no. 2

Win 3000 kr. to Downtown

downtownplus

 

SPONSORED BY DOWNTOWN:  1. Bio Oil 200 ml 419 kr. 179 kr.  |  2. SimplyCurl Krøllejern 999kr. 399 kr.  |  3. Bakke 289kr. 144 kr.  |  4. 100% lammeskind 1000kr. 499kr.  |  5. Plaid 400 kr. 239 kr.

Så er det tid til en lækker konkurrence. Jeg er sikker på I efterhånden allesammen kender Downtowns koncept, med gode deals på produkter, rejser, madoplevelser og wellness, men downtown har også en sektion der hedder Downtown PLUS, som tilbyder nogle ret lækre varer, bl.a. alle dem på kollagen herover. Jeg er selv blevet ret lun på krøllejernet, og er meget tæt på at klikke det hjem, det ser så lækkert ud (jeg har selvfølgelig lige stenet lidt youtube tutorials) EDIT: nu HAR jeg så købt krøllejernet og glæder mig helt vildt til det kommer. Der er altså rigtig mange penge at spare, så det kan virkelig godt betale sig at tjekke sitet ud engang i mellem.  Jeg bruger selv Downtown ofte, og har virkelig fået nogle både lækre oplevelser og ting hvor jeg har sparet minimum 50%.

Nu er det så tid til en lækker præmie, I kan nemlig vinde 3000 kr. til Downtown PLUS. Det eneste I skal gøre, er at tilmelde jer Downtowns nyhedsbrev her. Desuden kan I læse konkurrencebetingelserne her. Held og lykke.

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

no. 2