On a rainy day

Summer trend yet again + discount code

Birkenstockkkkk

Birkenstock Sandals   here

Igen i år kan vi ikke komme udenom Birkenstock sandalen. Den deler vandene, nogle mener den er super fed og fashionabel og andre kan kun se den, som en grim sandal deres gamle kemilærer havde på i folkeskolen. Jeg har haft Birkenstock sandaler det meste af mit liv – det er jo en god sund sko. Grim har jeg altid tænkt den var. Og så blev den pludselig populær. Stilede piger i hele verden begyndte at rocke den og pludselig så man det ene outfit efter det andet, stylet med sandalen.

Jeg har netop været så dum at købe et nyt par af dem på ASOS, selve købet er ikke det dumme, det dumme er, at der lige nu er en rabatkode der giver 10% på alle ordrer på siden og jeg glemte at bruge den. Fuck hvor dum er man altså! Men jeg vil alligevel give tippet videre. Så må jeg jo se om jeg kan bruge den, inden den udløber på noget andet. De 10% kan jo bl.a. bruges på at klikke et par Birkenstock hjem. Koden er ADD10 og gælder fra i dag, til og med d. 27 april. Koden gælder kun én ordre pr. kunde, så det er med at få det hele med i samme køb.

Hvad tænker I om sandalen? Har I den selv? er den fed eller er det noget af det grimmeste I har set?

Indeholder affiliatelinks

Ikke-navngivet-2

5 kommentarer

 • Anne-Sofie

  Ih, det her indlæg fik mig til at købe mit første par Birkenstock. Arizona, selvfølgelig. Og jeg elsker dem til månen og tilbage igen allerede! Tak for liiiige at skubbe mig ud over kanten, så jeg kunne falde i trenden med begge ben 😉 Jeg fortæller mig selv, at jeg ikke er så meget en tendenssucker som alle andre med Birkenstocks, når jeg nu er totalt platfodet på begge fødder og rent faktisk har enormt svært ved at gå i sandaler uden svangstøtte.
  Anyway, tak for en rigtig god blog. Jeg nyder at følge med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   Hej Anne-Sofie 🙂 Selv tak og tusind tak for ros omkring bloggen. Haha jeg er sikker på du bliver SÅ glad for dine Birkenstock sandaler 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Super god blog;) vil bare nævne at footshopping fra Tyskland sælger dem endnu billigere og m fri fragt;) bare hvis man ikke kan beslutte sig med farven;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvordan har du lavet denne her collage? 😀 Den er super flot! By the way, så elsker jeg din blog og du er SÅ flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes de er forfærdeligt grimme, men jeg MÅ altså bare have et par!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On a rainy day