Brok

it’s ordered

image4xxl

Top  Baum und Pferdgarten here     |     Pants  Baum und Pferdgarten here

Okay hvor smukt er det her sæt lige? Jeg forelskede mig fra første gang jeg kastede øjnene på det. Og det var konstant udsolgt i min str. Jeg har tjekket det hver dag, og endelig er det blevet mit. Jeg glæder mig helt sindssygt til det kommer, jeg synes simpelthen det er så flot med den mørkeblå farve og de fine fjer. Det kilder helt i maven ved tanken om at tage sættet på.

Nu hvor jeg har jer, vil jeg lige takke for den enorme støtte og flotte respons på mit indlæg igår. Tusind tusind tak fordi I følger med, I er altså verdens bedste læsere, det er jo det jeg altid har sagt. Så endnu engang, af hjertet tak!

I just purchased this amazing co-ord. I am completely in love with the navy blue and the feather print. I can’t wait to get it!

Ikke-navngivet-2

8 kommentarer

 • Lisette

  Et gammelt indlæg, men skriver alligevel. Jeg leder og leder efter denne skønne bluse fra Baum und Pferdgarden, uden held. Den er ikke til at opdrive nogen steder… Suk
  Hvis du stadig har den og overvejer at sælge vil jeg meget gerne købe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Har sættet bare med lange ærmer. Du kan godt glæde dig, det er så smukt! Bor nærmest i det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nat

  Lige et helt andet spørgsmål 😀 kan se på dine gamle bolig billeder at du havde en seng med sengegærde/gavl – kunne du finde på at få det igen, eller blev man træt af at der var en gavl nederst for fodenden? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena

  Hvor er det fint! Det må du gerne tage nogle billeder iført og sig endelig til hvis du en dag vil sælge det 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er super fint og hvor dejligt at det endelig lykkedes så 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Skriver

  Jo, det er virkelig smukt det sæt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   jeg forelskede mig også PLADASK 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brok