Nelly julekalender - låge 24

Film på Mi Confesión

Kan I huske dengang jeg lavede årstidsfilm? Eller faktisk lavede jeg bare mange stemningsfilm generelt som jeg viste her. Jeg savner lidt at lave film, og jeg tænker at det er en af de ting jeg skal lave noget mere af i år 2015, altså hvis det er interessant at se? Herunder har jeg samlet de mest sete og kommenterede film gennem Mi Confesións levetid. Det er et både trist, sjovt, sørgeligt og dejligt gensyn med de mest sete film 🙂 og nu kan I se dem igen.

Kinasang

En læser udfordrede mig til at synge en sang på kinesisk, undertekste den og vise den her på bloggen. And so I did.

I was here

En video jeg lavede med klip fra min barndom, min kærestesorg, og nogle rejser. Den samlede de følelser der havde fyldt så meget i mig i et halvt år, og endte med at blive den mest sete og kommenterede på bloggen.

Min første videoblog

Bloggens allerførste videoblog. Det blev en sammenklipning af en videoblog jeg forsøgte at lave som gik helt galt. Primært pga min åndssvage kat, haha. Hold nu op det er længe siden, men I tog så fint imod den, og jeg fik flere hundrede kommentarer.

No one’s gonna love you

En animationsfilm jeg lavede sammen med min ekskæreste P. Vi brugte lang tid på den og vi hyggede os virkelig. Jeg synes filmen blev så fin så fin, og den betyder rigtig meget for mig, af flere grunde.

Kinafilm 1

Den første film fra mit Kinaophold

Kinafilm 2

Nr. to film fra mit Kinaophold

Ikke-navngivet-2

7 kommentarer

 • Anna

  Hej Line Sofie!

  I was here er virkelig en rørende video, men har faktisk et lidt kedeligt spørgsmål; i den video er der et klip hvor der bliver sendt en papirslanterne afsted – hvor kan man få fat i sådan nogle??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Først og fremmest vil jeg sige, at jeg ELSKER dine videoer! De er virkelig fantastiske. Specielt “I Was Here”

  Må jeg være lidt kedelig og spørge, hvilke kamera du bruger? Samt hvilket redigeringsprogram du bruger ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg har fulgt med sådan ca altid, og får stadig gåsehud og ondt i hjertet af “I was here” videoen. Så sindssygt smuk og rørende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det er nogle fantastiske film og jeg kan huske hver og én.
  Du er en skøn og kreativ sjæl, det er virkelig smukt 🙂
  Og så er du lidt den veninde, man ville ønske at man havde og jeg nyder at følge med her 🙂

  Godt nytår!

  Knus fra mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   tusind tak for din søde kommentar Stine <3 <3

   godt nytår! knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene

  Jeg eeeelsker dine videoer!! Lav flere flere flere! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly julekalender - låge 24