Mandag

On a rainy day

rainy

1.  here  |  2. here  |  3. here  |  4. here  |  5. here  |  6. here  |  7. here

Der er ikke noget bedre end dansk sommer. Altså når solen skinner. Desværre er Danmark jo et land, hvor der kommer relativt meget regn. Det kan lægge lidt en dæmper på sommerstemningen, men hvis man nu er klar til regnen, så er det måske ikke så slemt? Jeg har i hvertfald lavet en kollage med syv ting til en sommerregnvejrsdag. Jeg har faktisk allerede ét par gummistøvler, men har netop købt dem fra Hunter på kollagen. Det er ikke det vildeste køb, men jeg ved jeg bliver så glad for dem når regnen kommer. Nu mangler jeg bare lige at tage mig sammen, til at købe en fed regnjakke og jeg tænker lidt at det bliver den fra weekday.

Lavet i samarbejde med ASOS og indeholder affiliatelinks

Ikke-navngivet-2

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag