matchy matchy

Året der gik på Mi Confesión

Ja altså nu er året jo ikke gået helt endnu. Men det er det lige om lidt, og derfor synes jeg godt jeg kunne tage hul på et ‘året der gik’ herinde. Jeg har derfor samlet de 10 mest populære indlæg for 2014, måske noget af det er værd at genlæse? Her er de i hvertfald. I skal blot klikke på overskriften for at læse indlægget.

1. Vil du ikke nok reparere mit knuste hjerte?

Desktop112
På førstepladsen ligger dette indlæg. Et indlæg der handler om at håndtere afvisninger og finde ud af hvem det i virkeligheden er der skal reparere ens knuste hjerte.

2. Bonjour from Paris

Desktop86

I foråret var jeg i Paris med min skønne veninde Stine. En tur jeg havde vundet fordi alle jer skønne læsere, havde stemt på mig i en Louis Nielsen brille konkurrence. Dette indlæg er et hej fra Paris samt billeder fra vores tur.

3. Tilbage og Tanker

Desktop87På 3. pladsen ligger dette indlæg med billeder fra min tur til Paris samt tur til Tyrkiet lige efter. Det indeholder tanker jeg gjorde mig mens jeg lå i solen, omkring min blog og min situation.

4. Fy for fanden Fitness World

IMG_0394på 4. pladsen ligger indlægget jeg skrev om Fitness World. Det blev delt over 30 gange, og jeg er ret sikker på at budskabet nåede ud. Jeg brokkede mig over rengøringen i den Fitness World hvor jeg træner, og det fik altså jer læsere til tastaturet hvor I både gav mig ret, men også fortalte at sådan ser der ikke ud i jeres center. Det blev til en fin debat.

5. Instagram #23

Desktop92Indlægget her er et instagram indlæg med lidt ord om hvad jeg lavede over sommeren.

6. Om en eksamen

Indlægget her havde intet billede, men var et langt indlæg om en mundtlig eksamen jeg skulle op til dagen efter. Det handler om hvordan jeg ikke kunne få læst ordentligt og min frygt for at jeg ikke ville bestå den. Jeg fulgte aldrig indlægget op med et nyt indlæg – hvilket blev kritiseret meget, men jeg besvarede jeres kommentarer når I spurgte hvordan det var gået. Jeg siger det lige her igen – jeg bestod desværre ikke, men som skrevet i indlægget var jeg også ret sikker på det ville gå sådan. I kan læse hele indlægget ved at klikke på overskiften.

7. Om lidt

IMG_1306På 7. pladsen ligger dette outfit indlæg som jeg skrev et par dage inden jeg rejste til Paris.

8. Wind

IMG_9565

På 8. pladsen ligger dette outfitindlæg hvor jeg bl.a også skriver om, hvor svært det er at læse til eksamen i en hård tid.

9. Er jeg så voksen nu?

Transfers2

I dette indlæg skriver jeg om at jeg skal til at starte i fuldtidspraktik (tænk at jeg er færdig lige om lidt med det, hold nu op tiden går hurtigt). Jeg har købt mig en ny blazer, og snakker generelt lidt om hvordan det er at føle sig voksen.

10. From the underwear addictunderwearOg sidst men ikke mindst, sniger dette undertøjsindlæg sig ind på en 10. plads. Jeg har lavet rigtig mange undertøjsindlæg gennem Mi Confesións levetid, det er ret vildt. Dette indlæg er med links til undertøjet på ovenstående kollage samt lidt snak om hvad min uge havde budt på.

Det var de 10 mest populære indlæg for år 2014. Det er ret sjovt at se hvor stor forskel der er i temaerne. Der er noget outfitindlæg, nogle dybe personlige indlæg, lidt tips til tøj – indlæg og selvfølgelig også noget brok. Men det er måske i virkeligheden det jeg er så glad for ved min blog, at det er en blanding af det hele, og at det er noget forskelligt I kommer herind for. Dog glæder jeg mig til at afsløre nogle nye tiltag som starter fra Januar 2015 og som jeg tror I vil kunne lide.

Selvom året endnu ikke er helt slut, vil jeg benytte lejligheden til endnu engang at takke jer for at komme herinde. I gør det sjovt at blogge herinde, og jeg glæder mig til at starte 2015 rigtig dejligt ud med jer. Og mon ikke der kommer en lille nytårskonkurrence også 🙂 Det tror jeg nok der gør.

Tusind virtuelle julekys til jer allesammen.

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

matchy matchy