Summer trend yet again + discount code

All White

White

 1. here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here

Sommeren er for alvor på vej. Jeg har allerede et par fantastisk smukke hvide sneakers, nemlig nr. 1. Men jeg drømmer rigtig meget om et par Adidas Original Superstar i all white for tiden. Jeg har derfor samlet en kollage med de fineste lyse forårs/sommer sneakers til jer. Jeg er straks tilbage med en masse indlæg, men mere om det senere. Jeg håber I får en dejlig dag.

lavet i samarbejde med ASOS/indeholder affiliatelinks

Ikke-navngivet-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer trend yet again + discount code