Instagram # 26

New In

nyt

 

Affiliate  |     1. ASOS coat here     |     2. Baum Und Pferdgarten jumper here

Hej med jer. Der er lige lidt dages mellemrum mellem blogging herinde. Det er egentlig ikke fordi jeg er uinspireret, tværtimod, det er bare tiden der ikke lige har været der. I dag har jeg dog fri fra studie, og dagen står derfor på alle de ting jeg ikke ellers når så meget af for tiden – hovedrengøring, tøjvask og ikke mindst skal jeg have skrevet de indlæg jeg har i tankerne. Det bliver en god dag. Om en halv times tid smutter jeg op i fitness, og starter min dag med halvanden times træning, sådan starter man den bedst. Jeg ville lige hurtigt tjekke ind, og vise jer mine to nye ASOS køb. Jeg har kigget på den gule/beige trøje riiigtig længe nu. Den er en smule dyr, og så er gul ikke en farve jeg har noget af, men den er blevet ved med at sidde fast, og til sidst måtte jeg give mig. Jeg synes simpelthen den er så fin, og jeg har fået at vide før at gul også er en god farve til mig. Nu må vi se når den kommer. Frakken købte jeg, well, mangler jeg frakker? nej. Men jeg elsker det, og jeg har ikke en lys, så den røg også med i kurven. Jeg fik en mail om det var afsendt i dag, så jeg glæder mig til at vise jer nogle outfitbilleder med det på. Jeg vil tage mit træningstøj på og komme afsted. Rigtig god dag til jer.

Ikke-navngivet-2

11 kommentarer

 • Regitze

  Har du modtaget frakken og er den i så fald lige så flot i virkeligheden? Sidder selv og er lidt lun på den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har du modtaget badedragten fra New Look endnu (fra din collage) – hvordan er kvaliteten og størrelsen? Jeg må have den, men aner ikke, hvilken størrelse jeg skal gå efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   nej jeg venter stadig på den :/! Skriver når den er kommet !

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg er lige lidt emsig 🙂 Har du modtaget badedragten og hvad er i så fald din dom?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   hov ja.. det har jeg. Undskyld, jeg har total glemt det 🙂 Den er viiiirkelig flot, MEN jeg har taget den i for stor størrelse, eller skålen er for stor til mine bryster :/ Så jeg må et nummer ned.. ellers er den virkelig lækker altså :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne

  Hej Line Sofie,
  Jeg tænkte på, om du har lyst til at lave et oplæg over dit valg af studieskift – så vidt jeg kan se har du læst kinesisk, men læser nu til socialrådgiver? 🙂 Det kan bare være tanker du har gjort dig omkring det, gode råd eller andet, der nu falder dig ind .. Jeg er selv ved at træffe et valg omkring at skulle skifte studie eller ej, og det er faktisk virkelig svært og fortvivlende .. for mig i hvert fald .. det kunne derfor være virkelig rart at høre omkring det fra nogle der selv har været i situationen 🙂

  Hilsen Anne
  PS super dejlig blog du ellers har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   Jeg er meget enig med Anne – jeg kunne virkelig også godt tænke mig at høre om dine tanker, planer, hverdag mht. studiet. Hvordan endte det med at du valgte at studere til socialrådgiver? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Hej piger. Jo det kan jeg da godt fortælle lidt om 🙂 Tænkte bare ikke det var sådan vildt spændende, men jeg laver et indlæg en af dagene :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Fedt, ser frem til at læse det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ml

  Vil du overveje at lave et indlæg med dine træningsrutiner og hvad du spiser generelt, på i hverdag og weekend? Du ser ud til at være i rigtig god form, men husker jeg rigtig, så har du ikke altid trænet vildt meget. Kunne være rart med til inspiration fra en, der ikke er fitness/personlig træner 😉 🙂

  Beklager på forhånd, hvis du allerede har udgivet sådan et indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram # 26