All White

My Favourite Smell on sale

clean

 

1.  Clean Air 30 ml. 375 kr.  279 kr. here – 60 ml. 560 kr. 423 kr. here  |  2. Clean Warm Cotton 30 ml. 340 kr. 255 kr. here  |  3. Clean Cool Cotton 30 ml. 375 kr. 254 kr. here – 60 ml. 560 kr. 399 kr. here  |  4. Clean Skin 30 ml. 340 kr. 255 kr. here – 60 ml. 495 kr. 396 kr. here  |  5. Clean Shower Fresh 30 ml. 340 kr. 255 kr. here – 60 ml. 495 kr. 396 kr. here

Okay det ser muligvis lidt rodet ud med alle de links, men så har I link til dem alle. Jeg elsker Clean parfumerne, og 3 af dem står altid på min hylde (Shower Fresh, Cool Cotton og Warm Cotton). Nu er jeg så løbet tør og fandt et sted hvor der er virkelig gode penge at spare, og så findes alle varianterne der. Ofte når der er tilbud, så synes jeg kun der er få tilbage. Men på denne her hjemmeside kan man få dem allesammen og spare minimum 25% på parfumerne. Selvom der har været lige lovligt mange tips herinde på det sidste (bare rolig, der er en masse andet på vej også) så synes jeg alligevel, at et tip som dette fortjener at blive givet videre. Så jeg håber I bliver glade, jeg har også gjort lidt ekstra ud af at gøre kollagen lækker til jer. Jeg kan virkelig anbefale jer Clean parfumerne, I kan jo altid prøve først hvilke der passer jer bedst, men det der gælder for dem allesammen er, at de dufter rent, mildt og lækkert. I hvertfald de fleste af dem. Find hele udvalget her.

Ikke-navngivet-2

5 kommentarer

 • Nina

  Det billede du har brugt til nummer 4, må jeg finde selv!! Hvor har du det fra. Jeg har googlet og googlet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karoline

  Line Sofie, jeg vil så nødig miste respekt for dig, men kan det helt seriøst passe, at du sælger din ‘SÅ FINE’ og SÅ SPONSOREREDE Ecco-clutch til 500 kroner?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   det er helt ok 🙂 Ja cluthen har jeg fået af ECCO i gave, den var ikke sponsoreret 🙂 konkurrencen hvor I kunne vinde en var det !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet! Jeg bruger selv, den der hedder White Woods. Jeg er helt tosset med deres parfumer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   selv tak 🙂 den har jeg ikke duftet faktisk, det må jeg lige gøre :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All White