Hello there

Summer Swimsuit

swimsuit

Affiliate  |  1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here

Okay, det er måske lige tidligt nok, når vi kigger ud på det grå vejr, og kalenderen siger februar, at kigge på badetøj. Men det gør vel heller ikke noget at være i ekstra god tid? I år vil jeg have mig en ny badedragt, jeg synes det er mega sexet. Selvfølgelig kommer jeg også til at bo i min bikini (hvis sommeren byder på ligeså lækker sol som sidste år) men det er rart at have lidt at veksle imellem. Jeg har fundet et par badedragter der er lagt i kurven nu, de er virkelig flotte og så er de til at betale. Det er perfekt. Hermed er tippet givet videre. (Jeg har nu netop købt nr. 1 og 2, shit de er smukke)

Ikke-navngivet-2

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello there