fås fra str. xs-xl og jeg forestiller mig det sælger hurtigt, så jeg ville lige smide tippet videre til jer søde læsere. God dag.

I wanted to tip you guys about this cute leopard workout clothing. 

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tattoos