Should I text him?

shades of grey + discount code

50shades

 Sponsoreret |  1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here  |  8. here  |  9. here

Jeg har før lavet et sponsoreret indlæg for Sheinside. De har virkelig mange smukke ting, så jeg sagde med glæde ja. Dog kom et par af jer læsere med negativ feedback, og det var jo rigtig trist. Jeg blev så kontaktet sidste måned igen mhp. et samarbejde. Denne gang takkede jeg nej, da jeg ikke følte jeg kunne stå inde for noget et par af mine læsere havde haft dårlige oplevelser med. Bloggers Delight (som står for alt sponsoreret) videregav min besked til Sheinside som blev rigtig kede af oplevelsen. De tilbød mig jeg kunne vælge noget tøj selv for at teste levering, størrelse og kvalitet, som var de kritikpunkter et par af jer havde. Hvis jeg så ikke kunne stå inde for det, så kunne jeg selvfølgelig sige nej. Jeg takkede ja til selv at teste noget af tøjet.

Jeg modtog mine varer relativt hurtigt, og der var ingen told på. Jeg har valgt en stribet kjole (nr. 5) og blusen (nr. 1) som I kan se i mine outfits på billedet, samt nederdelen (nr. 4) og frakken (nr. 3). Kvaliteten på mine ting er rigtig fin, og størrelserne som de skal. Jeg besluttede mig derfor for at sige ja til at lave det her indlæg, men gjorde samtidig opmærksom på, at jeg synes, at jer der havde haft dårlig oplevelser (eller måske ville opleve noget) skulle have mulighed for at kunne kontakte nogen. De vendte så tilbage med en personlig mail som I kan skrive til hvis I oplever noget der ikke er som forventet. Rimelig god service hvis I spørger mig. (mailen er pm.marketing@sheinside.com og I skal bare henvise til indlægget her).

Jeg håber derfor også I vil tage godt imod indlægget her, jeg gjorde alt hvad jeg kunne for at have mine læseres interesse først, og det håber jeg virkelig I vil sætte pris på. For når det så er sagt, så har sheinside nogle virkelig fede ting til rigtig gode priser. Jeg tilbyder derfor med indlægget her, en rabatkode til jer på 30% på alt på hjemmesiden. Koden er dk-blog30, og gælder til d. 30 august 2015. Som jeg også skrev i sidste indlæg er det i forvejen nogle fantastiske priser derinde, så nu er der virkelig meget at spare. Efter selv at have set kvaliteten på tøjet, har jeg kig på lidt flere ting som jeg skal have mig, jeg tror også lige min roomie skal have lidt med.

Undskyld tallene på kollagen blev placeret lidt underligt, men jeg glemte at rykke rundt på dem, efter jeg tilføjede noget nyt tøj. Men så længe alt har et nummer, går det vel nok.

 Indlægget er sponsoreret, men 100% udtryk for min egen mening.

Ikke-navngivet-2

21 kommentarer

 • Mette Johansen

  Hej!
  Jeg er igang med at bruge Sheinside for første gang, men for at være sikker, når jeg går ind på min ordre inde på hjemmesiden når der så står “shipped” betyder det at pakken er afsendt, eller om ordren er modtaget?

  Mvh. Mette 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Shipped betyder at pakken E R afsendt til dig :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er sååå vild med nummer 1, men jeg synes, at den ser lidt kort ud? Ville ønske, at blusedelen gik lidt længere ned..

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Sorry, men jeg kan ikke fraråde denne side nok..! Jeg bestilte et halstørklæde og en sweater i oktober 2014 på Sheinside (tørklædet var til min søster i julegave..). Fik først min pakke i februar 2015, efter at have spurgt efter pakken ca 6 gange, hvor jeg gentagende gange, siden november fik at vide den var på vej. Meget mærkeligt firma!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Ej hvor lyder det også underligt? og virkelig dårligt. Jeg synes du skal skrive til den mail jeg har fået, og så henvise til min blog 🙂 Det må du i hvertfald meget gerne, det er simpelthen ikke okay det du har oplevet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fine sager 😀
  Jeg overvejer meget frakken – men man får altså bare ikke rigtigt 25 %, for når jeg går ind og trykker koden ind, står der godt nok 25% i rabat, men prisen er den samme, det er meget mærkelig 🙂
  Men jeg har også kun haft positive oplevelser med dem!

  dreamydelights.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   hej du.. hmm det er underligt, jeg undersøger det lige, det skal jo virke 🙂 Dejligt der også er positive oplevelser.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Ih Line Sofie.. Har læst det her indlæg igen og igen, og jeg føler mig faktisk lidt trådt på.. Jeg har været igennem det hele, set hvordan de andre piger er blevet behandlet af Sheinside, og læst en del anmeldelser på trustpilot.
  Det kan sagtens være, at der er mere imellem linjerne, end lige dét jeg læser. Men på trods af, at flere af dine læsere er blevet snydt af netop denne side, vælger du et samarbejde. Du skriver det er for at teste de kritikpunkter nogle af dine læsere har haft, men jeg læser det som om, at de har tilbudt dig noget gratis tøj, derefter taget ekstra hensyn til din pakke (så den netop ikke endte i tolden, har ungået at sende en forkert størrelse eller forkert item).. Jeg ville da også ELSKE at modtage noget gratis tøj, men ja, synes måske stadig jeg mangler noget reelt, for at du virkelig kan stå inde for den side her.. ): Det er ikke min mening, at dette skal lyde som kritik af dig, jeg har bare mistet tiltroen til hjemmesiden, og derfor kunne jeg nok godt bruge noget mere dybdegående arbejde, før jeg tør at anbefale denne siden til nogen som helst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   jeg er da ked af du føler dig trådt på. Jeg har brugt 6 ekstra uger på at det her skulle være præcis som jeg kunne stå inde for. Ja de har da sendt tøjet i de størrelser jeg har bedt om, men jeg tror ikke de har siddet og syet det specielt til mig, i speciel lækker kvalitet. De kritikpunkter I kom med var at tøjet var småt i str. og plastikagtigt, derfor sagde jeg ja til at modtage noget tøj, så jeg kunne se for mig selv. Jeg startede med at takke nej, og de blev så ved, så jeg tænkte de havde noget at have det i. Jeg besluttede mig for at lave indlægget da jeg følte jeg kunne stå inde for det. Jeg bad endda om at få en speciel mail til jer (heriblandt dig) som har haft dårlige oplevelser, og jeg synes da bestemt du skal skrive til den? Jeg synes jeg har gjort mit bedste for at teste at alt var som det skulle være, og jeg er glad for mine ting. Det handlede ikke bare om gratis tøj, men faktisk om at Bloggers Delight har et samarbejde med dem, og jeg gerne ville teste om jeg kunne stå inde for det efter jeres feedback.

   Jeg er ked af du føler det sådan, jeg var faktisk rigtig glad og stolt af min måde at håndtere det på i stedet for bare at sige ‘ja’ og skide på kritikken fra mine læsere. Jeg troede egentlig også I ville sætte pris på det 🙁

   Men mit forslag er, at du skriver til den mail jeg har fået til mine læsere, så må de jo gøre noget ved det de har fucket op, det synes jeg de skal! Jeg er ked af dine dårlige oplevelser, og jeg er ked af du føler dig trådt på, jeg gjorde faktisk, tro det eller ej, alt hvad jeg kunne for at have mine læseres interesse her, og ikke bare gratis tøj eller penge.

   Kh 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Et øjebliks uforskammethed er vist hvad der skete for mig.. Tak for dit svar, det gav mig da noget ekstra viden for, hvorfor dette indlæg er blevet til. Jeg sætter bestemt stor pris på din håndtering af både dine læseres kritik og egen måde at teste siden på, også mht. min egen situation, så sætter jeg STOR pris på den måde du prøver at hjælpe os ‘ofre’ på, både med mail og egen erfaring. Jeg tror at min egen utilfredshed kom til at overskygge, at der jo også findes de gode oplevelser… Og jeg undskylder derfor for, at min ord-opkast skulle ende hos dig.. Er vist ikke helt fair, efter jeg kan læse, hvor meget arbejdet DU har lagt i dette.

   Med det sagt, så er det nok mere Sheinside , som jeg føler mig trådt på af. Men nu er bolden da vist på min banehalvdel (mht. mailadressen), så må jeg vel bare tage kampen op igen. (-:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Hvor er det dejligt med en positiv indstilling Maja. Jeg kan sagtens forstå din utilfredshed, jeg var selv blevet virkelig sur hvis jeg skulle vente 5 uger/tøjet var forkert eller andet var for dårligt. Så selvfølgelig skal du gøre noget ved det, eller SELVFØLGELIG skal DE 🙂 Jeg er glad for du skriver i sådan en fin tone, og jeg håber da dine oplevelser kan vendes om til noget positivt.. 🙂

   Jeg håber de finder en løsning, og rigtig god dag til dig (du må endelig skrive igen og melde tilbage hvordan det hele er gået, jeg synes det er fint vi kan se hinandens oplevelser herinde :))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine

  Hvilken strørrelse har du bestilt jakken i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Hansen

  Sikke skønt tøj du har valgt ud, og tror vist nok lige jakken skal hjem til mig! 🙂 Er det normalt der ikke er told på, når det kommer derfra, ved du det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Jamen det sendes fra Kina, så der ER jo en risiko. Jeg siger bare at mit i hvertfald ikke røg igennem nogen som helst told 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor mange gange har du købt på sheinside, ift. om du har oplevet at der er kommet told på varerne? 🙂
  Og så var jeg lige inde og kigge på din salgsblog – er den blå jakke (fra asos) stadig til salg, eller er den blevet sendt retur? – Det var mange spørgsmål på én gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Hej Sinne. To gange fra Sheinside uden told 🙂 Min jakke på salgsbloggen er stadig til salg, jeg sendte den ikke retur, da hende der ville købe den sprang fra, og det så var for sent 🙁 Så ærgerligt. Men den er stadig til salg, helt ny og ubrugt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Hvad er relativ hurtig levering? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   en uges tid 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianna

   Jeg bestilte to stk tørklæder derfra 20.nov 2014. Modtog bekræftelse, hvor der stod “blablabla… we are processing your order and will send you an update in 5-7 working days.” Så din pakke er blevet leveret væsentlig hurtigere, min ville tage op til at uge at ‘processe’ inden den overhovedet blev ‘shipped’. Fire uger senere fik jeg brev fra TOLD – min pakke fra Sheinside var blevet tilbageholdt. Jeg skulle så betale 193 kr i toldafgift for de to tørklæder som kostede 151 kr fra Sheinside.
   Så ja, du er ret meget heldigere end mig både med levering og pris. Ærgerligt at det skal være sådan et sats.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   fuuuck det er også nederen. Ja det er ret surt det skal være sådan et sats, for de har så mange fede ting, og hvis man var 100% på der ingen told kom på, så havde man jo ikke været i tvivl. Jeg var dog, som du siger, heldig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Should I text him?