Just do it

10 facts om mig, der gør mig lidt flov over mig selv

Skærmbillede 2015-01-26 kl. 14.10.57

Der er mange bloggere for tiden, som skriver 10 facts om dem selv. Det har jeg vist også gjort et par gange igennem årene på bloggen, og jeg elsker at læse andres. Jeg tænkte at lave et lidt anderledes facts indlæg, for kender I ikke de der vaner man har, som man faktisk ikke selv helt forstår? Jeg har samlet lidt og skrevet dem ned, der er virkelig nogle latterlige imellem, men også nogle som faktisk er lidt triste, og som jeg virkelig skal arbejde på.

1. Hvis jeg en sjælden gang imellem bestiller mad fra Just-Eat, så har jeg sådan en total latterlig vane med at ‘spille syg’ når de kommer med maden. Og efter jeg har fået det (en overleveringsseance der tager maks 2 sekunder) lukker jeg døren bag mig og tænker ‘wtf Line’. Jeg kniber øjnene lidt sammen og hoster sådan lidt, I ved, ser total svag ud, mens jeg tager imod maden og siger ‘taaaaak’ med en svag stemme. Måske er det noget med jeg tænker, at de så ikke dømmer mig fordi jeg har bestilt en ret mad, som de meget tydeligt kan se er til én person? Men hvad fanden? Jeg kan da være ligeglad med hvad de tænker? Og jeg er pretty sure at de også er fucking ligeglade.

2. Jeg har en eller anden vanvittig frygt for, at folk tager ting fra mine lommer. Det er jo fint nok at passe på, men det er sådan, at hvis jeg sidder i et tog helt alene og falder lidt i søvn, så forestiller jeg mig hvordan en masse hænder dykker ned i mine lommer, og jeg må lige åbne øjnene og se der ingen er, hvorefter jeg selv putter hænderne i lommen for at beskytte mine ting.

3. Hvis jeg handler ind, og det kun er til en tømmermændsdag (chokolade, sodavand, brød, chips osv.) så kan jeg ikke lide at det eneste der er på mit bånd er usunde varer. Jeg køber derfor som regel også noget frugt, wc-papir og andet man kan bruge for at dække det lidt. Igen, noget med at folk dømmer?

4. Jeg kan ikke forlade mit hjem uden at rede seng. Og jeg mener virkelig ikke. Det er nærmest lidt tvangsagtigt. Jeg har en eller anden ting med at jeg ikke kan ligge under dynerne i vågen tilstand når klokken passerer 11 (formiddag). Så skal sengen redes. Jeg må godt sidde i den derefter med et tæppe, men den skal være redt med sengetæppe. (Spørg lige min roomie om hun synes det er total underligt med den seng altså). Jeg har det meget sådan ‘messy bed, messy head’. Og jeg bliver deprimeret ved tanken om at skulle ligge under mine dyner en hel dag, eller at min seng ikke er redt.

5. Jeg piller i negle og neglebånd. Det er fucking ucharmerende, grimt og til tider smertefuldt. Jeg prøver virkelig at stoppe, det er altså for grimt og dumt.

6. Jeg har en underlig vane med at ‘nulre’ mine øjenvipper, når jeg har mascara på. Det sker jo bare at jeg river alt for mange af dem ud på den måde – endnu en dårlig vane jeg virkelig prøver at slippe af med.

7. Jeg er meget hård ved mig selv, enormt selvkritisk, og rigtig dårlig til at rose mig selv. Det er sgu en dårlig vane, at kigge i spejlet og kun tænke negative tanker om sig selv.

8. Jeg går fuldstændig i panik hvis det banker på min hoveddør. Jeg er helt sikker på det er en morder eller voldtægtsforbryder for ‘hvorfor har det ikke ringet på dørtelefonen først?’. Jeg henter derfor altid en tung pande eller andet ‘våben’ som jeg ligger i gangen i tilfælde af nogen skulle angribe mig. Jeg åbner døren helt forsigtigt, for at se/høre hvem det er. Det er aldrig sket at nogen har villet gøre mig noget, og jeg forstår simpelthen ikke den tanke? Når jeg har lukket døren igen, kan jeg bære den tunge pande ud i køkkenet igen mens jeg tænker ‘du er jo vanvittig, Line’.

9. Jeg har klaustrofobi, det betyder jeg er bange for at flyve, små rum og solarier, hvilket er meget normalt. Men det mest latterlige er, at jeg er bange for fremmede toiletter. Hvis de er uhyggelige. Et uhyggeligt toilet er et slidt toilet, hvor der er meget skrift på væggene f.eks., et lille ‘ensomt’ toilet (f.eks. sådan et mørkt et på et pizzaria), offentlige toiletter f.eks. dem hvor man smider en 5 kr. ind og så åbner døren automatisk, dem der står forskellige steder udenfor (jeg ville aldrig gå på sådan et, får helt ondt i maven ved tanken) og nogle af de mest uhyggelige – toiletter med automatisk træk op eller endnu værre, hvis det også kan tale eller dreje brættet. Det er seriøst scary. Jeg kan sagtens klare store toiletter hvor der er mange ved siden af hinanden (lufthavnen, fields osv – bare ikke hvis de er automatiske), men jeg tør ikke hvis der f.eks. kun er 4 ved siden af hinanden, så det ikke er vildt stort, men at der slet ikke er nogen derude andre end mig. Der er også nogle toiletter hos venner og familie jeg intet problem har med. Jeg havde min mor eller lillebror med mig på toilet i rigtig mange år, da jeg var lille, jeg kunne virkelig ikke lide det. En del af det jeg er bange for på private toiletter er også bruseren, men jeg kan ikke forklare nærmere hvad der gør at jeg tør gå på et toilet, og hvad der gør jeg slet ikke vil derud. Jeg har ofte mareridt hvor jeg er lukket inde på et toilet og bruseren så begynder med vand udover mig. Eller i en svømmehal hvor jeg glider rundt og alle bruserne tænder udover mig og jeg ikke kan flygte fra det, eller stoppe dem. Det er helt sygt, men det er virkelig en frygt for mig.

10. Jeg har trypophobia (angst for huller der danner mønster). Det er seriøst skørt. (prøv at google det og se billeder, men jeg advarer jer). Jeg har virkelig gåsehud ved at skrive det her nu. Det er først nogle år siden jeg fandt ud af der var andre med samme frygt, og at det havde et navn, men jeg har altid haft det sådan. Da jeg var lille kan jeg huske en episode, hvor jeg ikke ville i bad fordi risten med huller var pisse uhyggelig, og når vandet løber ned i den laver den jo sådan nogle små dråber. Jeg græd og ville ikke derud, og jeg kan huske min mor tænkte jeg var vanvittig. Nu forstår jeg selvfølgelig at det er frygten for de der huller. Jeg har også altid været ‘bange’ for, eller væmmedes ved gæller, striber, revner, kløfter osv. som danner mønster. Engang fik jeg kigget på noget jeg havde på mit værelse med huller, og jeg gik fuldstændig i panik og begyndte at græde og forestillede mig hele min ryg var dækket af huller (det er ikke engang et år siden). Skørt.

.. hmm har jeg brug for hjælp 😉

Ikke-navngivet-2

58 kommentarer

 • maya

  http://politiken.dk/kultur/filmogtv/tvanmeldelser/ECE2612586/reportage-serie-er-ganske-interessant-thrash-fjernsyn-men-det-lugter-faelt/

  jeg faldt netop over denne artikel med det øverste billede af skabslågerne (AD, AD, AD) og kom i tanke om, at jeg engang læste om det her på din blog… kunne selvfølgelig ikke lade være med et google det (igen) – helt frygteligt!! måske man skulle overveje noget terapi eller hypnose…. drømmer sågar om det sommetider.. brrrh…. :tired_face:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej.
  Dette er første gang jeg er inde på dig blog, og jeg googlede selvfølgelig “trypophobia”. Jeg har også altid hadet den sanex reklame men at jeg skulle finde en ny fobi idag, havde jeg ikke troet! FY FOR SATAN! Jeg tror jeg fik det googlet i 2 sekunder også måtte jeg smække skærmen i.
  Selvom denne første gang på din blog virkelig var ubehagelig og jeg nu sidder med lidt kvalme, så tror jeg alligevel at jeg vender tilbage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   haha åååhh Sofie, jeg er ked af din dumme oplevelse herinde 🙂 Men jeg lover, at ikke alle indlæg er så ubehagelige 🙂 Kom endelig igen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Bare rolig din blog er tilføjet til mine bogmærker men det første besøg har hvertfald sat sine spor 😉

   Jeg har forhørt mig i mine vennekredse (mht trypophobia), og mange af pigerne synes også at det er rædselsfuldt, mændende synes derimod ikke det er så slemt… Wtf.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Det er virkelig dagens øjenåbner. Jeg har altid troet, at jeg var sær, fordi jeg fik fysisk ubehag af bestemte huller; men det her kommentarfelt viser tydeligvis at jeg ikke er den eneste. Linoleumsgulv med stolemærker er for eksempel helt forfærdeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Shit. Jeg googlede lige trypophobia, og jeg har lyst til at kaste op udover alt. NEJ HVOR ER DET FORFÆRDELIGT %(/%T/(#€&/)(€#&(€

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Nr. 10: Har du så nogensinde bemærket Sanex-reklamen, hvor de ligner at huden åbner sig i en masse små huller, jeg kan SLET ikke klare den, og nu har jeg ligesom fundet ud af grunden!! Vi har på Gymnasiet blandt andet haft om vesikler i synapser, og der ligner det også at det åbner huden, og hver gang vi har om dem, kan jeg bare mærke gåsehuden rejse sig.. Så jeg kender det ALT for godt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Ej!! Jeg troede jeg var den eneste – jeg kender alt for godt til punkt 6,8 og 9. Punkt 9 kan måske skyldes at jeg er blevet overfaldet 2 gange inden for et år, men jeg skal nærmest ud og tjekke om døren er låst 10 gange, før jeg går i seng, og liiiige se ud af ‘spionen’ om der står en ved døren. Haha ej puha det er faktisk ikke sjovt, får helt kvalme af tanken, men alligevel må jeg også grine af mig selv, til tider 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg kender godt det med at spille syg når pizzamanden kommer…Eller tro det er en morder der banker på. Har seriøst også et våben af en art klar! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Nr. 1 er simpelthen for sjov! Kender det SÅ godt!
  Hvis jeg f.eks. en sjældent gang i mellem craver et par cheeseburgere (eller 4) kører jeg i drive in og bestiller altid TO drikkevarer så det ikke ligner jeg skal spise det hele selv. Helt åndsvagt. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Nr. 10. Trypophobia. Jep, det har jeg også, og har alti haft det. Vidste dog ikke, at der var en fobi, så pyha, jeg er ikke den eneste!! For ad for f… det er så ulækkert! Har faktisk haft denne her fobi, siden jeg var 8. Jeg var i Thailand, og jeg snorklede med min far, hvilket jeg elsker! Pludselig får jeg øje på noget koralrev, hvor der er de her små huller OVERALT! Jeg panikker fuldtændigt under vandet, og må bare op med det samme. Ad ad ad. Ved så meget, hvad du mener! Og det der med sengen? I know what you mean 😉 Min kæreste synes jeg er så latterlig, hahaha. Godt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvor er det bare spøjst! Jeg har altid haft den ubehag ved det du beskriver i nr 10 (hader bare at tænke på det nu her uden at skære ansigt), det er først i dag, at jeg rent faktisk finder ud af hvad det er og kaldes x) Hehe tak fordi jeg ikke længere føler mig mega skør og unormal 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   haha du er ikke mega skør og unormal 🙂 eller hvis du er, så er vi i hvertfald MANGE der er, som du kan se :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Nummer 3 og 8 er SÅ meget mig (og sikkert alle mulige andre også, haha. Sjovt at forestille sig andre stå parat bag døren med en stegepande, hvis man ringer på). Jeg har haft indbrud i min lejlighed for et par år siden, så siden da er nummer 8 virkelig blevet forværret! I forhold til nummer 1 gør jeg noget lignende – bare når jeg cykler/går alene om aftenen og bliver bange. Så tager jeg min telefon og “ringer” til en usynlig og altid MEGET stærk fitness-ven jeg har, haha. P.S. – du er så smuk på billedet :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   haha åhh M.. det der med at ‘ringe’ til en stærk fitness ven, jeg forstår det SÅ godt 😉 og tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan SÅ GODT være med på både nr. 2 og nr. 8. Glad for, at det ikke kun er mig 🙂

  http://majahoejgaard.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Pyhh, googlede lige trypophobia, og de billeder, hvor det er photoshoppet ind i huden på mennesker – fuck det er klamt!! Jeg er ellers ikke angst for det, men kunne da helt starte :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   haha ja det er ligefør.. det er sgu også grumt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Jeg gjorde det samme, ad ad hvor kan jeg godt forstå, at man kan blive helt angst for det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Det er simpelthen for skørt! Blade med klamme prikker, revnet jordflader osv. ADRRRRR… Jeg smed engang en buket blomster ud, fordi de grønne blade havde de klamme pletter på undersiden … Shit min hovedbund kløer lige nu …. Arrrggh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   haha shiiit mine arme er FYLDT med gåsehud :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MMM

  Super fint indlæg!!

  Jeg er mega nysgerrig vedr. punkt 10, men jeg tør simpelthen ikke at google det 😀

  Jeg har også en masse “særheder” – bl.a. har jeg det selv virkelig stramt over muskler :-/ Det er så upraktisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   haha muskler? ja det er upraktisk 🙂 Men vel ikke mere end toiletter egentlig 😉 haha jeg ville også råde dig til IKKE at google det.. det er satme klamt ;)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Lad være med at google det – SÅ klamt. Fortryder det virkelig meget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  SHIT det er vildt!! 10’eren. Jeg anede ikke, at det var en særlig fobi. Jeg oplevede det for alvor for et år siden, hvor jeg så et billede af et menneske med “mønsteret” i huden (som en slags hudsygdom). Jeg havde mareridt i flere dage, tænkte på det i timer ad gangen, måtte tjekke min egen hud ofte – og får helt høj puls af at skrive dette (især fordi jeg lige kom til at Google det). Fuck det er vildt! -også at jeg ikke er helt unormal 😀 Og OMG hvor er det helt sindssygt vammelt og skrækkeligt! :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Det er forfærdeligt.. !! Puha, og ja, vi er mange der har det sådan.. thank god, for folk har sgu kaldt mig sindssyg i mange år 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHA!
  Havde heller ikke hørt om 10’eren, men jeg har den dog ikke selv…

  Jeg har en anden med, hvis folk i film kommer til skade på den ene eller anden måde, så kan jeg mærke det på mig, samme sted… hvis de fx får jaget en kanyle ind i halsen, så sidder jeg altid og tager mig til det sted og bliver helt dårlig, haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   hha åh hvor ubehageligt 🙂 Men ja, vi har jo allesammen vores ting !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Eeeeej jeg er ikke den eneste med trypophobia! Jeg har aldrig vidst at der decideret var et navn for det?! Da jeg googlede det, så jeg så de klamme KLAMME huller som jeg altid har synes var SÅ ulækre! Flere synes det er mærkeligt, og rart at vide at jeg ikke er den eneste 🙂
  Når jeg ser alle de prikker føler jeg helt væmmelse og kan ikke lade vær, med at lave lyde fordi jeg simpelthen synes det er så klamt at kigge på

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Haha, som du kan se i kommentarfeltet er du BESTEMT ikke alene 🙂 Det er så ulækkert, og folk der ikke har det sådan, synes man er total latterlig jo 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  EEEEEEEEEEJ hvor sjovt!

  Jeg har altid følt mig sindssygt mærkelig på det punkt med hullerne. Jeg er ikke bange for det, men får det SÅ dårligt, sådan kvalme og skal kaste op og virkelig slemt fysisk ubehag. Min mor har det også, men vi har virkelig bare set os selv som mærkelige. Vi KAN virkelig ikke holde ud at kigge på det. Hvor er det sjovt, at se, at det faktisk er en angst. Jeg googlede det for 10 minutter siden sammen med min mor og billederne sidder nu fast på nethinden og giver os den ledeste kvalme. Jeg måtte lukke øjnene og lukke alle internetfaner ned, fordi jeg ikke kunne se det igen. AD!

  Jeg har også haft det rigtig meget med de Sanex reklamer hvor der står nøgne mennesker og bevæger sig. Det er SÅ ulækkert, og det er ikke nøgenheden, men de sorte huller der dannes imellem dem og bevæger sig. FØJ, har helt kuldegysninger nu. Hahaha. Tak fordi, at du gjorde mig opmærksom på, at det fandtes 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Åhhhh Nina, jeg havde faktisk skrevet om sanex reklamen med de nøgne mennesker, men slettede det så igen, da det blev et for langt punkt 🙂 men tro mig, jeg ved PRÆCIS hvad det er for en reklame du hentyder til.. FØJ!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie R

  Åhh neeeej jeg har også trypophobia, har jeg lige fundet ud af.. Hvordan mon det udtales? Måtte selvfølgelig google det og føj for den da.. Så et billede på facebook for nogle måneder siden (virus link tror jeg) og kunne simpelthen ikke glemme det klamme billede. Jeg kan også huske at jeg som barn så et program om en ko med horn på Animal planet, hvor en flue havde lagt æg i et knækket horn på en af dem, og man så et billede af det.. Havde mareridt i flere år efter det program!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Jeg kan se vi er mange med sammen ‘angst’ eller fobi :)! FØJJJJJ

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Sandhøj

  Haha nr. 10! DU ER IKKE ALENE… Jeg troede som lille, at det var fisk der kiggede på mig.. Det ligner jo lidt fiskeøjn 😉
  Og den dag i dag, så står jeg ALDRIG på risten, ligemeget hvor dumt jeg skal stå for at vaske mit hår..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Haha nej, vi er ikke alene 🙂 Haha ja det ligner nemlig fiskeøjne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke Sandhøj

   Jeg googlede ordet og jeg skreg helt da jeg så billederne og kan da slet ikke glemme dem nu, min kæreste kan ikke helt følge mig haha..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   hahah det er så scary altså ! Ad

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sanne

  fy-for-PYFFER nr. 10, altså!
  Da du skrev det med ryggen, kom jeg i tanker om et mareridt, jeg havde for maaaange år siden. Det omhandlede små larve-lignende dutter, der voksede i min hud nederst på ryggen. Det har lidt forfuldt mig lige siden.. Så for et par måneder siden, så jeg et billede på Facebook, der lignende mit mareridt! Og jeg fik det så dårligt, at jeg scrollede HURTIGT væk og efterfølgende var ‘forsigtig’, når jeg brugte Facebook.

  Da jeg havde læst dit indlæg, blev jeg nysgerrig om det mon var dét og gogglede ‘trypophoboa’.
  Jesus, det førnævnte billede er jo netop dét! Puhaaaaa.. det der, der ligner et knæ fyldt med larve-lignende dutter, der vokser i huden… FØJ… jeg har sådan lyst til at pille dem ud, haha.

  Nå men, godt indlæg, i hvert fald 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   eeej jeg har gåsehud nu.. jeg ved PRÆCIS hvad det er for et billede du tænker på, jeg kan virkelig mærke gåsehuden i min hovedbund lige nu.. FØJ!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er virkelig også slem til at tænke over, at jeg ikke må købe en frysepizza eller lignende, uden der også er noget sundt osv.. Sygt åndssvagt.
  Et af mine tilbagevendende mareridt omhandler mig i en svømmehal eller badeland, hvor jeg er helt nøgen, mens alle andre har badetøj på, og så kan jeg slet ikke komme frem eller tilbage og alle folk er i vejen og jeg er lige ved at drukne. Og et andet er, at jeg sidder på et offentligt toilet, og så pludselig bliver døren bare åbnet og jeg sidder og tisser foran et helt supermarked, restaurant eller lignende. Så er virkelig glad for at læse, at også andre har nogle lidt skøre drømme om vand og toiletter.
  Sjov læsning som jeg virkelig kunne nikke genkendende til. Dog ikke det med huller i mønstre – det er virkelig scary :-b

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   haha tak for kommentar. Ja, jeg har bestemt skøre frygt og mareridt om toiletter og vand :O !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabelle Street

  Jeg har også trypophobia, og vidste heller ikke, at det var en reel fobi, før jeg var på date med en fyr, der havde det samme, og fortalte mig, at det rent faktisk havde et navn… Haha!
  Jeg oplevede det for første gang, da der voksede sådan nogle knopper, på nogle blade ude foran vores hus! Jeg kunne ikke engang gå forbi dem. Fy for satan! Forstår dig SÅ godt.

  Knus

  http://www.lookatme.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   ÅHH shit ja de blade kender jeg godt.. føjjj 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  10’eren, iiiiiiihhhhrdddd fuck!!!! Det har jeg så meget! Noget af det værste er jord der der så tør, så der kommer revner :'( det er virkelig skræmmende at man kan være bange for noget så ulogisk! Omg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Sjovt indlæg!
  Nr. 10 dog, AD! Jeg har det samme (har bare aldrig vidst hvad det hed) og jeg får det også helt dårligt og begynder at græde når jeg ser det 🙁 mange folk synes bare det er mærkeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Ha ha, jeg er vild med det her indlæg! Det er så ærligt og sjovt. Det er sgu ikke unormalt – vi har vel alle de herséns mærkelige ting, vi gør. Jeg må tilføje noget til 1’eren, som jeg seriøst også flover mig over. Jeg spiller ikke syg eller noget, når de kommer med den mad, jeg har bestilt, men det sker, at jeg bestiller virkelig meget mad, fordi jeg ikke kan bestemme mig, når jeg kigger menukortet igennem. Vi snakker 1 pizza, 1 burger, 1 pommes frites, 1 cola og 2 salatmayo. Det er altså kun til mig selv (selvfølgelig kan jeg aldrig spise det, men gemmer det altid i køleskabet (til en time efter, haha)). Men når de her pizzabud så kommer ud med maden, synes jeg, det er så flovt, at jeg har bestilt så meget til mig selv, og de ved da helt sikkert godt, at det kun er til mig – så når jeg har sagt “tak, og god dag”, og døren er lige ved at lukke i, råber jeg ind i lejligheden noget i stil med “SÅÅÅ er der mad”, eller “kommer du også tager din mad skat (eller andet navn)?”. Så må pizzamanden da tro, at jeg ikke er alene om den mad.
  Hahaha, jeg bliver helt flov over at skrive det, netop fordi det sguda er pisse fucked at gøre sådan nogle ting. Men hva’ fanden, der må være folk, der er værre end én selv, må man da bare tænke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   HAHAHAHAHAHAHA hvor er du sød 🙂 Elsker det!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt opfindsomt indlæg! Det gør de her facts meget sjovere at læse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Nr. 9 er den eksakte beskrivelse af min frygt for toiletter og bad generelt… Hold kæft hvor er det klamt, tror aldrig jeg kommer mig over det. Til min liste vil jeg også tilfølge toiletter med meget lille hul til vandet (?), og flytoiletter samt toiletter i busser og tog… puha, begynder at ryste ved tanken. især den med toiletter der er automatiske, skyller, drejer rundt og taler selv er det værste!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   åh shit ja flytoiletter.. har aldrig gjort det 🙂 jeg er helt enig i alle dine toiletter også.. shit en underlig frygt vi har !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Oh my… Grinte virkelig af de fleste. Det var ret genkendelige. Eller bare sjove ;).
  Men… Trypophobia, Googlede det lige, og ad, ad, ad, ad, ad, ad (!)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just do it