Film på Mi Confesión

Ono

Collager8 TemporaryItems5

 

Det er ikke så tit jeg laver indlæg om Ono, min kat. Det skyldes flere ting. Men mest af alt er jeg hende der selv springer indlæg over om folks kæledyr, det siger mig ganske enkelt ingenting. Dog er I flere herinde, der har efterspurgt lidt mere Ono. Så det skal I få. Han fylder en del, specielt på min instagram. Jeg laver her nogle facts om Ono som I ikke vidste, og håber at alle jer der har ventet på et lille misseindlæg nu bliver glade

Jeg købte Ono for 700 kr. Han var den sidste tilbage i kuldet, ingen ville have ham. Hun fortalte mig at nu var han blevet så gammel at hans mor heller ikke gad ham længere. Så måtte jeg jo gøre noget ved det:)

Ono er en blanding af Hellig Birma og noget almindelig huskat. Det fik vi at vide. Dog er det ret tydeligt at der er noget siameser i ham også. Han er ikke ligeså spidshovedet og korthåret som en siameser, ej heller er han så langhåret og fladhovedet som en Hellig Birma. Han må derfor være lidt en blanding af det hele. Det er mit gæt.

Ono vejer lige knap 3 kilo, han er en lille kat.

Jeg har aldrig fortalt dette her på bloggen, men jeg er sikker på Ono har brugt 8 ud af sine 9 liv. Da jeg boede med min ekskæreste P, faldt han ud af vores vindue fra 3. sal. Det er det værste jeg nogensinde har oplevet, og siden har jeg været panisk med vinduer. I hvert rum af min lejlighed er der et vindue med hønsenet for så han ikke kan falde ud. Vinduet han faldt ud af var lukket, men blæst i ved en fejl og sad ikke på hasper, så vi vidste ikke det var åbent. Jeg sad i sofaen og Ono lå på en pude ved vores radiator og sov. Pludselig flyver en stor fugl forbi vinduet og Ono springer op på vinduet som åbner da haspen ikke var på. Jeg ser ham kæmpe men han ender med at falde ud. Jeg skreg. Der gik total panik i mig og jeg gik rundt og græd lidt i lejligheden, frem og tilbage fra rum til rum. Til sidst gik jeg rystende hen og kiggede ud af vinduet. Han var ikke til at se. Jeg råbte så med min rystende grædende stemme ‘Onoooo’ og jeg hørte et mjaaaav nede fra gården. Jeg hoppede i gummistøvlerne og løb så hurtigt jeg kunne ned af trapperne. Jeg havde kun undertøj og gummistøvler på. Det var frost udenfor. Så samlede jeg ham op og løb op i lejligheden. Jeg mærkede på hele hans krop og der var intet at mærke. Han gik så op i kattebakken og lagde verdens største lort (han var nok også blevet lidt forskrækket). Der skete intet med ham. Andet end chokket (som for mig varede det meste af det næste år, shit jeg havde det skidt). Ikke så meget som en knækket negl, lidt blodnæse eller ømme poter. Nej nej. For en sikkerheds skyld havde vi ham hos dyrlægen som tjekkede alt igennem. Han var god som ny. Og jeg er overbevist om at han brugte næsten alle sine liv på det fald.

Ono er 6 år gammel.

Da vi fik Ono lå han gemt i en skuffe i 6 dage. Han rystede, ville ikke spise eller drikke. Jeg blev så irriteret at jeg nåede at sætte ham til salg. Sådan en kat kunne jeg jo ikke have, jeg troede sgu da han ville dø. Da der så var en mand der ringede og fortalte hvordan han gerne ville bruge Ono til at parre sine hunkatte og efterfølgende talte i 25 minutter om katte og parring, fjernede jeg annoncen og kort efter havde Ono og jeg vores første lille leg sammen.

Ono er sindssygt kælen og sindssygt legesyg.

Ono sover som et menneske med mig. Med kroppen under dynen og hovedet udenfor. Han sover hele natten, så jeg har ingen problemer med min nattesøvn.

Ono elsker at lege ‘hent pinden/snoren’ som hunde gør det. Jeg kaster, han henter og aflevere igen. Super dejlig leg når man har travlt med noget andet.

Navnet Ono blev besluttet efter en konkurrence her på bloggen hvor I skulle foreslå navne. Den der fandt på navnet vi ville vælge, vandt en lille ting. Der blev foreslået Yoko Ono, så vi besluttede os for at Ono var perfekt til vores lille blåøjede kat.

Ono har aldrig fejlet noget og han har næsten kun kostet mig kattemad og kattegrus.

Ono er pissegrineren. Min roomie og jeg har mange grineflip om ugen over ham. Han er simpelthen en sjov kat altså.

Kasser er det bedste Ono ved. Lidt faste poser kan også gå. Når jeg får pakker så står han som en vild tiger og venter på at hoppe i kassen. Han leger, sover og æder helst i en kasse. Jeg har derfor nu fast en kasse stående ved min radiator som er hans lille hjem. Der er dejligt varmt at sove, skønt at kradse og perfekt at lege.

Det var vidst det der var at sige om Ono for nu. Hvis I vil se billeder eller film af ham jævnligt, for et lille Ono-fix så følg min instagram (linesofiegyldholm) eller min facebookside her hvor der ofte lægges små videoklip af ham ud. I kan også klikke på kategorien ‘Ono’ og se alle de indlæg på bloggen jeg har lavet med ham. Hav en dejlig dag.

Ikke-navngivet-2

11 kommentarer

 • Maria

  Ono er så sød! Det var faktisk mig, der i sin tid foreslog yoko ono – men neglelakkene fandt aldrig vej til min adresse! Det gør nu ikke noget, for har nydt at følge med herinde og høre om hvordan du er blevet glad for ham – og samtidig kunne have det lidt sjovt, over at det var mit forslag, der endte med at blive hans navn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Ej hvor sjovt, men fuck hvor irriterende med neglelakkene ? hmmmm…

   ja det var dit der endte med at blive den skide kats navn 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et fint indlæg 🙂 Han er bare så fin ham Ono. Vi overvejer selv at anskaffe os en kat, så jeg vil rigtig gerne høre lidt om dine erfaringer med at have kat i en lejlighed? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt sikker på, at dén kat har humor! Så dejlige billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han er sød. Hyggeligt indlæg.

  Håber du havde et godt nytår. Sidder og plejer mine tømmermænd med en omgang tiramisu fra min blog:

  http://majahoejgaard.blogspot.dk/2014/12/k-g-e-tiramisu.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Er Ono blevet kastreret? I så fald: Hvor gammel var han, og har han ændret meget adfærd af det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Ja det er han. Han var omkring 2 år vil jeg tro – uden at være helt sikkert. Han var begyndt at skrige højt/mjawe højt inden vi gjorde det, og så stank hans tis 🙁 føj. Men jeg har intet mærket anderledes ellers.. han er sød og rolig, og lugter nu ikke længere, eller skriger hver aften 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • K

   Tak for svaret! Jeg har også en lille hankat, som skal kastreres på et tidspunkt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Skønt indlæg om alt for dejlige Ono <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle H.

  Jeg er hamrende allergisk for katte, og kan normalt slet ikke lide dem. Men Ono er altså alt for dejlig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Nuåhr! Søde Ono!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Film på Mi Confesión