Chocolate Chip Scones (Repost)

Scarves

scarf

1. here   |   2. here   |   3. here   |   4. here   |   5. here   |   6. here

Det er stort og varmt, og fuldstændig uundværligt her i vinteren: tørklædet. Jeg synes der er noget over tørklæder som er virkelig flot. For mig er det ikke bare, et praktisk stykke stof der holder mig varm, det kan virkelig gøre noget flot til den rigtige frakke. Jeg har derfor samlet 6 herover, som ikke bare er enten sorte eller grå, men som har lidt andet, og ikke mindst, som jeg er virkelig vild med. Jeg er meget i tvivl om jeg skal købe nr. 1, 2 eller 6 faktisk, for jeg synes måske også det er lidt voldsomt at købe dem alle 3. Men hvilket er så pænest? åh svært.

Ikke-navngivet-2

6 kommentarer

 • sandra

  Ihhh, du har lige fået mig til at putte 1, 2, 4 og 5 i kurven OG bestilt det. Fuck 😀
  Men de er SÅ fine. Det indlæg kunne ikke komme på et bedre tidspunkt, eftersom jeg har gået og ledt efter halstørklæder længe. De kan bare ikke blive store nok og jeg kan bare ikke have mange nok. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   haha sorry Sandra. Men det er jo heller ikke SÅ dyrt igen med de tørklæder 😉 Jeg kan høre du er endnu mere vild end mig, jeg har altså indtil videre kun bestilt nr. 1, men ‘hvis du må, så må jeg også’ – er det ikke sådan 😀 ?

   God fredag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hej Line Sofie

  Jeg er lidt nysgerrig…..

  Kan jeg bare ikke se det?, eller noterer du ikke når du skriver sponsorerede indlæg? (for du tjener vel på den trafik som dine links skaber til asos?)

  Mvh. Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Hej Jeanette

   Jeg noterer altid når det er sponsorerede indlæg 🙂 Jeg tjener penge på affiliatelinks som alle andre bloggere, i bunden af bloggen står der ‘denne blog indeholder affiliate links’ så derfor skriver jeg det ikke i hvert indlæg hvis det indeholder affiliate links (det er nemlig ikke alle mine indlæg der indeholder det, så det ville blive meget rodet at se på hvis jeg efter hvert link skulle skrive om det er affiliate eller ej, derfor står der bare på min blog i bunden, at den indeholder det) 🙂 Dvs. jeg ikke tjener penge på den trafik mine links skaber til ASOS, men at jeg tjener penge på de køb der går igennem når jeg har lavet affiliatelinks.

   jeg håber det var svar på dit spørgsmål, og tak for at spørge på den pæn måde 🙂

   Rigtig god fredag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sophie

  I mine øjne ligner 2’eren et forvokset viskestykke. Nu har jeg ikke undersøgt kvaliteten på nogen af dem men umiddelbart er jeg på 1’eren. Med mindre det er kunststof.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie Gyldholm

   Jeg ved heller ikke noget om kvaliteten 🙂 Men jeg er også virkelig lun på 1’eren faktisk!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chocolate Chip Scones (Repost)