En tur i skoven

Cool Earbuds

Skærmbillede 2014-11-24 kl. 22.35.46

Buy here

Jeg faldt lige over disse mega fede høretelefoner og ville lige smide dem på bloggen med et link. De er virkelig billige og jeg kunne godt finde på at købe dem. Det er selvfølgelig svært med kvaliteten, når de ikke er så dyre, men nu må vi se, man kan jo blive positivt overrasket – fede er de i hvertfald.

I just found these earbuds online and wanted to link to them here. They are really cool and really cheap as well. I think I’ll buy them, but when the price is so low, its hard to know if the quality is low as well, but we’ll see. At least they are really cool looking.

Ikke-navngivet-2

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur i skoven