Året der gik på Mi Confesión

Nelly julekalender – låge 24

Skærmbillede 2014-12-24 kl. 08.53.27

Låge nummer 24

Godmorgen allesammen og glædelig jul. Jeg skal jo som sagt åbne låge 24 i Nellys julekalender, så det er jo i dag. I dag får I 50% på udvalgte sko og der er nogle lækre imellem skulle jeg hilse at sige. Så det er i dag I skal bestille hvis I skal have nytårsstiletten hjem til 50%. Der er også nogle lækre lækre støvler, men tag et kig her for at se hele udvalget. Tilbuddet gælder til i aften kl. 23.59.

Derudover håber jeg at I får en fantastisk dag. Jeg glæder mig allemest til at se min familie og til at spise brune kartofler.

Rigtig god jul herfra.

Nelly Christmas calendar number 24 offers 50% on selected shoes at Nelly. Take a look here.

sponsoreret

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik på Mi Confesión