light sneakers

5 simple online dating fejl mænd begår

Et lille dating indlæg som lovet. Jeg har egentlig kladder til to andre også, men så blev jeg  så rasende på kærlighed, online dating og mænd, at jeg ikke orkede at udgive dem. Men de kommer også. Her er min top 5 over fejl (pisse irriterende og åndssvage ting) mænd (og kvinder) laver i online dating. Det næste indlæg bliver 5 fejl mænd laver på første date. Jeg håber I synes det er sjovt, husk nu at læs det som det er skrevet, med et glimt i øjet. Og kommenter endelig med sjove historier, erfaringer eller ting I personligt hader.

1. Dine billeder

· Hvis du ser trist ud på alle dine billeder, så er mit indtryk at du er en trist mand, og jeg vil have en glad mand, så smil.

· Hvis du kun har billeder af dig selv med solbriller på, jamen så giver du mig ikke andet valg, end at gå ud fra du ikke har øjne.

· Lad nu bare være med at have 3 billeder hvor du poserer med lækre damer.. sælger det virkelig? nogensinde? fordi hvis DU kan stå med så smukke piger, så er du.. mega nice eller? 

· Hvis du kun har billeder af din overkrop, jamen så må jeg jo her gå ud fra du mangler din underkrop, og dermed også en anden meget vigtig ting.

· Fair nok at du har et enkelt billede med din nevø, fordi det billede er skide godt af dig (jeg er ligeglad med barnet) MEN lad være med at have det som det første billede jeg ser, så går jeg ud fra ungen er din.

· Billeder fra spejlet i fitnesscenteret, bare nej.

· Hvis du har 5 billeder hvor man ikke helt kan se dig fordi det er taget langt fra, er lidt sløret, eller du måske står med siden til og selv føler det er det bedste du kan vise, jamen så ér det nok det bedste du har at vise, og det sælger altså ikke så godt. Helt ærligt, hvis du er grim, så må du sgu owne det.

· Lad være med at have 5 billeder hvor du står i en stor gruppe. Who the fuck are you?

· Hat, hue eller kasket kan være nice og sexet. Jeg indrømmer gerne jeg har lidt en ting med mænd der har hat eller hue, det er sgu ret charmerende. Men har du hovedbeklædning på, på samtlige billeder, så er det jeg begynder at blive bekymret for, om du ‘bare’ har høje tindinger, lidt måne going on, eller simpelthen bare er straight up bald?

2. Haft en god dag?

Ej virkelig? Det er simpelthen ikke en samtalestarter. Jeg ved godt der sikkert er mange der ikke svarer jer, og det bliver irriterende i længden, men lad være at starte kontakt med ‘haft en god dag’ eller andet i den stil. Jeg forventer ikke lange beskeder eller kærlighedserklæringer. Men det der er upersonligt, og du orker ikke engang at skrive en ordentlig sætning. Ellers tak.

3. Du er for lang tid om at svare på min besked

Lad være med de der spil, og bare svar når nu har tid og beskeden er læst. Hvis jeg ikke får svar i flere dage, så går jeg ud fra du er uinteresseret (og uinteressant) og har glemt mig i mængden. Jeg gør så det samme med dig lige med det samme. Så hvis du vender tilbage efter en uge, med svar på mit spørgsmål og en lame undskyldning om det sene svar (når jeg ved du har været online 25 gange om dagen) så hører du altså aldrig fra mig igen. Du er jo ikke Brad Pitt (eller anden mand man ville gå langt for).

4. Seksuelle hentydninger i de første beskeder

Her må jeg sige nej. Bare nej. Jeg ved du har en pik, jeg ved også godt du kan lide sex. Fint, du er ligesom alle andre mænd, og hurra for det. Du behøver ikke hentyde til det eller prale med det. Du skal ikke sige ting som ‘dit tøj ville se godt ud på mit gulv’ f.eks. Det er bare upassende, ucharmerende og pissehamrende usexet. Hvis man skal ‘dirty talke’ så er det noget man er enige om, og noget der kommer. Lad nu bare være med at læg ud med jeres klamme lyster. Desuden så lad være med at tro, at fordi vi har set 50 shades of grey i biografen, så er vi på online dating fordi vi leder efter mr. Grey. De fleste kvinder leder faktisk efter deres mr. right.

5. Du stiller ingen spørgsmål

Det er som om nogle mænd ikke forstå, at man altså skal stille spørgsmål til kvinden også. Det handler jo ikke kun om dig, hvad du kan lide, vil have og laver. Hvis du slet ikke stiller mig spørgsmål, jamen så er der heller intet at svare på.

Ikke-navngivet-2

23 kommentarer

 • KHS

  Så meget enig her! Hvilke datingsider vil du anbefale?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninette

  ej sindssygt gode indlæg!!! har først læst dette nu fordi bloglovin driller mig lidt her i asien hvor jeg har været rør vinteren, men helt klart flere af den slags indlæg!!! de er så gode og relevante (ligesom resten af dine indlæg ;-*)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carla

  Amen. Flere af denne slags indlæg – Hurra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hhahaha hvor er det bare spot on! Jeg ved ikke, hvad der går gennem hovedet på mænd, når de udvælger deres billeder, men samtlige af dine eksempler er virkelig noget, jeg har tænkt på mange gange 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hahaha, da jeg onlinedatede fik jeg tit helt vildt lyst til at “rette” på nogle mænds profiler og sende dem nogle velmente tips, bare for deres egen skyld, og jeg er helt enig i dem her. Her er et til: lad være med at skrive at du er en helt almindelig fyr der leder efter en helt almindelig pige og godt kan lide almindelige ting som at høre musik og gå i byen med dine venner. Det kan sgu ikke være dit unique selling point at du er almindelig, der må være et eller andet anderledes eller interessant ved dig. Bare ET ELLER ANDET!!! Please!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   hahaha den er også god.!!! den havde jeg slet ikke tænkt på 🙂 måske vi skulle starte sådan en ‘advice club’ og så retter deres profiler som du siger 😉 det ville vi være mange piger der ville være glade for

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og så er der også de mænd som kun spørger om noget, men aldrig selv svarer på de spørgsmål mal stiller dem. Hvad skuler du?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna

  Jeg er rørende enig med alt hvad du skriver, men nr. 5…
  NEJ, hvor har du ret. Snakker så tit med mine veninder om, mænd der ikke kan finde ud af, at spørge. Det er så hamrende usexet. Så død ucharmerende, at det kun handler om dig. Mænd der snakker og snakker uden at sige noget… dumpet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   PRÆCIS.. selv de mest cool og nede-på-jorden mænd kan ikke finde ud af det, det er røvirriterende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • IDA

  haha, hvor er det sjovt og spot on (vil jeg tro – har endnu ikke bevæget mig ud i online dating!)

  held og lykke på din date 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Du har så ret… !
  ville virkelig ønske det dér indlæg med fejl på første date kom idag, for jeg skal på date i aften og er ret nervøs! 😮

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   haha ja det ville jeg også 🙂 uhhh hvor spændende, held og lykke med date (jeg er selv på vej på en, hurra for singlelivet) 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Dose

  Hahahahah! Det er så rigtigt 😀
  Jeg har netop fået denne besked på en datingside : ‘Camilla! Finanskrisen har da umuligt kunne ramme dig, for du ligner da en hel million!’
  Jeg vidste ikke om jeg skulle græde eller grine! Ha ha ha…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, hvor godt!
  Jeg er helt enig! Nu er det faktisk en del år siden jeg har været på en online datingside, men husker tydeligt de mange underlige beskeder man kunne få på én dag. Kan huske en gut skrev et eller andet smart, som ‘er du den jeg søger?’ hvor jeg så skrev tilbage at det anede jeg da ikke noget om. Så skrev han pludselig at jeg var grim og dum og at hans kæreste var meget flottere… jeg var ved at dø af grin og tænkte at han måske nok ikke skulle være på sådan en side, hvis han havde en kæreste og hvis han kunne blive fornærmet over et sådant svar 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   haha det lyder godt nok også underligt 🙂 Men ja, der sker mange underlige ting på online dating 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hahaha hvor er det godt Line! Det er spot on! Håber sørme, der er nogen mænd derude, der læser og lærer 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

light sneakers