At fylde år

outfit og min lørdag

IMG_9116IMG_9121 IMG_9122 IMG_9120 IMG_9119Turtleneck blouse ASOS  |  Sweatshirt H&M  |  Coat Zara (similar here)  |  Watch Marc Jacobs (Sponsored by Uniwatches)  |  Boots  ASOS

I lørdags havde jeg overnattet hos en ven på Amager, og da jeg stod og skulle tage metroen hjem, fik jeg lige tanken at besøge min kære lillebror, som bor på Amager. Heldigvis havde han lyst og var hjemme, så hvad der skulle være en kop kaffe og hygge lidt, blev til at vi hang ud sammen hele dagen. Det var så hyggeligt.

Vi kørte lidt rundt, og 10 minutter inden det blev mørkt fik jeg ham lige til at forevige mit outfit. Jeg prøver at variere det lidt mere herinde på bloggen så der er lidt for enhver smag, både outfit, tips og personlige indlæg. Men det der med outfitbilleder er ikke altid så nemt, for når man arbejder hele dagen indtil det er mørkt og man i øvrigt ikke har så mange til at tage billeder af en, så ender det oftest med jeg ikke gør det. Så det bliver weekendprojekter i stedet.

Efter vi havde taget billeder handlede vi ind til at lave club sandwich, og så tog vi hjem og lavede de bedste sandwich, drak en masse lækre drikkevarer og så film i hans hjemmebiograf, jeg elsker det. Jeg havde den bedste lørdag, den var helt spontan, men præcis hvad jeg havde lyst til og brug for.

Nu er det atter mandag og tilbage på arbejde. Jeg håber I havde en dejlig weekend.

Indlægget er sponsoreret af uniwatches men 100% udtryk for min egen meningIkke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At fylde år