15% off, last chance

Mandag

11160568_815615438473857_6368060533407590626_n

I dag startede jeg på nyt modul på mit studie. Det virker til at være det mest spændende modul indtil videre, så jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang. Det er vildt at tænke på, at til næste sommer er jeg færdig. Sådan på ‘jeg er klar til arbejdsmarkedet’-færdig. Jeg ved hvor hurtigt sådan en år går og lige pludselig sidder jeg her og skriver indlæg, der handler om hvordan jeg søger jobs hver dag. Det er helt underligt at tænke på. Jeg er så tæt på målet nu.
Jeg har haft en dejlig dag, hvor jeg bare har slappet helt af. Jeg har ligget i solen i nogle timer tidligere og læst det jeg skal til i morgen. Så har jeg arbejdet lidt, blogget lidt, set en film og spist laks. Nu vil jeg gå en dejlig lang tur med en veninde. Det er jo ikke fordi det er den vilde mandag, men det er lige præcis som sådan en skal være. Jeg ville bare skrive lidt hverdagstanker ned. og mens jeg har jer, vil jeg lige komme med et par servicemeddelelser: husk I stadig kan nå at deltage i den fedeste konkurrence på bloggen. Klik her og deltag. Og så vil jeg informere jer om, at jeg har opdateret min salgsblog og sat priserne helt i bund. Så klik her for at shoppe fine ting.

Jeg håber I har haft en dejlig mandag og nydt de knap 20 grader. Nu kan man virkelig mærke, at sommeren er på vej. Det er helt vidunderligt.

Ikke-navngivet-2

4 kommentarer

 • Dicte

  Er du interesseret i at sælge din jakke? Jeg har skrevet til dig flere gange om at jeg gerne vil komme forbi 🙂 ved ikke om du ikke kan modtage mine mails eller om du bare har haft for travlt? Jeg vil i hvert fald gerne komme og se den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Hej Dicte. Undskyld undskyld jeg ikke har svaret, det lyder som om du har skrevet flere gange :)? Men jeg har ikke mulighed for at jakken kan prøves, jeg har en sindssyg travl hverdag, så der må man satse 🙂 Men du må gerne komme forbi og købe den eller jeg sender også gerne 🙂 Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Jeg er lidt nysgerrig efter at vide hvordan og hvorledes med SU-klip, når du allerede har læst kina studier? Jeg går nemlig med tanker om at droppe ud af mit nuværende, men hvordan skal jeg klare mig økonomisk, når jeg så har opbrugt mine klip på det studie, jeg hellere vil ind på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dicte

  Hej hej 🙂 jeg skriver ang den jakke du har til salg på dun salgsblog, men af mystiske årsager (læs: min manglende tekniske snilde) kan jeg ikke kommentere direkte derinde. Nå, jakken er virkelig fin! Må jeg komme forbi på Nørrebro og prøve den inden jeg beslutter om det skal være min? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15% off, last chance